Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 222
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 430
  • София
Както каза Nickkie - човек иска да го харесат заради самия него.
Не заради "обективните" качества. Като че ли преценяваш и купуваш животно на пазара.

# 5 431
  • Колибите
Както каза Nickkie - човек иска да го харесат заради самия него.
Не заради "обективните" качества. Като че ли преценяваш и купуваш животно на пазара.

За съжаление, май мъжете така разсъждават и така постъпват.  Sad. Наричат го с други думи, но де факто е така.
Били ловци, били самци, били не знам какво си...но се пазят от силни чувства като дявол от тамян. И не се замислят много-много, ако трябва да наранят тези на жената. Не защото не искат, ами така са устроени Rolling Eyes.

# 5 432
Защото и мъжете, и жените искат да ги харесват заради тях самите, а не защото са ги оценили като подходящи за предварително зададена рамка, и защото всеки предпочита спонтанността и естественото развитие на отношенията.

Просто от любопитство значи една жена не би и харесало да бъде обичана и харесвана  защото мъжа я смята, че е подходяща за семейство и деца? Rolling Eyes

Колкото на теб би ти харесало на първа среща мацката да те разпита за имотно и финансово състояние, кариерни планове и перспективи, история на семейни заболявания и накрая на срещата да заяви: "Одобрявам те за създател и съвъзпитател на потомството ми".

На една жена много и харесва мъжът да иска семейство и деца с нея, защото я обича и харесва. Обратната последователност е много погрешна. Еовин е обяснила подробно защо. Аз бих добавила - и защото така не опознава и обича всъщност жената, а само функцията, която тя би му изпълнявала. Това е сигналът, който се подава при: "Имам сериозни намерения към теб." - на фазата, на която още не и знаеш и фамилията дори.

# 5 433
  • София
Защото и мъжете, и жените искат да ги харесват заради тях самите, а не защото са ги оценили като подходящи за предварително зададена рамка, и защото всеки предпочита спонтанността и естественото развитие на отношенията.

Просто от любопитство значи една жена не би и харесало да бъде обичана и харесвана  защото мъжа я смята, че е подходяща за семейство и деца? Rolling Eyes

Колкото на теб би ти харесало на първа среща мацката да те разпита за имотно и финансово състояние, кариерни планове и перспективи, история на семейни заболявания и накрая на срещата да заяви: "Одобрявам те за създател и съвъзпитател на потомството ми".

На една жена много и харесва мъжът да иска семейство и деца с нея, защото я обича и харесва. Обратната последователност е много погрешна. Еовин е обяснила подробно защо. Аз бих добавила - и защото така не опознава и обича всъщност жената, а само функцията, която тя би му изпълнявала. Това е сигналът, който се подава при: "Имам сериозни намерения към теб." - на фазата, на която още не и знаеш и фамилията дори.

А! Именно!  Peace

# 5 434
  • На земята, която е всъщност звезда.

Та малко като.........зова на дивото си го обяснявам аз - майката лъвица избира по-силния лъв, за поколение - ако не те бива........то изпадаш от генофонда........

Винаги е било така. И, обикновено, по- силният лъв в природата е водачът на прайда и не е най- младият, а в разцвета на силите си.

# 5 435

Ми мен ми харесва този тип неща аз не съм от най-романтичните, аз го казах.
Точно това ми харесва - нека по-добрия мъж да победи - като съвкупност от физически, психични, финансови и един милион качества, доброта, стабилност, отговорност и т.н

При жените същата работа, да ме извинява ама ако не отговаря на някои от изискванията ми, въобще няма да и обърна внимание в реалния живот - ако не е между 27-30, ако не е красива, ако няма куп качества.......то директно я отписвам.
Нещо като голяма съвкупност от качества която трябва да има жената - и се зачеркват едно по едно.......като ги има всичките - то бонус, тя е жената, ако и мъжа си и ти за нея - тоест и тя е зачеркнала всички качества които търси в мъжа.
То какво по-хубаво от това.

# 5 436

Та малко като.........зова на дивото си го обяснявам аз - майката лъвица избира по-силния лъв, за поколение - ако не те бива........то изпадаш от генофонда........

Винаги е било така. И, обикновено, по- силният лъв в природата е водачът на прайда и не е най- младият, а в разцвета на силите си.

Ми то и при хората е така да ти кажа, Вселена!!!

За това и жените в най-хубавата репродуктивна възраст 25-30години а и като цяло жените винаги си взимат по-възрастен самец - едно с 5-6години.
да кажем 30-40годишен с 25-30 годишна мисля си е повече от стандарт...

# 5 437
  • София
Здравейте мили дами! Общо взето съм запозната с написаното до тук. Сигурна съм, че всички до една, които не са омъжени тук, са прекрасни млади, красиви,  умни жени на които просто не е дошло времето и тяхното обвързване с подходящ човек. А то ще дойде рано или късно! Била съм и от другата страна на бариерата и мога да кажа, че хич не беше лошо. Разполагах само със себе си и правих само това което ми харесваше. Сега съм от другата страна, е и това не е лошо но вече трябва да се съобразявам, а също и компромиси да правя задължително.
Мили, красиви, неотразими дами, ще дойде и вашето време, а до тогава имайте цялото време на света. То е ваше.!Не го изпускайте! Трябва да знаете, че ние ви завиждаме, с най-добри чувства.

