Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 432
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 250
  • Насред хаоса
Какво означава "подвила опашката"?

И да, наистина съм отишла на концерт... което не ми пречи да сканирам околните мъже Mr. Green

То по такива концерти болшинството мъже така са се зомбирали в пиенето и музиката, че не се надявай ... Бяхме в събота на бирен фест. Ми то и най-перфектният скенер не може да открие друго освен рояци рошави, голи до кръста мъже, изправили се пред ограждението на сцената, мъчейки се да уцелят устата си с чудовищната бутилка бира, която държат, като междувременно си тръскат главата до припадък. И пригласяйки на рок-групата с едни звуци, които напомнят ... крясъци все едно са ги попарили с вряща вода. Само комарите бяха по-досадни май.

# 5 251
  • Бургас
ми как. просто се излъчват сигнали. език на тялото ли, какво ли. както е ясно някой, ако има лош ден или е пък му е кеф, така и това си личи. дали се оглеждаш или не.

преди време в банката една от служитлките толкова сканираше всичко мъжко, че направо се зачудих не й ли дреме за работното й място все пак  Rolling Eyes

# 5 252
  • Galaxy 13197853088
Аз съм чувал, че кучетата не закачали кучките докато не вирнат опашките, т.е. да дадат знак.
Иначе ако някое куче реши да се съвъкуплява при свалена опашка, бива нахапано моментално и затова не се и случва ...
Та в този израз влагам, поведение и вид непредразполагащи към активност на мъжката част.

# 5 253
  • София
La Sombra, нямам нищо против голи до кръста мъже  Joy
А иначе споделям мнението за мъжете на феста. За жени също важи. Всъщност за всички хора, отишли на определено събитие с определена цел - да се накефят на самото събитие Simple Smile

_az_, да повторя, моите сигнали постоянно са на вълна "искам мъж"  Mr. Green
Колкото до цялостното ми настроение - излъчвах щастие, греех от радост  Simple Smile /нали уж позитивното усмихнато излъчване привличало рояци мъже Joy/

Розмариня, това за грима сериозно ли беше... Thinking Аз обичам да се гримирам, но ме мързи в последните години. Обаче преди десет години примерно се гримирах нон-стоп, работех във фирма със стотина души персонал (половината мъже) и сигурно още толкова преминаващи клиенти на ден (пак по-голямата бройка от тях - мъже), па никой не рачи да ме покани на среща newsm78 Mr. Green

ОК, Labrador, ставам досадна, но опиши конкретно кое поведение и вид предразполагат мъжете към действие.

# 5 254
  • Бургас
е значи просто не е било писано да е на този концерт  Grinning

# 5 255
Иначе ако някое куче реши да се съвъкуплява при свалена опашка, бива нахапано моментално и затова не се и случва ...

Съгласна съм с това  Peace. Имаше двама сингъл мъже в темата и бяха нахапани и прогонени.  Peace Верно, че мъжете бяха в образ, играеха роля тук, но всеки си има глава на раменете и лесно хваща измишльотините. В интернет никой не подписва декларация, че ще говори истината и само истината. Между другото, така е и в реалния живот - мъжете лъжат та се късат. От както свят светува  Peace

# 5 256
  • Galaxy 13197853088
ооо хич не ме питай за това, аз съм ги забравил тези работи.

# 5 257
  • София
ооо хич не ме питай за това, аз съм ги забравил тези работи.

Това не беше сериозен отговор. А аз питам наистина сериозно. Особено за мъжко мнение за това.
И не си ги забравил, не си...

# 5 258
  • Насред хаоса
ОК, Labrador, ставам досадна, но опиши конкретно кое поведение и вид предразполагат мъжете към действие.
Не съм Лабрадор, но, според моите наблюдения - преди всичко трябва да бъдеш себе си, такава, каквато си си по природа. Изкуственото поведение се улавя веднага. Външен вид - силният, крещящ грим отблъсква. Нещо, което да подчертава хубавите ти черти и това е. Облекло - не като на монахиня, но не и като на чалга пача.

# 5 259
  • София
La Sombra, имам подозрения, че не е така - точно затова питам мъж. "Вдигането на опашка" от кучката май не е "да бъдеш себе си", така поне си мисля. За грим и облекло - по улиците се вижда кое "хваща" и кое - не (точно силният грим и опънатото, разголено облекло хващат, между другото Laughing) Както и да е, не смятам, че гримът и облеклото изчерпват съдържанието на "вдигнатата опашка".  Flutter

# 5 260
  • Насред хаоса
Те че хващат, хващат. Въпросът е как точно искаш да те схванат теб.

# 5 261
  • София
Е чакам Лабрадор да каже Joy

# 5 262
  • Бургас
е то който измисли точна рецепта, ще му дадат нобелова награда  Laughing

# 5 263
  • София
Е де, не рецепта сега... Просто искам мнението му за конкретно нещо. Не наръчник "как да се омъжа" Mr. Green

А иначе - за грима и облеклото - тема, стара колкото света, достатъчно ясна (уж). И малко клиширана. Хората се харесват и заради, и въпреки грима и облеклото.

# 5 264
  • Galaxy 13197853088
Замислих се, гинкото не съм пил, но си спомням, че беше важно да забележа жената. Да, мисля, че беше първото нещо това. После дали става или не става и ако става за какво става. А после сякаш беше да преценя дали може да стане или няма да стане ...

Общи условия

Активация на акаунт