Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 811
  • 5 581
  •   2
Отговори
# 4 785
  • out of space
Затова тя е табу. Защото хубаво за нея ако кажа, ще излъжа. Аз не искам да лъжа. Тази жена е била парцал и такава ще си остане. Собствените и приятелки коментираха, че мислели че ще си седне на гъза с мен. Аз не знаех каква е, научих много после, но късно. Обичах я и не обръщах внимание на това, мислех че е друга с мен. Сега не я споменаваме, защото или хубаво или нищо. А по добре нищо, защото хубаво в нея няма. Надявам се в акъла да преобладават моите гени защото онази е адски тъпо същество без грам интелект и разум, а детето е отличник в групата си и вярвам че се е метнала на мен и по характер и ум.

Все тая- обичал си я, парцал е...не ти дреме.
Щерката ти е готина, не позволявай да се разлигави.
"Татеееее, искам това!"- няма сладур, защото.....!

Дай я за 2 дни у нас  Grinning

Ясно ми е, тя ти е ТЯ- не искаш да рискуваш, не искаш да я загубиш....тя е твоето единствено момиче.

# 4 786
  • Варна
Глупости, глупости и пак глупости. Детето ми е достатъчно умно за да знае, че не иска, да чувам нищо за тази жена.

Детето ти е малко човече, което се страхува да не загуби и теб. Не споменава майка си, за да не те ядоса, т.е. - страх го е. Недей го кара да се страхува, нека говори за всичко, което го притеснява, да споделя какво му липсва, кое го радва, от какво се тревожи. Не я карай да се прави, че майка ѝ не съществува, още повече, щом ще има братче/сестриче. Бъди ѝ близък, поне ти.

Когато превеждаш парите по банков път, като "основание за плащането" пиши: "издъжка на Детето Еди-Кое-Си за месец еди-кой-си, година еди-коя-си...", това стига.

# 4 787
2рас, присъединявам се към Ментова: между теб и дъщеря ти не трябва да има теми табу, щом държиш на пълно доверие.

Доколкото разбирам, ти си разочарован както от майката на детето ти, така и от самия себе си, задето си направил грешен избор. И така да е. Резултатът от него е тази очарователна, интелигентна малка госпожичка. Опитай се да надживееш станалото. Заради нея. И заради себе си. Не е добре да живееш с толкова жлъч. Трови те.

# 4 788
Пиша го в банката, за другото, тя толкова ме нарани и се подигра, че тази рана още прокървява понякога. Не мога да слушам за нея. Не искам. За мен една връзка не е за година две, не е ей така друга после друга и така. За мен е нещо в което отдавам много от мен. После никога не забравям. Затова не може човека да съществува за мен. Край, няма го. Само така мога. Не заради нея, а заради това което отдадох, а тя се подигра. Хората по добре да не почват връзка, ако знаят, че зарязват и не остават при трудности. Това за мен е за винаги. Приемам нещата по друг начин, по различен и на друго ниво. Малко хора са така, ако не са под 1 %.

# 4 789
Добре де защо тормозиш детето? За това каква е майка му, не е виновна тя. Тя не трябва да става жертва на вашите взаимоотношения. Видно е, че още обичаш тази жена, затова чувствата ти все още са толкова силни и не можеш да говориш за нея... Детето не е виновно за това, моля те не я давай жертва на провалената ви връзка!

Баща ми направи супер голяма глупост (вярно не е съизмеримо), не искам да го виждам и да го чувам, дъщеря ми го обожава обаче... Една лоша дума не съм й казала за него, нито съм й забранила да говори за него. Като ми каже нещо за дядо си и всичко ми се преобръща, но тя има нужда от връзка с него и да говори за него...

Остави дъщеря ти сама да изгради взаимоотношенията си с майка й, не й натрапвай чувствата си към нея и й покажи, че за теб най-важна е тя, и че говорейки за нея, тя няма да те изгуби.

