Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 390
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 860
2рас, шапка ти свалям за хранителния и спортен режим! Така трябва. Иначе всичките ще заприличаме на съветски тьоти.

# 4 861
  • София
Тоест - събират ти се по около 7 часа сън на денонощие?

Аз не бих могла да издържа с толкова.

Че има ли майка с малки деца, която да спи по повече?

# 4 862
  • София
Май и с по по-малко сън карат майките с малки деца Mr. Green УЖАС! Joy
Фея Кръстница, присетих се за животните ти: със сурово месо ли каза, че ги храниш? То не беше ли опасно и непрепоръчително? #Crazy

# 4 863
Тоест - събират ти се по около 7 часа сън на денонощие?

Аз не бих могла да издържа с толкова.

Че има ли майка с малки деца, която да спи по повече?

Сигурно по поста ми си личи, че не съм майка с малки деца. Laughing

Ако или като дойде това време - ще му мисля.

# 4 864
Фея Кръстница, присетих се за животните ти: със сурово месо ли каза, че ги храниш? То не беше ли опасно и непрепоръчително? #Crazy
Да. И бобтейлът, и двете котки ядат само сурово месо, сурова карантия, сурови кокали и зеленчуци.

За хищници (каквито са котките) и всеядни, радващи се дори на мърша и гнилоч (каквито са кучетата) суровата храна е най-естествена. Техният храносмилателен тракт е много по-къс от този на растителноядните и на човека. Опасност от зараза за животното няма, а храната е по-богата на естествени "полезности", които се усвояват от организма много по-лесно. Елиминира се риска от алергии, опадване на козината, запушване на пикочопровода, камъни в бъбреците, подуване на стомаха и оплитане на червата, стомашни разстройства, диабет и пр.

Като заговорихме за кучета, те са добър повод за запознанства (да не оспамим съвсем темата)

# 4 865
Не мисля, че е трудно омъжването след 35 години. Има много мъже, които също искат да се задомят. Така че никой не трябва да губи кураж.

# 4 866
И според мен не е трудно, последните години толкова се измести възрастовата граница и жените започнаха да раждат все по-късно, така че не виждам проблем. Въпросът е да намериш човека........

# 4 867
Темата ме навя на мисълта колко различно и изостанало мислене има българинът. Все едно не живее в 21 век ами ... в каменната ера.

# 4 868
Твърде много насадени предрасъдъци има и, поне според мен, по-трудно от тях се отказват мъжете.

# 4 869
Аз имах безумието да прочета едно издание, което се рекламира тук и останах  Shocked
В една от статиите, Глория, която се води престаряла ( на 39 е) споделя, че иска да има още 1-2 деца и е квалифицирана, като престаряла. Като някаква круша. Престаряла.
Така че българинЪт не е променил мнението си, то просто винаги си е било такова.

# 4 870
  • България-Швейцария
Оф, тя ако е престаряла, аз съм за бастун и пенсия направо hahaha

# 4 871
  • Колибите
Твърде много насадени предрасъдъци има и, поне според мен, по-трудно от тях се отказват мъжете.

Ще се откажат. По старата изпитана рецепта, "со кротце, со благо и со малко кютек".

# 4 872

Ще се откажат. По старата изпитана рецепта, "со кротце, со благо и со малко кютек".

Не мисля, просто прекалено много жени Българки в България познавам около 28-30 дето ужасно много им бие часовника....и когато намерят сериозен мъж - го ревнуват и от въздуха дори.

Трудно ще промениш този факт - ако жената не е красива след 35 няма много шанс....да си хване свестен мъж около нейната възраст, или поне не успял, добре сложен към 187-190см и 80тина кила, тоест строен, добре изглеждаащ, образован и с пари - такива биха предпочели 25-30 годишните които им бие часовника също.

Според мен 35-40годишните имат шанс или с не толкова качествените мъже между 30-40 или с качествени мъже но над 40, или пък качествени но разведени 30-50годишни.

Но аз съм си прекалено консервативен де, може би пък да съм изключение - сигурно е така.

Но просто е предлагане и търсене - има ли много предлагане на 28-30годишни жени дето искат семейство и деца защо един 35 годишен мъж да не си вземе по-добре изглеждащата 28-30 годишна.
Която най-вероятно е доста по-добре изглеждаща от 35-38годишната?
Eстествено ако е добре изглеждаща 35-38 годишна проблеми няма с мъже от 18 та до 70 години но не е там въпроса.........при равни други условия.....ще предпочетат мъжете по-младото агънце.....

# 4 873

Според мен 35-40годишните имат шанс или с не толкова качествените мъже между 30-40 или с качествени мъже но над 40, или пък качествени но разведени 30-50годишни.

.....................
 има ли много предлагане на 28-30годишни жени дето искат семейство и деца защо един 35 годишен мъж да не си вземе по-добре изглеждащата 28-30 годишна.
Която най-вероятно е доста по-добре изглеждаща от 35-38годишната?
Eстествено ако е добре изглеждаща 35-38 годишна проблеми няма с мъже от 18 та до 70 години но не е там въпроса.........при равни други условия.....ще предпочетат мъжете по-младото агънце.....

Предлагам всичко това да го представиш в графичен вид, мъжете по абсциса, жените по ордината. А ако усложниш качества и възраст с втора вплетена графика търсене-предлагане, можеш да изведеш и някаква формула на идеалната връзка Simple Smile После ще се усъвършенства с още елементи - кърмени, некърмени, например, местожителство и така примерно накрая извеждаш нещо като "кърмен 53годишен от селски район идеален за 41годишна некърмена от селски район" и така нататък. Сайт и готово.

# 4 874
  • София
На неомъжените жени над 35 не се чудя, но се чудя на тези, които смятат, че на 25 години трябва да имат всичко- кариера, съпруг и поне едно дете. И не защото е лично желание, а защото така е редно, според еди кой си.

Общи условия

Активация на акаунт