Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 429
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 425
Та кви функции изземват твоите приятелки - глезат се сами ли, не пърхат с мигли ли?  4470

# 4 426
  • Sofia
Та кви функции изземват твоите приятелки - глезат се сами ли, не пърхат с мигли ли?  4470
Laughing погледът е много важен , а миглите задължително трябва да бъдат дълги

# 4 427
Това ли е най-важното? Много елементарни ще да са тези мъже дето само миглите гледат Н на брой години. Wink

# 4 428
Това ли е най-важното? Много елементарни ще да са тези мъже дето само миглите гледат Н на брой години. Wink

Мъжете са елементарни същества - дай им нещо младо и хубави и големи ц**и и 95 процента от тях са си загубили акъла. newsm78

# 4 429
  • София
Божкеее, до едните мигли опряхме.. Тук прекрасни жени споделят, че не са омъжени и това им е проблем /аз не мисля, че е такъв/, вие до миглите..а кажете нещо друго де!

# 4 430
Последно - миглите ли гледат или циците? Simple Smile

# 4 431
  • Sofia
 Flutter  Понякога е хубаво да си елементарен, ако това те прави щастлив и живееш в мир, покой, и в синхрон със себе си.  Животът е лесен и интересен.

# 4 432
  • Варна
Много ме радва развоят на темата. Още малко, колеги, и ще влезем в историята на Клюкарника. Напънете се, моля.

# 4 433
Понякога е хубаво, но нон-стоп - еми омръзва. Simple Smile

# 4 434
  • Sofia
Божкеее, до едните мигли опряхме.. Тук прекрасни жени споделят, че не са омъжени и това им е проблем /аз не мисля, че е такъв/, вие до миглите..а кажете нещо друго де!
Аз го казах по-напред - езикът на тялото . Твърди се, че по време на комуникация ние получаваме 7% от информацията от действителните  думи, 13% от тона на гласа и 80% от телесния език.
Както и желанието им да се праввт на Бог Шива - резултат уморена , състарена, тъжна жена. Найс, а?
Понякога е хубаво, но нон-стоп - еми омръзва. Simple Smile
ми не омръзва  Crossing Arms

# 4 435
Няма ли химия, магия, духовно привличане, езикът на тялото нека се напъва колкото си иска.

# 4 436
  • Варна
Именно езикът на тялото е част от въпросната химия, магия и прочие  етерни материи.
Учете теория. Naughty

# 4 437
  • Sofia
Именно езикът на тялото е част от въпросната химия.
съгласна съм

# 4 438
Езикът на тялото ти помага да разчетеш човека. Не те прави по-привлекателен, по-умен и т.н. Пък да ти помогне да се събереш с половинката си - надали.
Това ли ви е рецептата за 35+ не стана ясно?

# 4 439
  • Варна
Хайде да тръгнем от обратния ред.
Виждаш човек, намираш го за привлекателен. Защо? Защото жестовете му са открити, лицето усмихнато, цялото му тяло излъчва позитивизъм.
Ха, той можел и да говори  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт