Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 336
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 355
Е жалко за тези родители, чиито деца разсъждават така. Надявам се моето да не е едно от тях. Сега на нея не и прави впечатление и се радва на всичко. Обича ме и се радва като е с мен и това радва и мен. Е по скоро аз получавам понякога комплекси когато видя татко с нов Мерцедес, но в повечето случаи е по стар от мен. Надявам се след време не да имам Мерцедес или да съм богат, но поне да живеем добре. Това ще стигне на мен и нея. Надявам се да има дрехи, храна и образование плюс покрив над главата си и малко джобни и да ме обича, защото материалистите са алчни и никога не са щастливи на 100 %,а живеят в заблудата от парите. Ако имат такива деца да ги обичат защото са богати, аз не искам това. Съжалявам и мъжете, чиито жени са с тях заради парите. По добре да съм без жена, ако е такава. Е сега съм на 30 и ми липсва само богатството от изброените качества Mr. Green и ако имам доход който да ми стига поне за по горе изброените неща плюс от време на време да изляза като човек и да се забавлявам, то богатство не ми трябва. Трябва ми само чиста любов и нищо повече.

# 5 356
Моето дете много се гордее с мен, казва че всичките и приятелки искали да имат такава майка. Peace

# 5 357
  • София
За пореден път се убеждавам, че мъжете съзряват доста късно, определено след 30-те  Laughing

Ама и това не е общовалидно, я 2pac си е съвсем на място. Wink
Много правилно си го е написал.
Материалист и реалист не са взаимнозаменими понятия, всеки си създава собствена реалност и няма какво да се чуди, че получава това, което влага.

# 5 358
Моето дете много се гордее с мен, казва че всичките и приятелки искали да имат такава майка. Peace

Ти в Русия ли си родена? Рускините са хубави жени. Laughing

# 5 359
Не, в София. И не съм рускиня, само майка ми е, баща ми е българин. Но нали знаеш, така от малка като ти казват  в квартала и  си оставаш "на рускинята детето" Laughing. Даже сега и на дъщеря ми в градината чух, че така и казват Rolling Eyes

# 5 360
За пореден път се убеждавам, че мъжете съзряват доста късно, определено след 30-те  Laughing

Материалист и реалист не са взаимнозаменими понятия, всеки си създава собствена реалност и няма какво да се чуди, че получава това, което влага.

Ми аз като цяло съм мнителен към разведените или оставените - дали било мъже или жени.....няма значение.
Както съм мнителен към мъжете и жените дето над 35+ нямат семейство и деца.

Има една хубава Българска мисля, че е поговорка - От хубаво никой не  бяга....... #Crazy

# 5 361

Ми искал съм естествено, няма дете на този свят - дето да не иска - млад, силен, здрав като скала, богат, и най-най-най баща.....както една майка каза по-нагоре.
"Моя татко ще набие твоя и е по-богат или нещо от сорта"

Аз нали за това споря, че чак ми е смешно, че има 2-3 дето не го разбират това.......какво наистина искат децата......

Със сегашното си съзнание не искам друг баща, чакай да не ме разбереш пак погрешно.

Много моля, цитирайте правилно, не съм майка и нямам амбиции скоро да бъда... нищо, че от темата излиза, че трябва да се разбързам, щото съм на цели 27.   Joy Joy
Имах предвид, че точно на това място в темата се получи надмерване като в детската градина чий татко е по-по-най.
И да, има го това надмерване - "Моята майка е по-красива, моят татко е по-силен."

За разделилите се обаче не мога да се съглася. Понякога човек просто прави грешен избор. Особено ако е бил много млад и много влюбен. One woman's poison is another woman's meat все пак. Wink

# 5 362

Ми аз като цяло съм мнителен към разведените или оставените - дали било мъже или жени.....няма значение.

Има една хубава Българска мисля, че е поговорка - От хубаво никой не  бяга....... #Crazy

Само материалистите. От мен избягаха в период без особени доходи. Цитата "В богатство и бедност" явно работи само на половина при някой. Иначе друго не ми липсва за сега.

# 5 363
  • Tам през Атлантическия океан

dude , a ти на колко си  Whistling ?

# 5 364
  • София

Така е, да. Но това, което харесва на един човек, може въобще да не се понрави на друг. Иначе всички щяхме да сме еднакви, с еднакви възприятия и идеали, нямаше да се налага да водим никакви спорове. Grinning

Но и ти сигурно си имаш сериозни причини да си мнителен, едва ли от нищото, ей така се е появило това усещане, сигурно за себе си си прав. За себе си.

# 5 365

Само материалистите. От мен избягаха в период без особени доходи. Цитата "В богатство и бедност" явно работи само на половина при някой. Иначе друго не ми липсва за сега.

Нормално и аз да бях жена и аз щях да избягат от мъж без доходи, навсичкото отгоре класифициран не като white collar а като те гледам blue collar

# 5 366
Абе, тя простотията по хората ходи, ако ходеше по дърветата, ехе.... Laughing Stop

# 5 367
Ами по добре, че стана така, защото единственото нещо което искам в този живот е чистата любов дори и да е само от детето ми. Така се преся жената която не ме заслужава. Ако имах доходи тогава, сега щях да съм с грешната жена. А сега поне имам доволен доход и ако не се обърка нещо и успея и с другия план, който е свързан с сегашната ми работа, която не е точно такава каквато смяташ, то ще се смени и това горе написаното от теб като статус. Няма да съм на 30, но поне детето ми ще е добре. Ако дори нещо се обърка, смятам че поне вървя вече по правия път и ще опитам пак без да се предам. И дано намеря жена която не мисли като предната и като теб. Защото дори и да имам след време повече пари и успея, не искам да е с мен заради това и ако се случи, аз ще я оставя ако разбера.

# 5 368
Някой е сложил розовите очила Whistling Stop....А друг пък се изживява като някакъв вид Хищник...като какъв не е ясно...ама лее ум и разум на воля... Laughing Laughing Laughing ... Нищо ново за този Форум, еле за тази тема...еле изобщо...всеки раздава квот има и квот няма...ама нейсе....дефицити някакви, кой му пука....

# 5 369
Ами по добре, че стана така, защото единственото нещо което искам в този живот е чистата любов дори и да е само от детето ми. Така се преся жената която не ме заслужава. Ако имах доходи тогава, сега щях да съм с грешната жена. А сега поне имам доволен доход и ако не се обърка нещо и успея и с другия план, който е свързан с сегашната ми работа, която не е точно такава каквато смяташ, то ще се смени и това горе написаното от теб като статус. Няма да съм на 30, но поне детето ми ще е добре. Ако дори нещо се обърка, смятам че поне вървя вече по правия път и ще опитам пак без да се предам. И дано намеря жена която не мисли като предната и като теб. Защото дори и да имам след време повече пари и успея, не искам да е с мен заради това и ако се случи, аз ще я оставя ако разбера.

Виж сега женското мислене е по-различно от мъжкото, та аз много добре разбирам жена ти.
Просто женати е била различна от това което ти си очаквал.....и не сте си пасвали, за това не е хубаво да обиждаш жена ти.
Няма изцяло лоши или изцяло добри хора. Различните хора карат различни наши качества да изпъкват в отношението си с тях.

Жените на 29-31 които аз познавам, дори 28-32......искат стабилност.
Това е и една от причините да си падат по с 5-10 години мъже по-големи от тях, защото имат повече възможности, доходи и т.н.

И няма нищо лошо в това една жена да е материалистична - все пак деца ще ражда, трябва и някой на който може да разчита......и финансово........поне за определен период от време.

Аз нали гледам сестра ми - сега изкарва сигурно 2 пъти повече от мъжа и, но мъжа и беше стабилен мъж, и там първите 2-3 години докато детето попорастне, докато поучи жената, докато се пребори ....в живота......пак да си върне кариера и позиция трябва на някой да разчита.

Просто жена ти не е намерила сигурност според мен в теб...

Общи условия

Активация на акаунт