Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 445
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 770
  • София
Незнам според мен всичко е много субективно , моя много близка приятелка е на 37 г. имаше 6 г връзка с един мъж , който хвана в изневяра , след него имаше друг , който не желаеше семейство и се разделиха след него намери един страхотен мъж с който всичко беше идеално , но за зла съдба той почина в катастрофа с мотор - следователно минаха 2 години докато се опомни и така днес е на 37 и сама!!!!!!!
Гадостите които живота ни поднася понякога до такава степен те оплитат че незнам  Cry Cry Cry Cry

# 4 771
  • София
Аз знам подобна история... моя близка - разведе се, с първия й мъж нещата не вървяха, след години намери направо "половинката" си, сродната душа, живяха добре няколко години, накрая него го блъсна мотор и почина... това стана преди няколко години, познатата ми сега е сама и около 50-годишна.

# 4 772
  • София
Следователно, изводът е - ако обичате половинките си, не им давайте да си купуват мотори. Аз засега удържам фронта  Rolling Eyes

# 4 773
  • София
ами за сега и аз удържам фронта и всеки път когато стане дума за мотори и тн споменавам въпросният случай и темата се прекратява , аз лично много обичах моторите и обичах да се возя до момента в който не разбрах какво е станало с нашия познат Sad

# 4 774
  • София
... нееее... в описания от мен случай мъжът нямаше мотор... вървял отстрани на улицата (живееха на село), блъснат бил от преминаващ мотор с висока скорост Sad

# 4 775
Мъж ми и аз, бременна с първото, сме били свидетели на катастрофа с мотор. Две хлапета, без каски, лятна вечер. На място.

И пак иска да купува мотор!

Много от хората на по над 35 год нямат или губят самочувствието си. Редовното спортуване и правилното хранене поддържат, че и подобряват фигурата. Това ще предразположи човек към повече увереност при запознанство с непознати. Почти никой не обича срещу него да му мънкат и да гледат само в земята.

# 4 776
Мъж ми и аз, бременна с първото, сме били свидетели на катастрофа с мотор. Две хлапета, без каски, лятна вечер. На място.

И пак иска да купува мотор!

Много от хората на по над 35 год нямат или губят самочувствието си. Редовното спортуване и правилното хранене поддържат, че и подобряват фигурата. Това ще предразположи човек към повече увереност при запознанство с непознати. Почти никой не обича срещу него да му мънкат и да гледат само в земята.

Да необвързаните жени тук трябва да слушат Феята - много хубави съвети.
Здравословния начин на живот и спорта много помагат за хубавия вид отвътре и отвън.
И правят жените и мъжете много привлекателни.

Аз лично за съжаление нямам волята да изпълнявам тези съвети. #Crazy
За спорта ме мързи вече като чели........пък за здравословното хранене......много скъпо ми излиза - в България е много по-лесно със здравословното хранене, защото нездравословното почти е невъзможно да го имаш - я има 5 макдоналдса я не, навсякъде е хубава евтина и качествена храната. А не само бургери, понички, буритото и такива простотии евтини.

# 4 777
Е хайде де, ХищщниК! Ще ти го кажа направо: мързи те не само да спортуваш, но и са се храниш здравословно.

Погледнато реално, в дългосрочна перспектива нездравословното хранене излиза многократно по-скъпо от здравословното, та и ти се бухва с гигантска сума наведнъж, за разлика от "начесто и по малко"-то увеличение в сметката за хранителни стоки.

Колко струва Биг Мак менюто във вашата губерния? Трябва да е около $4:00, нали? Е, един качествен протеинов шейк + ябълка ще ти излезе $1.50 преко сили. Само трябва да си купиш протеиновия прах, прясното мляко, една blender bottle и два паунда органик ябълки.

Пилетата - почистени от кожата и тлъстото, печени или на грил ти дават чудесно съотношение между чист протеин и мазнина. Колко струва паунда охладено пиле? $0.99 на пунд за цяло пиле на Perdue. Само трябва да го сготвиш. Измий няколко домата, чушка, букетчета броколи и си готов!

Яйцата също са смешно евтини на фона на ползата, която получаваш при консумацията им.

