Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 637
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 115
  • На топло в неговото сърце.
Опитната жена е като рибар, лови мъжете на такава стръв, като грим, мини поличка и деколте.
 - А неопитната?
 - С бременност.

# 5 116
А ясно, тези кандидат- съпруги даже не си ги виждал ....

Дам вярно е това, за съжаление просто живея много далеч от България.....
Ех ако живех в Германия или Англия или Швейцария......всеки уикенд щях да съм си в България.
Това разстояние Германия - България толкова близко ми се вижда, че просто все едно си е една страна.  bouquet

# 5 117
ХищщниК, значи ти си чатиш в нета с девойки и те те баламосват с разни приказки и на тази база ти твърдиш, че в България има хиляди момичета дето само чакат някой със заплата над 600лв. (или колкото там стига за сандвич след секса) и са в готовност да се оженят за тоя на мига, щото няма мъже достатъчно  Joy Joy Joy

# 5 118
  • Paris, France
Аз не мисля, че браковете по сметка са по-лоши от тези по любов. То, любов, любов, ама като ида да пазарувам иииии ..... ми връчат сметката  hahaha hahaha hahaha. Брак по сметка не означава непременно брак без любов. Никога не бих си позволила да създам деца с мъж, когото много обичам, но ..... сметките не излизат. Любовта бих си я изживяла на спокойствие без бракове, деца и други окови.

Не, ти сам си го каза - малко можеш да предложиш на тамошна жена. Wink

Проблемът, доколкото схващам е в нагласите и разликите в очакванията. Абе, в цената. Мисля, че той иска да каже, че за парите, които ще харчи по американска хубава жена в БГ ще получи повече. Повече красота, младост итн. А и ги има културните и езикови разлики. Много емигранти предпочитат жена от техния етнос, религия, култура дори за същата цена и даже по-висока.

# 5 119
Аз не мисля, че браковете по сметка са по-лоши от тези по любов. То, любов, любов, ама като ида да пазарувам иииии ..... ми връчат сметката  hahaha hahaha hahaha. Брак по сметка не означава непременно брак без любов. Никога не бих си позволила да създам деца с мъж, когото много обичам, но ..... сметките не излизат. Любовта бих си я изживяла на спокойствие без бракове, деца и други окови.

Не, ти сам си го каза - малко можеш да предложиш на тамошна жена. Wink

Проблемът, доколкото схващам е в нагласите и разликите в очакванията. Абе, в цената. Мисля, че той иска да каже, че за парите, които ще харчи по американска хубава жена в БГ ще получи повече. Повече красота, младост итн. А и ги има културните и езикови разлики. Много емигранти предпочитат жена от техния етнос, религия, култура дори за същата цена и даже по-висока.

И това е истина, не е като и тук да не ме свалят, рядко ама има - но извинявай ама 75-80килограмова дебелана американка, дори ме е срам да я спомена, че ме сваля
Определено в България ще получа повече......
също както и живота там е по-евтин.............а и последното което каза е вярно
Но ти ги разбираш тези неща защото си в чужбина - на хората дето не са живяли в чужбина няма как да им го обясниш това.

# 5 120
Аз мисля, че иска да каже, че в БГ ще му излезе по-евтино цялото упражнение, защото по тамошните стандарти не се класира. Шансовете му са с млада и заблудена булка от БГ, dreaming of California. Mr. Green

В тоя дух, Хищник, поздравче - http://www.youtube.com/watch?v=3J3lYXUURyg Grinning

# 5 121
И това е истина, не е като и тук да не ме свалят, рядко ама има - но извинявай ама 75-80килограмова дебелана американка, дори ме е срам да я спомена, че ме сваля
Ами явно като те гледат, че си 120 кила смятат, че си падаш по ... по-голямо количество жена.

# 5 122
  • София
ХищщниК, значи ти си чатиш в нета с девойки и те те баламосват с разни приказки и на тази база ти твърдиш, че в България има хиляди момичета дето само чакат някой със заплата над 600лв. (или колкото там стига за сандвич след секса) и са в готовност да се оженят за тоя на мига, щото няма мъже достатъчно  Joy Joy Joy

За съжаление е много прав.
Такива девойки бол.
И то защото жените в БГ масово се подценяват. Заблудени са, че като брой са повече от мъжете и ги тресе яко страха да не останат недоомъжени до 30 и без 2 деца до 35 ...

Всъщност тая тема доказва всичко това.

# 5 123
  • Насред хаоса

Такива девойки бол.
И то защото жените в БГ масово се подценяват.
Ето това е истината. В много отношения се подценяват и сами се поставят в зависимост от мъжете и всичко това дава предимство на последните.

# 5 124

На второ четене, смятам, че повечето жени са като теб, с тази разлика че не си го признават...че парите са от голямо значение......
Аз за това ползвах онова сравнение за дошло момче от Ново Нанагорнище в София и живеещо в 15кв метра и нямащо много пари за собствено жилище или къща в София и много възможности.

Но пък изкара ли много парички и върне ли се в Ново Нанагорнище - ще си хване много лесно жена, защото стандартите в Ново Нанагорнище са много ниски и там спокойно може да си позволи да има и къща и апартаменти и много пари, защото 1000лв в София са малко, но в ново Нанагорнище са много пари.

Та накрая всичко опира до парите май при мъжа и красотата при жената. Laughing

А за това което спомена - че има много емигранти от Тунис, Мароко и т.н млади и си падат по 35годишните сингъл Белгийки, Французойки и т.н
това е така и тук - аз за това казах, на тези 35-38годишните да стягат куфарите за към чужбина
а не да се занимават със Салса

# 5 125
  • Насред хаоса
Хм, а какво правим, ако жената хем е красива, хем си разполага с пари и не разчита на мъж за тях?  Rolling Eyes

# 5 126
  • На топло в неговото сърце.
нищо тя си живее живота останалите -точат лиги

# 5 127

Такива девойки бол.
И то защото жените в БГ масово се подценяват.

Ето това е истината. В много отношения се подценяват и сами се поставят в зависимост от мъжете и всичко това дава предимство на последните.

Ами не си права, в София на 1000 мъже има 1150жени (това общо), дори има статистика по възрасти
мисля между 25-35 жените са с 5 процента повече което си е доста.

И няма как да е иначе - по срещите дето си правим тук на Българите - има масово мъже като мен - сами емигранти - а сами мъже много повече се решават да емигрират от сами жени - Българки.

А доста момичета от провинцията има в София, така че.......

Наистина София е едно от местата където е по-готино да си мъж.

# 5 128
  • Насред хаоса
Добре де, да се чуди човек при толко малко мъже как има толкова семейства тогава. Ама пропускаш друг аспект - доста от момичетата вероятно отиват там с ясното намерение да си хванат паралия. А точно тия май са кът и борбата за тях е епична.  Mr. Green

# 5 129
  • София

Неговите мацки явно планират емиграция чрез него.

Общи условия

Активация на акаунт