ХищщниК, ти защо така разпитваш, някаква статистика ли си водиш?

# 5 438
  • На земята, която е всъщност звезда.
 ХищщниК, само че, никой в живота няма пълния набор точки. И се налага да решаваш с кое качество ще направиш компромис. Ако не направиш се стига до:

Това важи и за мъжете, и при теб виждам разсъждения в тази посока.

# 5 439
  • София

Ми то и при хората е така да ти кажа, Вселена!!!

За това и жените в най-хубавата репродуктивна възраст 25-30години а и като цяло жените винаги си взимат по-възрастен самец - едно с 5-6години.
да кажем 30-40годишен с 25-30 годишна мисля си е повече от стандарт...

30-40 годишен мъж и 25-30 годишна жена е доста повече от 5-6 години...

# 5 440
ХищщниК, само че, никой в живота няма пълния набор точки. И се налага да решаваш с кое качество ще направиш компромис. Ако не направиш се стига до:

Абсолютно съм съгласен. Няма какво да добавя повече.

# 5 441

Хищник, ясно, но хората се опознават постепенно. Щото освен набор от качества имат и интеракция помежду си - как вървят отношенията, как си пасват. Не става въпрос за романтика, а за нормално човешко поведение. Като се види как си мелят, вече може да се мисли за бъдеще. Концепцията "искам мъж/жена", приложена ей така на общ принцип, е това, което плаши и двата пола. Малко като "На тая само едно питие и купих, а тя децата ни вече кръщава."

Ти например защо не си изтипосаш твоя набор качества, надлежно подкрепен със съответните сканирани писмени доказателства? И сингълките от темата да ти отвърнат със същото? Щото е е*ати неестественото начало на взаимоотношения, затова.

# 5 442
Прави ми впечатление, че страхотно сте се фиксирали върху неподходящите мъже. Не искали дълготрайни връзки (ами за да стане дълготрайна, трябва първо да е имало неангажираща връзка, нали?), не искали деца (ами ако жените чакаха мъжете да поискат, светът щеше да загине, бе), не знаели какво искат (много мъже са безпътни, немотивирани и жената им дава посока и цел).

Повечето омъжени жени са "помогнали" много на мъжа си да ги "избере", нищо че няма да си го признаят.  Wink Wink Wink. Цаката е да е убеден господинът, че той е направил първата крачка. И т.н. Ако си мислите, че семействата са идеални - съпругата готви, мъжът изкарва парите, сте У гоУема грешка. Стига вече с този патриархален модел. Времената са други, разчупете стандарта малко.

С други думи казано, жена над 35 не е по "стандарта" и може много да се забавлява докато търси някой извън клишето, също като нея.  Така че, какво мисли Калифорниеца или мъжът на Невена, изобщо не трябва да ви вълнува. Вашият таргет е друг. Пазете енергията и я насочете към него.  Peace

# 5 443

Хищник, ясно, но хората се опознават постепенно. Щото освен набор от качества имат и интеракция помежду си - как вървят отношенията, как си пасват. Не става въпрос за романтика, а за нормално човешко поведение. Като се види как си мелят, вече може да се мисли за бъдеще. Концепцията "искам мъж/жена", приложена ей така на общ принцип, е това, което плаши и двата пола. Малко като "На тая само едно питие и купих, а тя децата ни вече кръщава."

Ти например защо не си изтипосаш твоя набор качества, надлежно подкрепен със съответните сканирани писмени доказателства? И сингълките от темата да ти отвърнат със същото? Щото е е*ати неестественото начало на взаимоотношения, затова.

Ники благодаря ти за мнението, но аз го казвах и по-нагоре, не си търся жена аз тук.
А и като цяло, ти може би не знаеш моята история, но с 2 реда - аз съм си жертвал нещо в името на друго.
Та ни най-малък проблем аз нямам да си срещам дори и всяка седмица различна - качествена жена било то за каквото и да е.............но с уловката.......в България.
Жертвал съм това в името на парите и паспорт-а и така. ........това е накратко.

Дори честно да ти кажа ,леко се почувствах обиден от това дето написа да ме сравняваш с тези......35-40годишни сингълги в темата дето са .........толкова..........как е българската дума.......отчаяни е мисля думата.

Аз се имам за много по-добър мъж от 999 в България - като външен вид, финанси, доброта, желание за обвързаност и т.н.

# 5 444
  • Колибите
.....Цаката е да е убеден господинът, че той е направил първата крачка....

Е те затова е темата, как да уцелим пустата му цака Rolling Eyes Praynig Hug.

Не се учи в училище, не се тренира, или го имаш умението, или го нямаш Sad.

Общи условия

Активация на акаунт