Така че не си търси извинения, защото май ще те бия с лекота на канадска борба  Sunglasses

# 4 778
Няма ли наблизо модератор да поразчисти? Да бъдат обиждани майки във форум за майки от простовати мъже с явна церебрална (дали само церебрална?) импотентност е срамно и недопустимо. От последните двадесетина страници в тази тема ми се доповръща. Ако постовете им бяха малко по-интелигентни, можеше и да се позабавлявам, обаче то няма за какво да се закачиш.

Първо тя не е никаква майка а е само един сурогат. Хайде без женска солидарност, а не сте овце нали. И дано за простоватостта да не имаш в предвид мен, че с интелект мога да те сложа в джоба си. Не ме познаваш и не знаеш способностите на ума ми, че да намекваш за простоватост. Аз също обиждам тази сурогатка, затова съм в числото на обиждащите я Joy

# 4 779
Това лие българския мъж ( баща) мечта.  newsm78 Дето нарича майката на детето си онази, а другия му приглася и я нарича курва. Представям си как нарича майката на детето си пред самото дете. А иначе ербап, ама баба му го гледа. Знаеш ли колко жени си гледат сами децата и не "уревават" форумите
Ако е това, наистина не се учудвам защо е трудно да се омъжи една жена над 35. То с такъв безценен подбор не ще е трудно, но и ще е невъзможно да се омъжиш

Начетох се на простотиите ви. Великите жени Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ама не сте. Детето не говори за майка си пред мен. Така съм я научил. И дума не казва за нея. Пък хайде ти бачкай по 14 часа и като сложим по 2 за път и гледай дете. Що не се гръмнете и да си чистите входове почасово. И децата ви да ходят с дрипи и да ядат сирене за 3 лева и хляб, пък иначе ги гледате, Познавам такива, жал ми е за децата им. Един работещ по 14 часа на ден, човек, сам няма как да гледа малко дете. Ако беше на 10-12 да, ама на 4 не. Пишете си глупостите другаде.

някой май не си е взел хапче....какви входове, какви дрипе те гонят. ...жена ти не от хубаво си е заминала

# 4 780
Хахахаххаха, да замина си, ама не само от мен. Не искаше да се занимава с детето и избяга и от нея. Сега се размножава пак. Хаха, като плъх е. Само сирене да и дават и пари за цигари и да не прави нищо ако може. Чудя се това кой ли ще гледа.

# 4 781
  • София
А аз съм ужасена от това, че детето не може дори да споменава майка си в присъствието на баща си. Това е много жестоко към детето! Ужасно жестоко! Майката е майка, нея никой не може да я замени в съзнанието на детето, ако ще майката да е последната въртиопашка, безразлична към детето и с какви ли не грехове! за детето е достатъчно лошо, че майка му не е с него, а ако не може и да говори за нея, то е все едно да му тъпчеш в душата с кубинки. Отвратително!

# 4 782
Глупости, глупости и пак глупости. Детето ми е достатъчно умно за да знае, че не иска, да чувам нищо за тази жена. Когато е с мен е само с мен. За мен майка няма и това е. Тя го разбира и не и дреме. Знае и казва на който пита, че вече не се обичаме с майка и.

# 4 783
2рас, дъщеря ти, която така самоотвержено пазиш и толкова безрезервно обичаш, носи гените и на тази жена. Разбирам, че нищо вече не може да те накара да я обичаш. Но дали заради дъщеря ти няма да е по-добре да проявяваш поне малко уважение към майката? Омразата ти е толкова силна, че е неминуемо да прозира, докато си с дъщеря ти. Едно е тя да разбира, че с майка й не се обичате, но е коренно различно да се ненавиждате...

# 4 784
Затова тя е табу. Защото хубаво за нея ако кажа, ще излъжа. Аз не искам да лъжа. Тази жена е била парцал и такава ще си остане. Собствените и приятелки коментираха, че мислели че ще си седне на гъза с мен. Аз не знаех каква е, научих много после, но късно. Обичах я и не обръщах внимание на това, мислех че е друга с мен. Сега не я споменаваме, защото или хубаво или нищо. А по добре нищо, защото хубаво в нея няма. Надявам се в акъла да преобладават моите гени защото онази е адски тъпо същество без грам интелект и разум, а детето е отличник в групата си и вярвам че се е метнала на мен и по характер и ум.

Общи условия

Активация на акаунт