Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 426
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 220
Хищник,айде спри се вече,че ни разваляш хубавата тема и не се усещаш.
Прибирай шпагата.  Wink

Това за децата хем е така хем не е. Децата са резултат от един дълбоки и прекрасни отношения.
Не са самоцел,за която си струва да се ожениш чак.
Хората не се женят защото искат деца. Женят се по различни причини.
Всеки човек иска да бъде обичан,подкрепян,обгрижван,да му е хубаво на душата,да има с кой да сподели веселите си и тъжни нотки в живота ...и много други неща.

И тези нужди не зависят от възрастта.

# 5 221
Хищник,айде спри се вече,че ни разваляш хубавата тема и не се усещаш.
Прибирай шпагата.  Wink

Това за децата хем е така хем не е. Децата са резултат от един дълбоки и прекрасни отношения.
Не са самоцел,за която си струва да се ожениш чак.
Хората не се женят защото искат деца. Женят се по различни причини.
Всеки човек иска да бъде обичан,подкрепян,обгрижван,да му е хубаво на душата,да има с кой да сподели веселите си и тъжни нотки в живота ...и много други неща.

И тези нужди не зависят от възрастта.

Аз просто.........нямам думи.....

гледай въпросната какво е написала 2 страници по-надолу.

"Единственото сигурно е, че се стреми да получи фейсбук-профили на жени, после коментира външния им вид (не знам дали с + или с -)."

Пък точно мнението преди твоето е....

"... то и никой никъде не каза, че искаш да се запознаваш със жени от този или от други форуми."

# 5 222
  • София
Мда, Хищщник, "запознаване" не е равно на "получаване на фейсбук-профил".

Както и "коментиране на цици" не е равно на "коментиране на външен вид".

Има десетки допълнителни нюанси в значенията на думите.

# 5 223
Добре де що не се разберете на лични ами ни тормозите и нас ?

# 5 224
Мда, Хищщник, "запознаване" не е равно на "получаване на фейсбук-профил".

Както и "коментиране на цици" не е равно на "коментиране на външен вид".

Има десетки допълнителни нюанси в значенията на думите.

Ок, тогава да продължим анализа на думите ти, стана ми много интересно.

Значи, твърдиш че имам за цел - да получавам фейсбук профили.

Тогава ще ми отговориш ли защо не ти исках твоя профил? Защо не съм ти написал ПЪРВО АЗ бележка НА ТЕБ - ДА ТИ ИСКАМ фейсбук профила ти?   bouquet

# 5 225
Добре де що не се разберете на лични ами ни тормозите и нас ?

Аз си промених настройките и не мога да получавам лични съобщения......
Както винаги истината е точно обратната - преди няколко дни от 2-3 жени получих съобщения да се запознаваме, така че..........супер, въобще не държа да получавам бележки повече.

Прекъсвам по този въпрос а........мисля, че му стана ясно на средностатистическия човечец четящ темата...

А това за децата е истина - до 30 ама след 30 му се искат на човек ........деца. Не е ли така?

Аз обаче ще си лягам, че стана 3 часа.  #Crazy

# 5 226
  • София
*Dreaming, извинявай. Както и другите, които четат последните страници.

Държах да споделя с останалите какво съм научила за Хищщник, защото според мен е важно. Което може да стане само с пост в темата.
Оттам почнаха нападенията на хищното Mr. Green За съжаление, наложи се да отговарям пак публично, за да не излезе, че го обвинявам от позицията на прецакана и излъгана. Желанието ми e да предупредя някой да не пострада, макар и само виртуално.

Още веднъж - извинения към "публиката" на целия този цирк Mr. Green

# 5 227
  • София
Абе, РГ, моля ти се, ти смяташ ли, че някой реално е повярвал, че Хищник е това, за което се представя  Joy Joy Joy Хайде, хайде, не пишем във форума от вчера  Joy

# 5 228
*Dreaming, извинявай. Както и другите, които четат последните страници.

Държах да споделя с останалите какво съм научила за Хищщник, защото според мен е важно. Което може да стане само с пост в темата.
Оттам почнаха нападенията на хищното Mr. Green За съжаление, наложи се да отговарям пак публично, за да не излезе, че го обвинявам от позицията на прецакана и излъгана. Желанието ми e да предупредя някой да не пострада, макар и само виртуално.

Още веднъж - извинения към "публиката" на целия този цирк Mr. Green

Ти наистина не си наред...........боже, ще се обадя в полицията да ме преберат, че могат хората да пострадат от мен.......
 Shocked

В случая - ти си агресивната, аз пасивния, обикновенно агресивният е престъпникът.......а този който не прави нищо......той е жертвата.....както и да е.......

Ти не си нормална за мен, прекъсвам да отговарям на какъвто и да е твой пост.

# 5 229
  • София
Бърди, аз щях да му повярвам Laughing - с предложенията за запознаване с негови приятели.
Мои приятелки, които четат темата и си я обсъждаме, също биха му повярвали. Не е невъзможно за жена, която търси възможности за запознаване с нови мъже и евентуална връзка.

Пък и гледам, има хора, които му съчувстват и благопожелават  Laughing. Та и заради тях.
Пак съм оффтопик Laughing

# 5 230
Бърди, аз щях да му повярвам Laughing - с предложенията за запознаване с негови приятели.
Мои приятелки, които четат темата и си я обсъждаме, също биха му повярвали. Не е невъзможно за жена, която търси възможности за запознаване с нови мъже и евентуална връзка.

Пък и гледам, има хора, които му съчувстват и благопожелават  Laughing. Та и заради тях.
Пак съм оффтопик Laughing

Ми аз всъщност наистина ти дадах фейсбуците на 2-3ма мой добри приятели.......което е било жестока грешка от моя страна........спрямо приятелите ми.......дано не си им писала........

# 5 231
  • София
Ти пък  Laughing
На какво да му повярваш, че само като се върне в БГ и му скачат емнайсе манекенки на по 20, с гръдна обиколка 200, бедро 100 и чипо носле и реват в един глас "вземи ме, вземи ме"?  hahaha Стига моля ти се  hahaha

# 5 232
Понеже волю-неволю ви чета в последните страници, та да попитам, че все пак не разбрах: rogato-govedo какъв е проблема?

# 5 233
  • Galaxy 13197853088
Хайде спрете се с драмите, това да не е ДиС..
Карайте по същество да не окатанчат темата

# 5 234
  • София
Какво е ДиС? Joy

По същество де, по същество... да дам принос към идеите къде могат да се намерят (евентуално) свободни мъже: ами, на концерта на Гънс енд Роузис имаше такива свободни електрони да се мотаят по настилката  Laughing Ма беше тъмно, не можах 'убаво да ги разгледам  Joy А и на всичкото отгоре заради събитието бях облечена с дънки и черна тениска с кървави Гънс-щампи, косата вързана на опашка заради жегата, та сигурно и аз не съм ловяла окото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт