Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 015
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 530
Калифорниец,  препоръчвам ти да изпиеш шише рициново масло. Специално при теб ще помогне. Щото имаш много тежък умствен запек. Много тежък.

Предполажение за запека -

- малка пишка и тежки комплекси;
- малка пишка и тежки компелкси, ти наистина си в Калифорния и никоя уважаваща себе си мексиканка не ти пуска. даже и неуважаващите се и те не ти пускат;
- правиш си ташак със скромните бг-мама потребителки;
-правиш си социален и психологичен експеримент с реакциите на споменатите в предходната подточка.

И това в повечето пъти да довърша - дължи се на ужасяващ и заядлив характер -  при жените над 30.
Също и ужасен цикъл - просто не се търпят тези жени когато имат цикъл - сигурно и за това са стари моми.
Аз имам една теория - жените които имат ужасяващо - злобен цикъл - те са повечето стари моми.

# 4 531
Снощи необвързаните над 35 в България не бяха ли манна небесна за самотните програмисти в Силиконовата долина?  newsm78 Или аз бъркам нещо, все пак съм под 30 и нямам достатъчно житейски опит.  hahaha

Не за мен лично - за 40-50годишните мъже - да.

Аз лично и на 40 да стана пак ще си търся 25-30годишна жена която е never married и without kids

Естествено в България това - в Америка за да го направиш това - много трябва да изпъкваш с нещо - ама в България не чак толкова.

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

# 4 532
  • Насред хаоса

Има доста такива жени над 30 в България - които са с отвратителен характер - и искат да се борят - кариера, пари и т.н...та те не са нормални жени за мен. Embarassed
Е що пък желанието на една жена да прави кариера и да бъде финансово независима от мъж се определя като отвратителен характер и нещо ненормално?  Rolling Eyes Аз съм работохоличка, ама съм и семейна от 14 години. Не мисля, че характерът ми щеше да бъде различен, ако бях неомъжена. Та какво точно определя като гаден характера на сингълка на 30+?

# 4 533
Въх, след тристната страница и аз се стреснАх, че ми остават само шест години shelf life!  Mr. Green  Да взема да склоня ли тогава на тоз', дет' понастоящем ме е заискал, току-виж вземе размисли като мине време?

Californian, ако съм хепили мерид след няколко години благодарение на wake-up поста ти, ще ти пратя писмени благодарности, обещавам.

# 4 534

Има доста такива жени над 30 в България - които са с отвратителен характер - и искат да се борят - кариера, пари и т.н...та те не са нормални жени за мен. Embarassed
Е що пък желанието на една жена да прави кариера и да бъде финансово независима от мъж се определя като отвратителен характер и нещо ненормално?  Rolling Eyes Аз съм работохоличка, ама съм и семейна от 14 години. Не мисля, че характерът ми щеше да бъде различен, ако бях неомъжена. Та какво точно определя като гаден характера на сингълка на 30+?

Ами незнам аз жените които са сами и над 33-35 дето познавам - не ми допадат като характер.
Едни такива.........."неслушащи" са......и си правят каквото решат те.

Аз съм си фен на послушните и следващи мъжа - жени, които се грижат за семейството и децата.
Пък мъжа е отговорен за къщата, колите ,парите, кариерата и т.н

Естествено това съм си аз, другите мъже не знам как са - има такива които се кефят - жената да бачка, а те или да не бачкат или да работят на мин заплата и да си излизат с приятели - не им е проблем, че жената е и мъж и жена, всякви мъже има - както и всякакви жени има.
Да си намира всеки - това което търси - това пожелавам на всички от сърце   bouquet

# 4 535
  • София
Доста наивно подхождаш! В днешно време няма да намериш послушни, ни на двайсет, ни на трийсет. Послушните свършиха. Можеш да си поръчаш булка по пощата от Източна Азия.

# 4 536
Снощи необвързаните над 35 в България не бяха ли манна небесна за самотните програмисти в Силиконовата долина?  newsm78 Или аз бъркам нещо, все пак съм под 30 и нямам достатъчно житейски опит.  hahaha

Joy Недей, че детето съвсем се обърка.

# 4 537
Аз съм си фен на послушните и следващи мъжа - жени, които се грижат за семейството и децата.
 Ти чете ли темата за домакините? М?
Как ще превърнеш една жена в домакиня, а?  Laughing

# 4 538
Доста наивно подхождаш! В днешно време няма да намериш послушни, ни на двайсет, ни на трийсет. Послушните свършиха. Можеш да си поръчаш булка по пощата от Източна Азия.

Ами много жени такива има да ти кажа.
Та въобще не съм притеснен - в повечето случай това са жени със средно образование, родени в малки български градове - доста консерватвни и така.

# 4 539
  • Насред хаоса

Ами незнам аз жените които са сами и над 33-35 дето познавам - не ми допадат като характер.
Едни такива.........."неслушащи" са......и си правят каквото решат те.

Ми естествено, че няма да слушат, да не са кучета?! Разбира се, че ще си правят, каквото си решат, не са подчинени на никого, нито са длъжни да следват някого и да зависят за всичко от него. Амаха! А тия, послушните ... нали знаеш в днешно време какви са послушни, като набарат някой чичко паричко да ги издържа? Така че недей леж и на тая кълка много ...

# 4 540

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

Децата, родени от майки на 35 + са 100 % дефектни ли излезе сега?  Shocked Shocked Shocked

# 4 541
  • София
О, да, ама след някоя и друга година, особено когато родят, се усещат много бъррзо в какъв капан са се вкарали. Пропускаш малката подробност, че при жените съзряването става по-бързо от това при мъжете, а след като се появи едно дете, жената е способна гърлото да пригризе на един мъж, ако той иска да я подчини. Външно може да е послушна, но рано или късно му го връща тъпкано.

# 4 542

Децата, родени от майки на 35 + са 100 % дефектни ли излезе сега?  Shocked Shocked Shocked

Ми майка ми е била на доста по-малко от 35 като ме е раждала  Stop   bouquet
И не се чувствам дефектен, а много успял мъж, въпреки крехката ми възраст.
Проблеми с жените също нямам - стига да съм си в България.
Винаги съм имал минимум гадже и още 1-2 любовници.
Само от 3-4 години дето съм в Америка - нямам гадже, ама още малко ми остава и ще се върна - в рая - в България.

# 4 543
О, да, ама след някоя и друга година, особено когато родят, се усещат много бъррзо в какъв капан са се вкарали. Пропускаш малката подробност, че при жените съзряването става по-бързо от това при мъжете, а след като се появи едно дете, жената е способна гърлото да пригризе на един мъж, ако той иска да я подчини. Външно може да е послушна, но рано или късно му го връща тъпкано.

Не мисля аз така, но няма лошо - че сме на различни мнения.   bouquet
Има доста жени - които обичат да следват мъжа - а те да се грижат за семейство, деца, тоест под следване - имам предвид - да го оставят нещо да се бори с вълните, а те да плуват в живота след него.  bowuu

# 4 544
  • Колибите
Калифорниец,  препоръчвам ти да изпиеш шише рициново масло. Специално при теб ще помогне. Щото имаш много тежък умствен запек. Много тежък.

Предполажение за запека -

- малка пишка и тежки комплекси;
- малка пишка и тежки компелкси, ти наистина си в Калифорния и никоя уважаваща себе си мексиканка не ти пуска. даже и неуважаващите се и те не ти пускат;
- правиш си ташак със скромните бг-мама потребителки;
-правиш си социален и психологичен експеримент с реакциите на споменатите в предходната подточка.

И това в повечето пъти да довърша - дължи се на ужасяващ и заядлив характер -  при жените над 30.
Също и ужасен цикъл - просто не се търпят тези жени когато имат цикъл - сигурно и за това са стари моми.
Аз имам една теория - жените които имат ужасяващо - злобен цикъл - те са повечето стари моми.

- и не си професионалист - правиш пренос. ТИ си заядливият. И още доста неща ти убягват, но все пак тук е само форум.

Общи условия

Активация на акаунт