Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 381
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 845
На мен в 22.30 или ми се спи, или ми се прави секс.
В 6.00 също Crazy
Но аз съм всеизвестен мързел, сигурно ще умра преди тез заветни 35  Blush

# 4 846
  • София
Това спортуване сутрин, в ранни зори или вечер, в тъмни доби - не бих си го причинила. Crazy

И аз. Много странна форма на мазохизъм е да станеш в 5, за да ходиш на фитнес.

# 4 847
  • България-Швейцария
...
А, няма, няма - някои сме изкласили и над 40, пък режимът - подобен, че и по-зле  bouquet

Виж, този диабет, за който споменава Пипи сега ме притесни.
Как се открива това чудо? Rolling Eyes
Май няма явни признаци, щом човекът си е живял с него, без да знае.

# 4 848
  • София
Аз на режима на Фея Кръстница не мога да издържа. И със 6 часа сън - почти умирам на другия ден.

А предпочитам да съм дебела и обвързана (щастливо де), отколкото слаба и сЛободна  Mr. Green

Не съм казала, че няма смисъл от диетичен режим и физическа активност - казах, че не при всички действа. Не съм и казала че примерно на Палечка89 няма да подейства Simple Smile

La Sombra, не се оправдавам - нито за зумбата, нито за каквото и да било. Точните ми думи бяха неподходяща. Като това не значи "не го умея" (т.е. аз не го умея, но не това е пречката). Физиологична е.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 23:04 от rogato_govedo

# 4 849
  • Лутаща се
...
А, няма, няма - някои сме изкласили и над 40, пък режимът - подобен, че и по-зле  bouquet

Виж, този диабет, за който споменава Пипи сега ме притесни.
Как се открива това чудо? Rolling Eyes
Май няма явни признаци, щом човекът си е живял с него, без да знае.
Има признаци. По спомени: полиурия, полифагия, полидипсия.
Т.е. много пишкане и начесто, силна жажда, попреяждане.
Ето и линк: http://problem.framar.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D1%82/%D … %D0%B5%D1%82.html
Открива се след изследване на кръвната захар.

# 4 850
Намираш приятели с които да ходиш - фитнес, тенис, др....има бол възможности, само да имаш желания.
Не може да искате да си поспивате, да си хапвате на волш и да изглеждате добре, трябват и усилия за това

# 4 851
  • София
Хапваме нормално, не на воля Simple Smile, спинкаме колкото имаме физическа нужда, не повече.  Laughing

CTramell, кръвната захар - на гладно.

# 4 852
Дълга, дълга тема, караници, спорове, спамове, ама ето как се доказа истината и основата на живота, философският камък на камъните, х бузона на вселените: че единственото, за което мислят жените е, не как да задържат един мъж, а как да ядат без да напълняват.

Laughing Нали според една статистика повечето жени предпочитат да са слаби, отколкото обвързани.

А според друга шопингът е по-удовлетворяващ от секса при някои жени. Дори се твърди, че G-точката се намира в края на думата шопинг  Joy

# 4 853
  • България-Швейцария
Мерси Peace
Никога не съм изпадала в излишна хипохондрия, но пък да се гътнеш ей-така от недоглеждане също не ми звучи добре.

# 4 854
  • София
ако е бил и се е чувствал зрав, не е имал никаква причина да сипуска кръвна захар. Ние не знаем какво включват профилактичните прегледи там, където е живял, нито каква здравна застраховка е имал. Много хора не знаят, че са диабетици, а се открива съвсем случайно при други изследвания или при криза.

# 4 855
Laughing Нали според една статистика повечето жени предпочитат да са слаби, отколкото обвързани.
Аз пък си обичам мъжа. Ама обичам и да съм в добра физическа форма. Сиреч, най ми е гот да съм здрава и обвързана.

# 4 856
  • София
Аз пък си обичам мъжа. Ама обичам и да съм в добра физическа форма. Сиреч, най ми е гот да съм здрава и обвързана.

Ditto!  Grinning
И на тялото ми е добре и на душата!

# 4 857
Това лие българския мъж ( баща) мечта.  newsm78 Дето нарича майката на детето си онази, а другия му приглася и я нарича курва. Представям си как нарича майката на детето си пред самото дете. А иначе ербап, ама баба му го гледа. Знаеш ли колко жени си гледат сами децата и не "уревават" форумите
Ако е това, наистина не се учудвам защо е трудно да се омъжи една жена над 35. То с такъв безценен подбор не ще е трудно, но и ще е невъзможно да се омъжиш

Начетох се на простотиите ви. Великите жени Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама не сте. Детето не говори за майка си пред мен. Така съм я научил. И дума не казва за нея. Пък хайде ти бачкай по 14 часа и като сложим по 2 за път и гледай дете. Що не се гръмнете и да си чистите входове почасово. И децата ви да ходят с дрипи и да ядат сирене за 3 лева и хляб, пък иначе ги гледате, Познавам такива, жал ми е за децата им. Един работещ по 14 часа на ден, човек, сам няма как да гледа малко дете. Ако беше на 10-12 да, ама на 4 не. Пишете си глупостите другаде.
Стига де аз не мога да разбера какъв ти е проблема на теб с работата  ти по 14 часа , ами като искаш да си играеш на семейство намери си друга работа

Оставете ме де, не влизам тук за това, а да разпусна с нещо интересно. Обичам си работата и ми плащат на час. Доволен съм от нея и бих работил и повече. Друга няма да търся, защото тази ми дава необходимото. Детето ще е при мен в почивките, а баба и ще си е все едно детегледачка. И без това сега се прибирам. Дали да я науча да ме чака сама, а???????????????? Да си изкара нещо от хладилника и да си оправи леглото. Не ми се месете. Обърнете внимание на темата, не на мен. Това е положението и друго е невъзможно.

# 4 858

Ditto!  Grinning
И на тялото ми е добре и на душата!

Спорта е много важен и правилното хранене. Обичам фитнеса, и да тичам след работа по 6 км до вкъщи. Пестя и от таксита Mr. Green Тичам ги за 35мин всяка вечер. В почивките и тренирам. Не ям боклуци, пържено и бяло тесто. Само ръжено и домашно замесено. Ям по 300-400 грама извара на ден. Само на работа хапвам готвено, с ръжено хлебче, ама после си ги изтичвам. Доволен съм от себе си и се чувствам добре.

# 4 859
  • София
Напълно вярно, движението и доброто хранене в разумни граници са от изключително значение. Според мен каквито и гени да имаш, колкото и да са добри, винаги можеш да им навредиш, ако злоупотребяваш с организма си. И обратното- дори ако си предразположен генетично към напълняване, можеш да държиш теглото под контрол с правилен режим. Много хора подценяват това и често чувам- "Какъвто си, такъв!" И развяват бялото знаме. Недейте така, вие можете! Mr. Green Разбира се, имам предвид хора, които по принцип нямат някакъв здравословен проблем.
Истината за мен е в движението, но не инцидентно, а непрекъснато- все гледам да се движа. Фитнес и аеробика, например,  не обичам изобщо, но обожавам да се разхождам, да плувам и да танцувам! И внимавам с манджичките, няма как. Laughing
Грижата за тялото е и грижа за здравето, най- вече, не само за теглото, а това влияе неизбежно и на характера и поведението, и на всичко, свързано с това.

Общи условия

Активация на акаунт