Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 394
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 590
ХищщниК, теб ли те бяха чекнали по IP адреса в др форум, че пишеш от БГ  newsm78
да, той е, жалвал се е в една друга тема  Laughing Mr. Green
Цитат
Абе тебе да не са те баннали наскоро от един форум за емигранти?   
Цитат
Да точно така - мен ме обиждаха, и мен взеха че баннаха. Моля те не ми напомняй за този форум - че ме заболява сърцето от несправедливост. И от модерато-администраторките в този форум
Едната - с Комюнити колидж и със самочувствие до небето - другата на работна виза дето скоро трябва да я изгонят от страната, третия - самохвалко/знайко дето освен неговото мнение друго няма.

ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666178.0

# 4 591
ХищщниК, теб ли те бяха чекнали по IP адреса в др форум, че пишеш от БГ  newsm78
да, той е, жалвал се е в една друга тема  Laughing Mr. Green
Цитат
Цитат
Да точно така - мен ме обиждаха, и мен взеха че баннаха. Моля те не ми напомняй за този форум - че ме заболява сърцето от несправедливост. И от модерато-администраторките в този форум
Едната - с Комюнити колидж и със самочувствие до небето - другата на работна виза дето скоро трябва да я изгонят от страната, третия - самохвалко/знайко дето освен неговото мнение друго няма.

ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=666178.0

Женската логика винаги ме е изумявала.  newsm78

# 4 592
ХищщниК, теб ли те бяха чекнали по IP адреса в др форум, че пишеш от БГ  newsm78

Ами виж - с прокси може да пишеш от всякъде - аз мога и сега да пиша там ако искам - ама то форнума е умрял - така че голямо желание нямам.
Мога да пиша от Бразилия, България, от където си поискам - като се ползва прокси.

Иначе истината е, че бях ли в България - въобще нямаше да пиша по-форуми.......щях да си се забавлявам.  Embarassed Embarassed Embarassed

Бях си за 2 седмици в България - видях се с 5 жени..........на 21, 23, 25, 28 и 30 - годините не си ги спомням точно - ама бяха между 20 и 30 всичките..........и се скъсах от забавления.

Сега вече с погледа ми на "чужденец" - разбирам защо наистина чужденците толкова харесват България - много лесни жени, и евтин алкохол. Ех България обичам те - дано жените до 3-4 години не си тръгнат от България...

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 19:14 от ХищщниК

# 4 593
ясно....а иначе нали знаеш, лисицата винаги и е кисело гроздето щом не може да стигне до него

# 4 594
  • София
А на рибата, дето я хвана, ей толгова голямо й беше окото! Посмали малко с тези рибарски истории!

# 4 595
А на рибата, дето я хвана, ей толгова голямо й беше окото! Посмали малко с тези рибарски истории!

Аз винаги съм си бил такъв - винаги съм си казвал това което си мисля - а то си е самата истина - лесни жени и евтин алкохол........това най-много им харесва на чужденците в България  Embarassed

# 4 596
Че и забравя къде какво е писал...до скоро 3 години беше без жена..сега
Бях си за 2 седмици в България - видях се с 5 жени..........на 21, 23, 25, 28 и 30 - годините не си ги спомням точно - ама бяха между 20 и 30 всичките..........и се скъсах от забавления.

# 4 597
ясно....а иначе нали знаеш, лисицата винаги и е кисело гроздето щом не може да стигне до него
Напротив, той ти пише "много лесни жени, и евтин алкохол". Значи гроздето му се е осладило.

# 4 598
 Bimble, той пише, че от 3 години не е бил с жена, а после си фантазира....

# 4 599
Че и забравя къде какво е писал...до скоро 3 години беше без жена..сега

В България е супер да си мъж - бях излезнал с двама приятели - и двамата женени - единия с бременна жена в къщи, другия с жена и дете.
Супер си се забавлявахме в студентски град - Абе мъж да си в София.
На 21-22 имат много готини и стегнати ц*ци единия не го бях виждал никога така - награби една студентка и към тоалетните, другия също си хвана една.

Мъжете в България дето живеят - аз не познавам такива дето не изневеряват - просто е пълно с жени от всичките краища на България.

# 4 600
Bimble, той пише, че от 3 години не е бил с жена, а после си фантазира....

Защот да си фантазира? Нали всички ми казахте, че истината е в Америка. Така че тъпите българки кълват на това да ги заведеш в САЩ, да се запознаят там с баровци, малко на гурбет - да се "разведрят".

# 4 601

Супер си се забавлявахме в студентски град
- българският Лас Вегас

# 4 602
Чакайте малко, Californian и Хищщник един и същ потребител ли са?  newsm78
Аз тъкмо се зарадвах, че ни станаха двама разкрепостените задморски батковци в темата.

# 4 603
Ники, един е. Погледни му профила.

# 4 604

Цитат

Аз си мисля, че му е време и в този форум да го "баннат". Омръзна ми да чета глупости.

Последна редакция: нд, 01 юли 2012, 20:57 от sophiemmaspencer

Общи условия

Активация на акаунт