Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 258 420
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 5 505
Не му се връзвайте на Хищника.
Очевидно се самонавива, че като си дойде в България след 5-10 години ще има богат избор от 25-годишни, който ще му се хвърлят на врата само заради няколко долара и за да храни децата с кренвирши всеки ден.  Joy И за да се убеди себе си, го повтаря като мантра. Wink

# 5 506
  • София
намират си някоя послушна жена да им търпи идиотщините.
познах ли?
Joy Горе-долу.
С първия не съм се виждала от 10 години и не знам как е. На него аз му избягах, ама след 2 години търпение.
Вторият избяга от мен, заради друга, вече не е с нея, още си търси щастието и прави глупости. С него бях 3 години и половина.
Третият реши по някое време, че не иска да е с мен, загаджи се с друга след 2 седмици, сега е сгоден за нея. С този убих 2 години.
На четвъртия аз му избягах сравнително бързо, за 1 месец Joy Сега търчи след мен.

Надобряваш  newsm10 sun

# 5 507

Много мразя такива сценарии. Като съм казала край, значи край. ooooh!

# 5 508
  • София

Да, ама те тогава се сещат... и се пляскат по челото Mr. Green какво са изпуснали bowuu

# 5 509
  • Бургас

абе край...длъжни са да проверят. да не би това "не" пък да значи "да"  Laughing

# 5 510

абе край...длъжни са да проверят. да не би това "не" пък да значи "да"  Laughing
Обикновено подобни хора са с рецидивистични наклонности: все обещават, че ще се променят, че няма повече да правят така, че са преоткрили жената, която са тормозили. За такъв човек няма как "не" да значи "не".

# 5 511
Не му се връзвайте на Хищника.
Очевидно се самонавива, че като си дойде в България след 5-10 години ще има богат избор от 25-годишни, който ще му се хвърлят на врата само заради няколко долара и за да храни децата с кренвирши всеки ден.  Joy И за да се убеди себе си, го повтаря като мантра. Wink

Всичко има на този свят, трябва само да го потърсиш добре - за да го намериш. Е и естествено да знаеш какво правиш де.........защото сингълките в тази тема малко ми приличат на сърнички в плаващи пясъци - бавно но славно затъват ли затъват - и точно от това лутане и отчаяние, че не могат да намерят каквото търсят.

Но както казвах като малък - във всяка игра е така - има добри играчи, има и лоши играчи, има победители, има и губещи........това е живота - може да му се гледа като на вид игра.
А ние оправляваме ходещо се човече - демек нас самите си...

# 5 512
  • Бургас
така е.  Confused или преследването се превръща в тормоз. добре, че все пак не всички са така  Simple Smile

# 5 513
така е.  Confused или преследването се превръща в тормоз. добре, че все пак не всички са така  Simple Smile

Никога не съм разбирал тези мъже дето преследват някоя жена - като им е казала не..... според мен това е престъпление на закона? Така ли е?

# 5 514

А с последния - стисках, стисках, търпях, преглъщах, година и няколко месеца, в смисъл правих компромиси.

и да, аз ходех за риба с него, а той с мен на театър.
той слушаше рок и гледаше моите предавания, аз стисках зъби когато си пускаше фолк канала.
стисках зъби и когато в къщи се храни с ръце, без прибори...

Такова поведение е много погрешно, ама много.

# 5 515
  • Бургас
по принцип може да се вземат законови мерки, да. обикновено намесата на познат от мъжки пол е достатъчна  newsm66

# 5 516
по принцип може да се вземат законови мерки, да. обикновено намесата на познат от мъжки пол е достатъчна  newsm66

Абсолютно, трябва да може и да губиш в този живот...........

# 5 517
  • Колибите

А с последния - стисках, стисках, търпях, преглъщах, година и няколко месеца, в смисъл правих компромиси.

и да, аз ходех за риба с него, а той с мен на театър.
той слушаше рок и гледаше моите предавания, аз стисках зъби когато си пускаше фолк канала.
стисках зъби и когато в къщи се храни с ръце, без прибори...

Такова поведение е много погрешно, ама много.

E добре, това не беше ли компромисът,за който всички казват, че трябва да се прави.. newsm78 newsm78 newsm78.

(не е бил груб, ни най-малко, и при най-малкия намек бих си тръгнала...)

# 5 518

E добре, това не беше ли компромисът,за който всички казват, че трябва да се прави.. newsm78 newsm78 newsm78.

Защо всички? Аз пък казвам, че не трябва да се правят такива компромиси. Връзка изградена на компромиси..... а мерси Stop

# 5 519
Не мога да се въздържа и да не поздравя един виждам бивш пушач. Браво Трети, само така. Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт