Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 260 157
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 680
'Ми не, не трудно, ама не ти се ще... Еле пък на 19-годишен "пишльо" да  таквоз некъпаната "пи..а". Кеф ти е само някой , който знае какво иска (и се е подмил  Laughing ). Като не ти уйдисва, бегом- марш. И жената, и мъжа  Simple Smile

# 4 681
'Ми не, не трудно, ама не ти се ще... Еле пък на 19-годишен "пишльо"
А ако пишльото е на 40+ и опитва с 30+ годишни, но не се получава, а се получава само с 20+ годишни?

# 4 682
  • Насред хаоса
'Ми не, не трудно, ама не ти се ще... Еле пък на 19-годишен "пишльо"
А ако пишльото е на 40+ и опитва с 30+ годишни, но не се получава, а се получава само с 20+ годишни?
Значи го е пипнала кризата на средната възраст.

# 4 683
  • София
Леле, 40-годишен с ум на 19-годишен! Въх! Mr. Green
Ами, Бимбо, 'начи, таквоз... невинаги, но: 20+ по-лесно се навиват... да полегнат Mr. Green (моля, не искам да обиждам никого! Simple Smile) А за каки 30+ мЪжо трЕбва да положи повечко усилия, вкл. умствени.

# 4 684

Ами, Бимбо, 'начи, таквоз... невинаги, но: 20+ по-лесно се навиват... да полегнат Mr. Green (моля, не искам да обиждам никого! Simple Smile) А за каки 30+ мЪжо трЕбва да положи повечко усилия, вкл. умствени.

Да, ама с 20- по лесно му става на човека, ти не четеш ли Grinning
   Колкото до акъла, всичките - е, почти - са такива, а ти се чудиш що нищо не се получава Mr. Green

# 4 685

вече не си толкова потентен , след още 5 години ще ти става само от 18- ,
а после ще се възбуждаш само от малки момичета ...

# 4 686
  • София

Да, ама с 20- по лесно му става на човека, ти не четеш ли Grinning
   Колкото до акъла, всичките - е, почти - са такива, а ти се чудиш що нищо не се получава Mr. Green

Ех, Ирис, мен тъкмо ми стана интересно и реших да го питам човека какво му се получава и какво не (съответно с 20 и 30-годишните), и ти сега Mr. Green То, ако е на 40, значи в мойта таргет-група, та направо професионален интерес ме зачовърка... нещо, да си взема поука от неговите забележки... а то  Laughing
Признавам си - не четох задълбочено последните му постове  Joy

# 4 687
А за каки 30+ мЪжо трЕбва да положи повечко усилия, вкл. умствени.
Именно! Жената над 30 е по-мъдра и трябва повече умствени усилия, за да я вкараш в леглото.

# 4 688
вече не си толкова потентен , след още 5 години ще ти става само от 18- ,
а после ще се възбуждаш само от малки момичета ...
Потентен...Вие само за тая работа си мислите. Гладна кокошка, потентен сънува. Достатъчно съм потентен и за 20 и за 40 годишните. Само че с 40 годишните не се стига до там, да пробвам потентността си. Не ме харесват лелките. Харесват ме младите каки. Аз имам обяснение за този факт. Интересно ми е дали вие ще се сетите или сте вече "еволюирали" като във филма "Идиокрация".

# 4 689
haha , разкрит си , не го увъртай ...
либидото ти е превалило върха и крачи надолу с големи крачки , спуска се по нанадолнището ,
не след дълго само малолетните ще те привличат ...

# 4 690
Спомняте ли си преди няколко дни (страници във форума) ви казах, че Испания ще стане Европейски Шампион по футбол 2012? Никога не съм ходил на мач през живота си. В последните години се интересувам от политика и вече прецизно предсказвам валутния курс и спортните шампионати. От валутния курс започнах в последно време да припечелвам, някой трябва да ме научи как да припечелвам и от залагания на футбол.

# 4 691
То пък тия 20 годишните ще легнат или за портфейла, или защото са някой адски малоумни или тука се говорят разни небивалици с цел избиване на комплекси Joy. Щото ще предпочетат 40+ пред нещо по младо ако не е заради кинти.

# 4 692
Оф, как сте опошлили темата, не истина!

Върти се, суче се, все ще се намери някой да навира на останалите потентността си и знанията си за оралната любов.

Е хайде де, не ви ли мина пубертета?

# 4 693
  • Колибите
Отново и отново, да кажа - жените сме винаги онеправдани - може много да искаме, много да харесваме, много да обичаме даден мъж. Той ако не иска - няма да стане.
И си мисля, какво става напоследък, последните 20 години в целия свят - пълно е със самотни жени - страхотни, умни, хубави, интелигентни...но сами.

И винаги мъжете са тези, които са иронични, саркастични, жлъчни, даже и най-добронамереният може да се подиграе на външността на жена - ей така, заради спорта. Да се подиграе, да я одума по-грозно от селска клюкарка-балбичка. уплашвала съм се от дребнави мъжки душици. А най-им е сладко да подиграят, ако жената е чужда. Бръква в душата и чупи и мачка, и после си заминава при жена, която не може да усеща, която не иска да мисли, която е обикновена. И даже и не е разбрал, че е унижил някоя жена.

# 4 694
  • Варна
Реторсията не е забранена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт