Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 286
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 905
Това е доста повече от 10 Mr. Green

Предпочитам разлика около 5 години лично за мен.

# 4 906
Имаше една тема преди доста време, в която една двайсетгодишна се оплакваше, че 30+ вземали мъжете на нейното поколение и за нея не оставали. Имам усещането, че тази тема всеки момент ще се обърне на онази, с обратен знак.

# 4 907
Поправете ме ако греша, но темата не е как 35 годишните да се оженят/омъжат за по-млади от тях, нали?
Ако спрете да намесвате 25 годишните момичета и момчета, дискусията ще
 стане по-смислена. Ясно е че, някои хора ще предпочетат по-младите. Е, и какво от това? Да са живи и здрави и успех в живота (както казваше един сървайвър  Mr. Green)

В живота не е важно какво търсим, а какво намираме!!! Истина е също така, че колкото й да се напъваш, не можеш да вземеш това, което не ти се полага (не е твое по дифолт).

Не започвайте старите песни на нов глас - видя се, че за 300 страници нито една не падна по гръб, колкото и да се надцакваме  Mr. Green Ай стига вече!

Дайте малко полезни неща в темата - например, кои сайтове за запознанства са качествени, кои места привличат по-зряла аудитория (заведения, клубове, и т.н.), нови и интересни начини да се разширява социалната мрежа на 35 годишните  и т.н. Поне някой ако се излъже да чете тука, да намери нещо конкретно.

Не мога да се съглася.
За един 35 годишен мъж обикновено 25-28 годишната жена е потенциален партньор наравно с връсничките му. И обратното не  е нечувана екзотика.
Нито съм съгласна, че всеки получава "полагаемото му се" и нито повече, нито по-малко, а някакви хора/неща са "негови по дефолт" и изчерпват възможностите му.
То и аз като погледна Хю Джакман и някак си ми се струва, че съм негова по дефолт, но от това неговият интерес към мен не се е повишил.  Crossing Arms

# 4 908
От думите ти излиза, че Хю Джакман не ти се полага май, а?  Joy Нали говорим за брак тука, за секс най-вероятно няма да ти откаже.  Wink

Аз съм имала убийствено готина връзка със 17 години по-голям от мен, но това не означава че бих се омъжила за него, нали?
И не давайте примери как 28 годишна се навива на 33 годишен - ами това си е идеална разлика и перфектна възраст за брак и за двамата. Както би било идеално 35 годишна да се омъжи за 40 - 42 годишен.

Дайте ми пример как 28 годишна се омъжва за 48 годишен и защо би го направила.Това вече е фрапираща разлика. Или 20 годишна за 38 - 40. Защо едно момиче би се омъжило за толкова по-възрастен мъж, според вас?

Иначе има и доста случаи и на 35 годишни жени, които се омъжват за 28 годишни мъже, или просто имат деца от тях и живеят заедно като семейство. Това няма какво да го говорим изобщо.

# 4 909
От думите ти излиза, че Хю Джакман не ти се полага май, а?  Joy Нали говорим за брак тука, за секс най-вероятно няма да ти откаже.  Wink

Аз съм имала убийствено готина връзка със 17 години по-голям от мен, но това не означава че бих се омъжила за него, нали?
И не давайте примери как 28 годишна се навива на 33 годишен - ами това си е идеална разлика и перфектна възраст за брак и за двамата. Както би било идеално 35 годишна да се омъжи за 40 - 42 годишен.

Дайте ми пример как 28 годишна се омъжва за 48 годишен и защо би го направила.Това вече е фрапираща разлика. Или 20 годишна за 38 - 40. Защо едно момиче би се омъжило за толкова по-възрастен мъж, според вас?

Иначе има и доста случаи и на 35 годишни жени, които се омъжват за 28 годишни мъже, или просто имат деца от тях и живеят заедно като семейство. Това няма какво да го говорим изобщо.

Липсжа ми усещането за приемственост между постовете ти.
Хем двадесет и няколко годишните са потенциални партньори за 35 годишните необвързани и от двата пола, хем да не сме ги намесвали в дискусията. Неизбежно е, фактор са.

А Хю Джакман може аз да му се полагам, ама той остава невъзмутим и ме оставя да си чакам да се сети, че съм негова по дефолт. Както всеки човек, от когото се очаква да спазва ограниченията на   "полагаемото му се"/според кого, може би/. Колкото и условна да е свободата на избор на партньор за брак, човек има нужда от усещането, че я има и я упражнява.

# 4 910
Добре де,аз питах питах в темата сто пъти и отговор от никого на получих.

Вие как разбрахте ако в определена ситуация един 38 годишен мъж има две възможности - една дама на 35 и още една дама на 25 , как вие разбрахте,че ще избере 25 годишна ? По дифолт само щото е по-млада ли ? Не мога да си го обясня ? Обяснете ми.

# 4 911
Не следя темата особено отблизо, но по-скоро мисля, че битуващото мнение е, че и двете възрастови групи са си възможности, както ги наричаш. И по-точно изборът, накъдето и да натежи, на 38 годишния мъж от твоя пример не е задължително сведен до най-близките му набори. Затова и не разбирам апелирането към отпадането им от обсъждането като фактор в ситуацията.  Peace

# 4 912
Ми не аз не апелирам за отпадането им като фактор. Просто това не е сергия с плодове,а живи хора,емоции и живот. И няма как да сравняваме покупко-продажби и качества и възраст на ,,стоката,,. Малоумно е. Хората се събират,обичат,влюбват,разлюбват - и това няма как да има общо с възрастта.
Колкото мъже съм питала до момента / заради темата / какво мислят по въпроса , всички ми отговарят,че няма никакво значение дали жената е на 28 или 33 - ако им е кеф,това няма как да ги спре.

Ключето е другаде. Не е във възрастта.

# 4 913
... Хората се събират,обичат,влюбват,разлюбват - и това няма как да има общо с възрастта.

А, нямало. Тъкмо прочетох една статия за Василена Матакиева, която на 44 очаква дете
от 10 години по-младия си приятел. Такива грозни коментари-Как не я е било срам?
 Outta Joint

# 4 914
Тъкмо прочетох една статия за Василена Матакиева, която на 44 очаква дете
от 10 години по-младия си приятел. Такива грозни коментари-Как не я е било срам?
Аман от циментирани мозъци! Какво ги бърка?! Жената е обичана, щастлива, бременна. Само мога да се радвам за нея.

# 4 915
  • София
25 годишните търсят 40 годишни, според теб? Така ли?

Не, мъжете на 35+  търсят 25-годишни!
Иначе си права в общи линии в предишния си пост.

Добре де,аз питах питах в темата сто пъти и отговор от никого на получих.

Вие как разбрахте ако в определена ситуация един 38 годишен мъж има две възможности - една дама на 35 и още една дама на 25 , как вие разбрахте,че ще избере 25 годишна ? По дифолт само щото е по-млада ли ? Не мога да си го обясня ? Обяснете ми.

Чак по дифолт не, но е по-вероятно да си хареса 25-годишната, ако смята тепърва да се обзаведе с дом и челяд, най-малкото, защото тя има повече време и физика да народи и отгледа едно-две деца. А и пред нея ще се чувства по-млад, по-знаещ, по-можещ. Това не съм го измислила аз, то си върви така от време оно - младите жени винаги печелят по-лесно вниманието на мъжете, включително за брак и деца, в сравнение с по-възрастните жени. Младите мъжки са в доста неприятно положение, защото не са се доказали нито пред младите, нито пред зрелите жени, нито пред останалите мъже. За младите мъже често важи приказката "хванИ си кака да те отрака".

Дрийминг, айде сега, не стеснявай границите на 28-33! Говорим си за 35+ и 25+!  Laughing

# 4 916
25 годишните търсят 40 годишни, според теб? Така ли?

Не, мъжете на 35+  търсят 25-годишни!
Иначе си права в общи линии в предишния си пост.
Права съм, разбира се, но Синеочка нещо не иска да схване какво и обяснавам. 40 годишните мъже искат 25 годишни жени по същия начин, по който тя иска Хю Джакман  Wink.  Иска им се, ама не им се полага, защото младите жени предпочитат не толкова възрастни мъже (за брак). Не може всички 25 годишни да се оженят за всички 35-45 годишни мъже. Дори и да е възможно това, тогава пък на пазара ще останат много свободни 25 годишни мъже. Това е така защото количеството мъже и жени у нас е почти равно във възрастта до 45г. После жените стават повече, тъй като мъжете умират по-рано. Поради тази причина 25 годишните не са голям фактор. Елементарно е! И беше многократно споменавано в темата.

Т.е. за хиляден път го казвам. Мъжете 35+ срещат същите проблеми да се задомят, както и жените на тази възраст. Тук се изключват богатите мъже, защото и богатите жени са също толкова привлекателни за всички възрасти мъже.  Wink

Т.е. няма обективна причина една жена на 35 или на 45 да не може да се омъжи! НЯМА!!!

# 4 917
  • София
Т.е. няма обективна причина една жена на 35 или на 45 да не може да се омъжи! НЯМА!!!

Няма обективна, но има субективна причина. Т. е., причината една жена да не се омъжи е в самата нея, независимо на колко години е.

# 4 918
Всъщност има. Липсват и контакти с подходящите хора. Важи за всяка възраст от пълнолетна нагоре.

За мен поне е обективна, а не субективна причина. Срещането на хора, които си подхождат добре, е до такава степен въпрос на шанс, че е грозно да се твърди, че която не се е омъжила, значи просто не е ставала.

# 4 919

Няма обективна, но има субективна причина. Т. е., причината една жена да не се омъжи е в самата нея, независимо на колко години е.

Това е и моето мнение!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт