Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 138
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 365
Рогато Говедо, какво общо има ин витро и разширени вени. /питам защото и аз имам/
Освен това да ти кажа, че у нас това Хашимото го лепват в момента на който се е вързал.
Това е някаква много модерна и национална диагноза.

Подкрепям за сменяне на средата и държавата. У нас летвата е много висока.
Мъжете са ненормално претенциозни. Дори такива, на които както се казва сопол.. да, смятат, че са неотразими и заслужават някоя с визиш на Преслава и хибридни умения Краси-Богинята...

# 4 366
Като цяло в Америка има по-малко жени отколкото в една нормална не имигрантска страна.
Това се дължи на факта, че доста повече мъже сингъл заминават от трети страни отколкото жени.

Грешка, според статистиката:

California   USA
Female persons, percent, 2011   50.30%   50.80%

Чудя се на колко си години, по спомени от другия форум се чудеше какво да учиш, кога за 1 година стана инжинер  newsm78 ....май тук намери поле за изява. Жени бол

# 4 367
Второто - търси ерия - която е Хай Тек - покраи мен всеки е програмист, инженер, или нещо техническо. За мое съжаление няма много жени в Хай Тека - съответно на всяка жена се падат по 7-8 мъже...
Че те програмистите стават ли за нещо в леглото?

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 19:05 от Естел

# 4 368
  • София
Е, не!  Mr. Green Тук стана и забавно  Joy

Готово, Californian, дай оферти за работа  Mr. Green

10 c's caffè&lounge, да не объркам нещо, ама при разширени вени (съответно: тромби) не се пият хормонални лекарства (полови хормони), защото стимулират откъсването на тромба. Т.е. не че 100% не може да се пият, но с риск, преценява се съотношението полза/ риск. А нали при ин-витро има хормонални стимулации...

# 4 369
Като цяло в Америка има по-малко жени отколкото в една нормална не имигрантска страна.
Това се дължи на факта, че доста повече мъже сингъл заминават от трети страни отколкото жени.

California   USA

Чудя се на колко си години, по спомени от другия форум се чудеше какво да учиш, кога за 1 година стана инжинер  newsm78 ....май тук намери поле за изява. Жени бол

Виж, без лоши чувства - не искам да влизаме в персонални напатки.
Тук болшинството хора са на виза - чужденци - мъже, немци, източно европейци, азиатци и т.н - или са завършили тук или са дошли с образование - H1Bта, F-1и и т.н.
Според мен тази статистика не включва хората на виза.

# 4 370
Второто - търси ерия - която е Хай Тек - покраи мен всеки е програмист, инженер, или нещо техническо. За мое съжаление няма много жени в Хай Тека - съответно на всяка жена се падат по 7-8 мъже...
Че те програмистите стават ли нещо в леглото?

Ми не съм спал с програмисти.  Embarassed Та не мога да ти отговоря на този въпрос. Embarassed Embarassed
Ама що да не стават, то аз ако съм жена - не бих обръщала много внимание на това или на външния вид - по скоро дали ще има пари да ме издържа, дали е грижовен и такива неща.
Ако съм жена - то си се представям като house wife и stay in home mommy. Да си се грижа за децата и семейството.

# 4 371

California   USA

Тук болшинството хора са на виза - чужденци - мъже, немци, източно европейци, азиатци и т.н - или са завършили тук или са дошли с образование - H1Bта, F-1и и т.н.

Така е само според теб, но не и спорен СЕНСУС - временно пребиваващите са вкл в статистическите проучвания

# 4 372

California   USA

Така е само според теб, но не и спорен СЕНСУС - временно пребиваващите са вкл в статистическите проучвания

Дълбоко ме съмнява - но здраве да е.   bouquet

# 4 373
# 4 374
Beginning in 1995, the Census Bureau began accounting for temporary migrants in the production of its national postcensal population estimates. което пък се основава на  Immigration and Nationality Act.

Съмненията ти са безпочвени, както и другите ти твърдения по тази тема... наистина трябва да пораснеш доста.

Извинявам на другите за спама, но цитирания потребител има "навика" да дава грешна информация

# 4 375
Beginning in 1995, the Census Bureau began accounting for temporary migrants in the production of its national postcensal population estimates. което пък се основава на  Immigration and Nationality Act.

Съмненията ти са безпочвени, както и другите ти твърдения по тази тема... наистина трябва да пораснеш доста.

Извинявам на другите за спама, но цитирания потребител има "навика" да дава грешна информация

Аз казах в темата това което виждам, че съм заобиколен от мъже.
И като ходя на Българските срещи, на повечето от тях са 10-15мъже  и 1-2 жени.
Статистиките не съм проучвал. Сигурно е така както казваш.
А според мен мненията ти са извън добрия тон, но здраве да е.

# 4 376
На всяка жена се падат между 7-8 мъже, и дори и ужасяващо грозна да си, в което съм сигурен, че не си - но дори и такава да си - пак ще си хванеш красив, готин и богат мъж с поне 100к доход годишно.
Просто има липса на жени в моята държава - Америка, а отделно пък в ерията която съм аз има 10тократно повече липса на жени- Ще си обградена от мъже.

Подчертала съм какво си казал. На твоите думи отговорих със статистически данни.

# 4 377
На всяка жена се падат между 7-8 мъже, и дори и ужасяващо грозна да си, в което съм сигурен, че не си - но дори и такава да си - пак ще си хванеш красив, готин и богат мъж с поне 100к доход годишно.
Просто има липса на жени в моята държава - Америка, а отделно пък в ерията която съм аз има 10тократно повече липса на жени- Ще си обградена от мъже.

Подчертала съм какво си казал. На твоите думи отговорих със статистически данни.

Ок тогава - аз съм сбъркал, ти си правата.
Да не чете моето мнение - 38 годишното момиче.
Да чете мнението на:
10 c's caffè&lounge

# 4 378

И аз не по темата... Rolling Eyes
Кога стана циганин, кога ти почерня гъзът?! ooooh!

# 4 379

И аз не по темата... Rolling Eyes
Кога стана циганин, кога ти почерня гъзът?! ooooh!

Ами там живея в момента - значи моята, като се преместя да живея в България - България ще е моята.
Ако се преместя да живея в Таджикистан - Таджикистан ще е моята държава.

Както при мъжете и жените - като се преместиш от един на друг мъж, следващия става твоя си мъж. Hug

Общи условия

Активация на акаунт