Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 445
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 830
  • Насред хаоса
Белиденса ми е отколешна мечта, само че съм лееееко неподходяща за чупки в кръста  Mr. Green... зумбата трябва да я проверя дали ставам за това.
Никой не се е родил научен. Стига си търси оправдания.  Mr. Green И аз бях жива трагедия със зумбата, ама се научих.

# 4 831
Моля ви , не ми секвайте ентусиазма. Сега пък трениране на аеробика , плуване , фитнес , танци , зумба и пр. занимания , нямало ефект върху фигурата. Стига де  Laughing При една добра мотивация и организация на време  , при правилно изпълнение на програмата и здравословно хранене , ще има как да няма  Laughing Нямало смисъл. Хайде сега пък Praynig

# 4 832
Моля ви , не ми секвайте ентусиазма. Сега пък трениране на аеробика , плуване , фитнес , танци , зумба и пр. занимания , нямало ефект върху фигурата. Стига де  Laughing При една добра мотивация и организация на време  , при правилно изпълнение на програмата и здравословно хранене , ще има как да няма  Laughing Нямало смисъл. Хайде сега пък Praynig

Има ефект разбира се, и от всичко горе изписано - най-хубавия ефект е че сексуалния глад след спорт се умножава десеторно.  Mr. Green

# 4 833
Говедо, при желание и в 21:00 ч. да се прибираш, пак ще намериш време за тренировки.

Ставам в 6:00. Потготвям себе си, събуждам децата, помагам им да се приготвят, завеждам ги на детска. Карам почти час до работа и обратно. Взимам децата около 17:30. Като се приберем, преркарвам около два часа в игри и четене с децата. После приготвям вечеря и потготвям децата за спане. Когато децата легнат (към 21:00), потготвям храната на кучето и котките (ядат само сурови месо и зеленчуци, та изисква повече време) и разхождам кучето. На практика се освобождавам чак към 22:30. Тогава спортувам. 6-7 дни в седмицата, поне по 30 минути. В различните дни редувам бягаща пътека + 2,5 кг. гиричка във всяка ръка; велоергометър; съпротивителни ластици; антигравити йога.

Семейството ми яде боклучава храна от типа на пици, бъргъри и пр. само веднъж месечно. Здрави сме, в добра форма. Уикендите прекарваме предимно навън, в паркове, градинки и гребане.

Сигурна съм, че ако ядяхме само макарони и хляб щеше да ни излиза по-евтино за храна, но не и за посещения на доктор и приемане на лекарства. В края на краищата разходите са едни и същи, ако не и по-големи (заради високите цени на здравеопазването тук).

Само с тренировки не става. Ако храненето не е правилно, разходът на калории не се балансира.

Всичко е въпрос на желание. И не заради някой друг, а заради себе си.

# 4 834
Тоест - събират ти се по около 7 часа сън на денонощие?

Аз не бих могла да издържа с толкова.

# 4 835
На мен и по-малко, защото ставам към 6, за да ходя на фитнес преди работа.
А работата ми е доста изморяваща. Бях поспалива преди, сега свикнах.
И се чувствам в пъти по-добре с комбинацията от фитнес и здравословно хранене.
Една много кофти раздяла ме доведе до този режим.  Да е жив и здрав, поне нещо хубаво остана.

# 4 836
Да, горе-долу толкова.

Налага ми се да изпия по едно-две кафета на ден. Иначе имам страхотен тонус и изобилна енергия. Да не говорим за удоволствието, с което обличам потници и шорти Simple Smile

# 4 837
Да, горе-долу толкова.

Налага ми се да изпия по едно-две кафета на ден. Иначе имам страхотен тонус и изобилна енергия. Да не говорим за удоволствието, с което обличам потници и шорти Simple Smile

Сигурна съм, че изглеждаш добре. Hug
Знам как спортът и правилното хранене се отразяват на тялото. My body - my temple. Wink

# 4 838
Ако не ти харесват спортовете с натоварване пробвай каланетика- след 6 месеца ще си очарована от резултата.
А иначе мечката скача според тоягата. Години наред в Бг ставах в 5 за да съм на тренировка в 6 сутринта- няма зиме, няма лете. Просто тогава ми беше единственото свободно време.
Сега тук е доста по сложно, заради големите разстояния.

# 4 839
  • Колибите
Дълга, дълга тема, караници, спорове, спамове, ама ето как се доказа истината и основата на живота, философският камък на камъните, х бузона на вселените: че единственото, за което мислят жените е, не как да задържат един мъж, а как да ядат без да напълняват.

# 4 840
  • София
Дълга, дълга тема, караници, спорове, спамове, ама ето как се доказа истината и основата на живота, философският камък на камъните, х бузона на вселените: че единственото, за което мислят жените е, не как да задържат един мъж, а как да ядат без да напълняват.

Laughing Нали според една статистика повечето жени предпочитат да са слаби, отколкото обвързани.

# 4 841
  • Колибите

Laughing Нали според една статистика повечето жени предпочитат да са слаби, отколкото обвързани.

Именно, именно, абсолютно правилна постановка на мисълта и пълно овладяване и разбиране на материята  Joy.

# 4 842
  • София
По-скоро красиви, отколкото обвързани.  Wink И аз започвам да клоня натам. Към красоватат, де!

# 4 843
Аз бих казала - здрави, но ако си здрав, с малко грижа изглеждаш добре. И ми се вижда логично - обвързана, пък тази връзка да ме разболява, тц, мерси.

# 4 844
Като заговорихте за спорт и перфектна форма се сетих за един епизод на Доктор Джи - мъж около 50-те, храни се здравословно, спортува, не пие, не пуши, абе 6 отвсякъде, но го намират мъртъв. Бил е вдовец и самотник. Тя разследва и се оказва, че най-обикновен диабет го е убил. Просто не е знаел за него. По-точно кетоза, в резултат на диабета.
Та в тази връзка - определено се чувствам най-прекрасно след сбирка с приятели, смях и хубави емоции. Това спортуване сутрин, в ранни зори или вечер, в тъмни доби - не бих си го причинила. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт