Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 445
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 755
Имах предвид ти да я лишиш от права, ако тя спре да плаща на бабата.

# 4 756
Това лие българския мъж ( баща) мечта.  newsm78 Дето нарича майката на детето си онази, а другия му приглася и я нарича курва. Представям си как нарича майката на детето си пред самото дете. А иначе ербап, ама баба му го гледа. Знаеш ли колко жени си гледат сами децата и не "уревават" форумите
Ако е това, наистина не се учудвам защо е трудно да се омъжи една жена над 35. То с такъв безценен подбор не ще е трудно, но и ще е невъзможно да се омъжиш

# 4 757
нарича майката на детето си онази, а другия му приглася и я нарича курва.
Жена, която си хвърля детето, за да си има личен живот, за мен е курва.

# 4 758

Споко не и обръщай внимание, Титинчето си го знаем ние.  newsm78

Иначе аз дори да имам пари - ако ми се появи някое бебе на вратата на апартамента, ми няма да мога да го гледам - и аз ще го дам на бабата, дори ако трябва ще и купя апартамент или къща на бабата, с всички удобства или каквото там ще направя за бабата и детето финансово, ама да го гледам детето просто не мога, как като съм по 10 часа на работа а понякога и уикендите - за това си трябва жена - детето се свързва с жената, не с мъжа за бога.

Напълно те подкрепям.

# 4 759
Няма ли наблизо модератор да поразчисти? Да бъдат обиждани майки във форум за майки от простовати мъже с явна церебрална (дали само церебрална?) импотентност е срамно и недопустимо. От последните двадесетина страници в тази тема ми се доповръща. Ако постовете им бяха малко по-интелигентни, можеше и да се позабавлявам, обаче то няма за какво да се закачиш.

# 4 760
Няма ли наблизо модератор да поразчисти?
Ако си без работа и ти можеш да разчистваш. Ако си старателна, може да те назначат като щатен чистач, примерно да миеш клозетите.

# 4 761
  • Бургас
живи да ги ожалиж тез мъже...те не могат милите...майката, обаче няма право да не може. ако не може- курва е.

# 4 762
те не могат милите...

Всичко можем, ама зависи коя е майката.

# 4 763
  • Бургас
и детето какво ти е криво, че си му избрал такава майка?

# 4 764
  • Насред хаоса
Не се стърпях.......
Майката си спестява?!?!?!?
Та нали става дума за средства дадени за детето? Родителите на това дете са двама, без значение къде живее то.
Щом родителите са разделени - бащата дава за едно, майката за друго.
Обикновено като са разделени таткото глези и дава за дрешки, за училище и за разходки, а майката храни и поема всички останали неща, които никак не са малко. Ежедневните харчове струват много повече.
Но не искам да споря или набеждавам някого в каквото и да било. Говоря принципно.

Е, те си мислят, че *курвата* само мисли как да похарчи парите им за себе си или да си ги спестява и да не ги дава за детето. Толкова извратено мислене имат голяма част от бг мъжете, че дори мъжът ми се е чудил понякога на подобни разсъждения.
А кво да кажем тогава за голям процент от мъжете, които зарязват жената бременна, след раждането тръгват да търсят нещо различно и свежо, смятат, че заниманията с детето не са тяхна работа? Ако е рядкост жена да остави детето, то такива мъже с лопата да ги ринеш. И не се увличайте чак толкоз, жената не е само инкубатор и детегледачка доживот, а живо същество, което също има право на личен живот. Това, че сте мъже, не ви дава право да упреквате жените за същото, което правите и вие. Не сте Господ, че да съдите.

# 4 765
  • Бургас

А кво да кажем тогава за голям процент от мъжете, които зарязват жената бременна, след раждането тръгват да търсят нещо различно и свежо, смятат, че заниманията с детето не са тяхна работа? Ако е рядкост жена да остави детето, то такива мъже с лопата да ги ринеш. И не се увличайте чак толкоз, жената не е само инкубатор и детегледачка доживот, а живо същество, което също има право на личен живот. Това, че сте мъже, не ви дава право да упреквате жените за същото, което правите и вие. Не сте Господ, че да съдите.
ама и ти... тва е пич  Sick

# 4 766
Е, то да разправяш колко грижовен татко си и как павиш всичко за детето си , а бившата ти колко е безотговорна е най-разпространения начин да се сваляш сред разведените мъже Laughing Повечето жени до 25,6 много се впечетляват, така че ако сте над тази възраст, не коментирайте, не сте желаната таргет група Joy

# 4 767
  • София
Айде бе, Bimble, докога ще чакам да кажеш защо те харесват 20+, а не "лелките"?  Mr. Green
Също ми е интересно защо и ти ги харесваш...

Колкото до това, защо на работа наемат 20-годишни: според мен заради всеобщия култ към младостта и презрение към не-младостта. Има го и в личните взаимоотношения, и в работните.

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 15:03 от rogato_govedo

# 4 768
Според мен защото го харесват, защото и той се чувства на 20+ год Wink

# 4 769
  • Варна
Тя не би посмяла, защото знае, че лиши ли ме от детето, друго не ми остава. А тогава, без да я виждам и да знам че е заради нея, бих и посегнал ако не мога да си върна правата. Бих полудял от мъка и озлобял към онази. Тя знае и не би посмяла. За мен няма закони освен природния, а той казва, че съм баща. Няма закон който да ми го отнеме.

Престани да правиш глупости и да даваш пари без документ. Абсолютно си уязвим, могат да те осъдят да плащаш издръжка със задна дата, никак няма да е трудно. Съдът не се интересува колко много си страшен, правят ти запор на заплатата и толкоз. Оправи си нещата, Тупак, не се води по емоциите!

Ваканцията ли довя толкоз деца насам? Що само мъжки?

Общи условия

Активация на акаунт