Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 252 989
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 560
  • Насред хаоса
Незнам - от краткия си опит на планетата земя - мога единствено да споделя - че идеалните места ......а и хора не съществуват.
И с това мисля да приключа участието ми в темата.

Ама не е зле да прочетеш и това:
http://www.blitz.bg/news/article/144273
Еееее, не ще да се отваря.  Crossing Arms
Та, темата на статията е, че властните жени удължават живота на мъжете.  Mr. Green

# 4 561
  • Колибите
а аз мога да споделя, че в тоя ПОДфорум пишат най-тъпите женки. с малки изключения, те си знаят кои са.

аре, дрънкайте си за селските ви дребни радостички в събота вечер, дрънкайте си...

# 4 562
  • София
Розмариня, някой ти е сменил мозъка или ти е краднал профила? Толкова злъчна, та чак не е за вярване!

# 4 563
Е да има къща.........ама с натъртването, че е в Тексъс - където има къщи на цените на един апартамент от София.  #Crazy #Crazy #Crazy

Не ми казвай, че ти и къща нямаш?  #Crazy Че какво предлагаш на тия, дето щели да плуват след тебе?

Много малко хора имат къщи в силициевата долина - една къща каквато в Тексъс ще е за 150-200 хиляди долара - В Маунтайн вю, Пало Алто, Купертино - ще е към 1-1,5милион.
За съжаление признавам си - мога да си купя къща веднага в Тексъс, но в Калифорния не мога.
Сигурно като стана на 50-60-70 ще мога - но си нямам идея как ще ми протече живота.

Още съм много объркан къде искам да живея - дали тук или в София.
Истината е, че много неща ми харесват тук - спокойно си живее човек, всичко е красиво, няма нищо да ме нервира, а в София бях като нажежена пръчка - носих си бухалка в колата, сбивал съм се - намирал съм някакъв крадец на терасата дето искаше да обира - пребих го с бухалка на Джайнтс - това в София.
Отделно всеки пцува, не се държи културно. Мръсно е, Кофти е, грозно.

Но пък........имам социален живот - всеки уикенд на някъде с гаджето или някоя любовница из България или Гърция, много ама наистина много приятели, Балканския манталитет - за биричката или кафенцата с приятели почти всеки ден.
И най вече социалните контакти с жени ми липсват.

Най-вероятно ако не стане със сегашното "скайповско" гадже дето имам или с "бившото ми гадже" дето сме нещо като сгодени - ако не си придърпам жена,
ще си се върна в България да си живея - ще създам семейство - но после 100процента ще си се върна тук - на чистото и хубавото.
И ще съм сигурно първия мъж - дето няма да изневерява - а най-вероятно жена ми ще ми изневерява тук - с този голям избор от мъже.

То всъщност гаджетата ми, дори бившето - не иска да живеем в България, а тук в Калифорния - защото ме познава какъв съм.........женкар, пък ми е идвало на гости - и просто е ориентирано как е в Силицивата долина - и как навсякъде ходят мъже....и няма жени.  Embarassed Embarassed Embarassed
Тя като дойде тук всеки ден я сваляха мъже по 1-2ти докато се разхождаше, а аз докато работих.
Ама и да изневерява - ще издържа де - аз не съм от ревнивите мъже, хич не съм ревнив дори.

# 4 564

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

Децата, родени от майки на 35 + са 100 % дефектни ли излезе сега?  Shocked Shocked Shocked
Ми майка ми е била на доста по-малко от 35 като ме е раждала  Stop   bouquet
И не се чувствам дефектен, а много успял мъж, въпреки крехката ми възраст.
Проблеми с жените също нямам - стига да съм си в България.
Винаги съм имал минимум гадже и още 1-2 любовници.
Само от 3-4 години дето съм в Америка - нямам гадже, ама още малко ми остава и ще се върна - в рая - в България.

Не знам дали си се замислял, че причината в момента да си сам, може да не е точно в това, че жените с твоя щат са "кът", а може да е в теб.  newsm03 Това, че се хвалиш, че си въртял и любовници, на мен ми говори само, че не си много отдаден в една връзка и в никой случай - моногамен.  Mr. Green И като цяло май не може много да ти се вярва де  Mr. Green Mr. Green
Като си бил на 18-20, се предполага, че си въртял момиченца на твоите години или по-малки (понякога доста по-малки предполагам). Сигурна съм, че съм ти се връзвали доста.
Ама обикновено повечето жени след една определена възраст поумняват и започват да ги усещат тия неща още преди да имат нещо сериозно с някой мъж. Има и жени, които и след 20-30 години не ги забелязват, но не вярвам повечето да са такива. Може би се правят, че не забелязват, защото финансово им изнася да са със кръшкача.
Най-добросърдечно ти го казвам, замисли се, мисля, че не са ти причината малкото жени.
А тия приказки за българките, дето ги слушам от много емигранти, как искали да си вземат мома от "наше село", постоянно ги слушам, но лично аз мисля, че до 10-15 години ще започнете да ревете колко сме гадни българките и ще си търсите друга порода, по-послушни.  Mr. Green Mr. Green Нещата се променят, всеки ден.   bouquet

# 4 565
Незнам - от краткия си опит на планетата земя - мога единствено да споделя - че идеалните места ......а и хора не съществуват.
И с това мисля да приключа участието ми в темата.
Черпя по едно бурито всички ако са гладни и много усмивки за всички.

Дори и за милото и обичано Титинче, дето то не ме познава - ама аз го познавам и фейсбука и знам и фирмата където работи и как се казва и всичко.   bouquet
И ми е малко смешно, как един полу - успял човек говори на друг успял човек - дето е с 2-но по-голяма заплата.   bouquet
Е да има къща.........ама с натъртването, че е в Тексъс - където има къщи на цените на един апартамент от София.  #Crazy #Crazy #Crazy
Пробвай пак....такива като теб са само по хвалбите

# 4 566
Уф, Californian, нямаше нужда да ми се обясняваш като седмокласник. Simple Smile Това беше сарказъм. Simple Smile

Като не можеш да си позволиш съответното качество на живот, какво размахваш "успеха" си. Simple Smile Айде наистина излез и се виж поне с хора от плът и кръв.

# 4 567

32-3 и нагоре - няма да си взема - защото възможността да не ми родят здраво и хубаво поколение - се повишава, също и най-вероятно имат кофти и заядлив характер.

Децата, родени от майки на 35 + са 100 % дефектни ли излезе сега?  Shocked Shocked Shocked
Ми майка ми е била на доста по-малко от 35 като ме е раждала  Stop   bouquet
И не се чувствам дефектен, а много успял мъж, въпреки крехката ми възраст.
Проблеми с жените също нямам - стига да съм си в България.
Винаги съм имал минимум гадже и още 1-2 любовници.
Само от 3-4 години дето съм в Америка - нямам гадже, ама още малко ми остава и ще се върна - в рая - в България.

Не знам дали си се замислял, че причината в момента да си сам, може да не е точно в това, че жените с твоя щат са "кът", а може да е в теб.  newsm03 Това, че се хвалиш, че си въртял и любовници, на мен ми говори само, че не си много отдаден в една връзка и в никой случай - моногамен.  Mr. Green И като цяло май не може много да ти се вярва де  Mr. Green Mr. Green
Като си бил на 18-20, се предполага, че си въртял момиченца на твоите години или по-малки (понякога доста по-малки предполагам). Сигурна съм, че съм ти се връзвали доста.
Ама обикновено повечето жени след една определена възраст поумняват и започват да ги усещат тия неща още преди да имат нещо сериозно с някой мъж. Има и жени, които и след 20-30 години не ги забелязват, но не вярвам повечето да са такива. Може би се правят, че не забелязват, защото финансово им изнася да са със кръшкача.
Най-добросърдечно ти го казвам, замисли се, мисля, че не са ти причината малкото жени.
А тия приказки за българките, дето ги слушам от много емигранти, как искали да си вземат мома от "наше село", постоянно ги слушам, но лично аз мисля, че до 10-15 години ще започнете да ревете колко сме гадни българките и ще си търсите друга порода, по-послушни.  Mr. Green Mr. Green Нещата се променят, всеки ден.   bouquet

Първо да ти кажа - Топли поздрави и добро утро на най-хубави Американски Щат.   bouquet  bouquet  bouquet
Нямам търпение сега септември началото за дългия уикенд - да отида там, взел съм си билет, добре че от тук има директни полети за към теб........
Голяма мечта ми е да го видя.  Embarassed Embarassed Embarassed

А иначе да - причината е в мен - защото не ми харесва манталитета на жените тук - харесва ми манталитета на Българките в България които живеят - а най-вече на тези от малките градове  - Радомир, Копривщица и т.н с които имам удоволствието да общувам. Аз такива жени си харесвам.

# 4 568
Уф, Californian, нямаше нужда да ми се обясняваш като седмокласник. Simple Smile Това беше сарказъм. Simple Smile

Като не можеш да си позволиш съответното качество на живот, какво размахваш "успеха" си. Simple Smile Айде наистина излез и се виж поне с хора от плът и кръв.

Ами виж - има хора които да живеят в студио в Ню Йорк или Сан Фран, е в пъти по-голям успех и според тях имат много по-хубаво качество на живот - отколкото 5бдр къща в Атланта, Чикаго или Тексъс.
Принципно как да ти кажа - сред американци - има едно неписано уважение - когато някой американец от атланта или тексъс си говори с някой от Ню Йорк или Сан Франциско - защото там да си е един вид - респект - The best of the best - живееш на най-хубавите места......

Eстествено аз не мисля така - аз лично се кефя много на Тексъс, Чикаго, Атланта и другите...как да ги нареча - low cost места.......и лично аз харесвам Тексъс, Чикаго, Атланта повече от Бей Ареата
Точно защото е евтино - и можеш да си позволиш - голямата къща, 2те Инфинита в гаража и т.н

# 4 569
Разбрахме какво търсиш, сега кажи какво предлагаш.

# 4 570
Californian, малко на снобария те избива.

Няма как да живееш на 35 квадрата и да ти е по-комфортно, отколкото на 350 с басейн в двора.

Някак си не мога да се отърва от чувството, че живееш някъде из 90-те, когато да отидеш в чужбина беше върха на сладоледа, а веднага след него беше да живееш в Драгалевци. Simple Smile

Време е да актуализираш представата си за реалността и своето място в нея. Simple Smile

# 4 571
Californian, малко на снобария те избива.

Няма как да живееш на 35 квадрата и да ти е по-комфортно, отколкото на 350 с басейн в двора.

Някак си не мога да се отърва от чувството, че живееш някъде из 90-те, когато да отидеш в чужбина беше върха на сладоледа, а веднага след него беше да живееш в Драгалевци. Simple Smile

Време е да актуализираш представата си за реалността и своето място в нея. Simple Smile

bouquet

Виж сега, не ми дава сърце да споря с теб за това, по простата причина, че и аз мисля като теб......Българи сме.

Истината, е че в Америка е по-различно...и по-големия процент от младите хора биха предпочели да са в 35кв метра (това е ужасно много!!!) в Манхатан, НЮС, Сан Франциско.........защото се смята, че това е, Ди бест офф Ди бест.
Вече ако човек има семейство и повечко дечица - според мен, повечето хора са склонни да се изнесат от тези ерии.

# 4 572
  • Sofia
Ммммм  Rolling Eyes не сте по темата

# 4 573
То всъщност гаджетата ми, дори бившето - не иска да живеем в България, а тук в Калифорния - защото ме познава какъв съм.........женкар.
Защото в Калифорния има по-богати мъже, от колкото в СОфия

Тя като дойде тук всеки ден я сваляха мъже по 1-2ти докато се разхождаше, а аз докато работих.
Ама и да изневерява - ще издържа де - аз не съм от ревнивите мъже, хич не съм ревнив дори.
А няма ли да си ревнив, когато разбереш, че тя е дошла при теб временно, докато си намери нещо по-добро от теб?

# 4 574
мдааа я малко по темата едно съждение
големият проблем според мен за сле 35 е ограниченият избор от хора, веече не джиткаш наляво надясно със сто компании и ... опциите за гадже дори, а не говорим за брак, са ... само дето поне обикновено стане ли гадже, става и брак е
големият въпрос е една социална мрежа за сингъли оувър 30-35, които да се виждат из барове на големи групи, без да им е тъпо и сконфузено, ако видят познат, и без дда има разни странници, които, поне аз, винаги си представям... т.е. с нещо и като фейс контрол Wink

Общи условия

Активация на акаунт