# 4 790
  • София
Тупак, на теб главата ти е оща твърде зелена, толкова си се впрегнал в личните си чувства относно майката на детето, че нищо друго не чуваш и не виждаш! Каквото и да ти каже някой, то изобщо не достига до теб. Ще разбереш след години каква грешка си направил относно детето като му забраняваш да споменава майка си в твое присъствие, но ще е късно.

# 4 791
  • Бургас
а не трябва ли ти да мислиш за детето в случая, а не то за теб?
не оправдавам майката, че си е оставила детето. но честно казано, толкова мрънкащ мъж и аз няма да мога да изтрая, при това и обидите си никак не пестиш. каквато и да е бившата ти, никога не забравяй, че ти сам си си я избрал и че е майка на детето ти, колкото и да не влиза в тази роля.  всяка тема ореваваш с личната си драма. вземи се в ръце вече. ако трябва потърси помощ.

# 4 792
Затова тя е табу. Защото хубаво за нея ако кажа, ще излъжа. Аз не искам да лъжа. Тази жена е била парцал и такава ще си остане.
Този парцал е 50% от дъщеря ти. Ако си мислиш, че някой възприема едната си половина да е парцал, то този някой или трябва да има генен дефицит на принадлежност или ти прави "компромис" заради годините. Не си въобразявай, че някой може да те обича, ако ненавиждаш майка му и то при случай, че ти си избрал тази жена. Същност може, но това са хора с огромни дефицити.

# 4 793
2pac , с такова отношение към жените нито дъщеря си ще задържиш до себе си задълго. Нищо чудно да дойде момент, в който да не желае да споменават, дори името ти в нейно присъствие.

# 4 794
Уф, темата беше интересна. Кога ще приключи психотерапията, за да продължи интересното?

# 4 795
Стига простотии, не се занимавайте с мен. Нямам отношения никакви или не разбирате. Ние не говорим за този боклук и аз не говоря за нея нито дума. Ама вий май и дума не разбирате. Оставете ме на мира темата не е за мен.

# 4 796
Това лие българския мъж ( баща) мечта.  newsm78 Дето нарича майката на детето си онази, а другия му приглася и я нарича курва. Представям си как нарича майката на детето си пред самото дете. А иначе ербап, ама баба му го гледа. Знаеш ли колко жени си гледат сами децата и не "уревават" форумите
Ако е това, наистина не се учудвам защо е трудно да се омъжи една жена над 35. То с такъв безценен подбор не ще е трудно, но и ще е невъзможно да се омъжиш

Начетох се на простотиите ви. Великите жени Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама не сте. Детето не говори за майка си пред мен. Така съм я научил. И дума не казва за нея. Пък хайде ти бачкай по 14 часа и като сложим по 2 за път и гледай дете. Що не се гръмнете и да си чистите входове почасово. И децата ви да ходят с дрипи и да ядат сирене за 3 лева и хляб, пък иначе ги гледате, Познавам такива, жал ми е за децата им. Един работещ по 14 часа на ден, човек, сам няма как да гледа малко дете. Ако беше на 10-12 да, ама на 4 не. Пишете си глупостите другаде.
Не, 2pac, ти се оливаш. Като бачкаш толкова много и се трепеш уж за детето защо си го оставил при същите тези баба и дядо, които са биели бившата ти и са я направили боклук? Като се тупаш, в гърдите колко изкарваш заради детето погрижи се и кой да го възпитава това дете защо там нещата основно ви куцат.

# 4 797
  • София
Еййй, не порасна това момченце бе, АМАН!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 4 798
Б..и, аз се разведох и взех 2 пъти докато темата докара 300 и кусур страници.... #Crazy Joy

# 4 799
Еййй, не порасна това момченце бе, АМАН!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

Порастването идва с поемането на отговорност, Бърди. При някои и това не помага.

Общи условия

Активация на акаунт