Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 715
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 800
Б..и, аз се разведох и взех 2 пъти докато темата докара 300 и кусур страници.... #Crazy Joy
Ама ползва рецептите от тук, нали? Whistling

# 4 801
  • София
Това лие българския мъж ( баща) мечта.  newsm78 Дето нарича майката на детето си онази, а другия му приглася и я нарича курва. Представям си как нарича майката на детето си пред самото дете. А иначе ербап, ама баба му го гледа. Знаеш ли колко жени си гледат сами децата и не "уревават" форумите
Ако е това, наистина не се учудвам защо е трудно да се омъжи една жена над 35. То с такъв безценен подбор не ще е трудно, но и ще е невъзможно да се омъжиш

Начетох се на простотиите ви. Великите жени Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама не сте. Детето не говори за майка си пред мен. Така съм я научил. И дума не казва за нея. Пък хайде ти бачкай по 14 часа и като сложим по 2 за път и гледай дете. Що не се гръмнете и да си чистите входове почасово. И децата ви да ходят с дрипи и да ядат сирене за 3 лева и хляб, пък иначе ги гледате, Познавам такива, жал ми е за децата им. Един работещ по 14 часа на ден, човек, сам няма как да гледа малко дете. Ако беше на 10-12 да, ама на 4 не. Пишете си глупостите другаде.
Стига де аз не мога да разбера какъв ти е проблема на теб с работата  ти по 14 часа , ами като искаш да си играеш на семейство намери си друга работа

# 4 802
  • София

Много от хората на по над 35 год нямат или губят самочувствието си. Редовното спортуване и правилното хранене поддържат, че и подобряват фигурата. Това ще предразположи човек към повече увереност при запознанство с непознати. Почти никой не обича срещу него да му мънкат и да гледат само в земята.

Фея Кръстница, човек като се прибере от работа в 20 ч., да поспортува около полунощ ли? Laughing
И като вземеш заплата и разпределиш парите, след тегленето на чертата ти остават стотина лева до другия месец - те стигат ли за здравословни хранички?  newsm78

# 4 803
  • София
Винаги има начин, въпрос на приоритети е. Аз самата говоря така и не спортувам изобщо - как няма време и ала-бала, обаче истината е, че човек си нарежда графика според приоритетите. Има и фитнеси и басейни, които работят от 7 сутринта, има и такива, които работят до 21-22 вечерта; има клипчета за спортуване у дома; има и уреди за спортуване у дома. Винаги има начин, но човек няма ли желание, не го прави (включвам и себе си тук, да се самопобичувам, че белким най-сетне се кача на тренажора довечера  Crazy).
А за храната - в момента е в пъти по-евтино да се яде здравословно, зеленчуците на пазара са много евтини, плодовете също. Има и евтина риба (скумрия), само от млечни не пестим. В това отношение у дома не правим компромис, почнахме покрай децата, вече от години джънк не купуваме.
Говедце, не е лично срещу теб това, просто разпознах отчасти себе си в поста ти, за неща, с които се мъча да се боря и аз. Защото е вярно - не се ли храниш добре и не спортуваш ли, няма самочувствие след 30.

# 4 804
  • София
Знам всичко това, Бърди  Simple Smile и знам, че не е лично. И аз съм в същата група  Simple Smile Не се оправдавам, просто вметнах малко доводи за размишление...

И ние джънк не купуваме, ма знам колко излиза един нормален пазар със средностатистически храни...
Това за самочувствието на 30-годишните впрочем не е съвсем така Wink - от човек до човека е...

Апропо, аз при запознаване (и последващия разговор) не си мънкам и не си гледам в краката Mr. Green

# 4 805
Наистина е трудно да се спортува през седмицата, ако човек работи на пълни обороти. Като за начало бих пробвала със спорт през съб. и неделя, например сутрин по хладно. Но иза това трябва желание и воля.

Въобще се съгласявам с Бърди и за храната. Домашната е в пъти по-здравословна и евтина от полуфабрикати и т.н. Ако няма време за редовното готвене - гответе по повече и замразявайте. Практично е и за през седмицата - размразиш, стоплиш, готово. Едно излизане само за да се нахрани човек губи мн. повече време.

# 4 806
Да се спортува не трябва пари, а желание, ако не искаш да си по "модата".
С годините намалява желанието, особено ако няма и някой друг за когото да го правиш. За някои хора е трудно да правят нещо само за себе си.
От паричната страна -  сингълите на 35 трябва да си поемат постоянните разходи които в противен случай се делят на две / не пропорционално/, и излиза по-евтино да се живее по двойки.
Първо да се живее защото понякога такова съжителство излиза много по- скъпо от самостоятелното.

# 4 807
  • Бургас
за жените може и да е вярно това за самочувствието, ама като гледам мъжете не страдат от такива притеснения. разхождат си доволно бирените шкембета и като се погледнат в огледалото, аполон им се усмихва  ooooh! въобще - след една определена възраст мъжете като че ли по са склонни да се запускат. сингълите.

# 4 808
  • София
Аз живея със сестра ми и делим разходи, но те не са малки.
Готвим вкъщи, не ям навън, нито полуфабрикати.

# 4 809
Храната не ми е никакъв проблем, ако реша - мога да изкарам дълго време ( че и добре ще ми се отрази) на плодове и ядки.
Колкото до спорта - прави по 100-200 коремни преси всяка сутрин и после ходи пеша на работа - пак е достатъчно..)

# 4 810
За спорта - всяка вечер съм в Южния парк (между 8 и 9ч) и тичам или практикувам бързо ходене (според настроението и енергията ми). Трябват само маратонки и секси екипче  Wink....излиза ми напълно безплатно. А пък да знаете к'ви пичОве тичат по същото време - с някои се засичаме постоянно и вече се поздравяваме. Има и мъже, които си разхождат кучетата, има и бициклисти, има и бираджии по пейките.
Такава прохлада е и в пъти по-добре от гледане на телевизия след работа и плуене на дивана.
 Peace
Една сингълка не яде много (особено след 35!!!!!!!) - две праскови и парче обезсолено сирене са повече от достатъчна вечеря - това струва около левче  Peace

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 15:06 от caffeine

# 4 811
  • София
Нямам парк наблизо. А пътят до работа пеша ми е към 1,30 ч.
Ооо, 2 праскови и парче сирене - това не е храна Mr. Green Аз поне съм си гладна.

# 4 812
  Ходенето пеша сутрин и вечер по част от маршрута до работа е напълно достатъчно за спорт.

# 4 813
Да, тоа последното е напълно възможно е много приятно вечер. Аз се прибирам така. Засичала съм го с колата -2,3 километра.
Ама прасковите със сиренето няма как да стане  newsm78

# 4 814
Нямам парк наблизо. А пътят до работа пеша ми е към 1,30 ч.
Какво значение има, че няма парк наблизо.
Разходка в парк, градина, планина, около река не изисква партньор и привлича много хора от различни съсловия и професии. При случай, че някой ти досажда или не харесваш винаги можеш да излезеш от положение.
Много по- удобно за създаване на връзки от заведения и клубове.

Общи условия

Активация на акаунт