Електронни четци - V

• 54 655
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • Ямбол
Има и нещо друго, което може би трябва да се има предвид. Тук съм чела, че най-слабото място на четците е именно екранът, т.е. при неволно притискане четецът си заминава. А по-големият екран увеличава и възможността това да се случи.
Според мен 6 -инчовия си е добре, компактен, прибран, не е неудобен за четене.
Но това е още едно мнение, което изобщо не го налагам.

# 676
едно въпросче, с риск да съм пропуснала отговора му в някоя от предните теми...
та, може ли да ми препоръчате сайт от който да си сваля книги на руски език.

благодяря и весел уикенд на всички четящи Simple Smile

Аз пиша в Гугъл името на книгата на руски и книга и намирам всяко заглавие което ме интересува.

Ще се радвам да споделите сайт от сорта на читанка.

мерси Izma  Wink

nad_tab това е руски еквивалент на "Читанка" Simple Smile

# 677
  • София
Благодаря на всички, които се включиха по моя проблем с "очилата". Ще си купя 7 инчов киндъл и ще увеличавам шрифта. Принципно просто ме притесняваше, че размера на екрана е по-малък от стандартна книга и съответно си представях малък шрифт и дискомфорт при четене.    bouquet

Искам само да ти обърна внимание, че единственият 7-инчов киндъл е Fire, който не е четец, а таблет - т.е. става и за четене, но натоварва очите. Истинските им четци са 6-инчови, но според мен това няма да ти е проблем.

# 678
Аз си чета на 7 инчов таблет,супер ми е,не ми натоварва очите. Дори се замислям за 10 инчов Grinning

# 679
  • Варна
Имате ли проблеми с КТ след ъпдейта? Аз не мога да му свикна на онлайна и някои друго леки промени, дразни ме. Яд ме е, че ъпдейтнах

# 680
Лиляна, благодаря за пояснението!

krem4et0, не го знаех този конвертор, благодаря, ще пробвам и там.

# 681
  • София
нямам проблем след ъпдейта, а и не виждам особена промяна. но и аз на него само чета.

# 682
А само на мен ли заглавията на всичко в този торент са на маймуница? Самите книги са ОК, но, за да видя какви са, трябва да ги отварям една по една.  Crazy

Кирилизиран ли ти е самият компютър?

# 683
  • София
Мисля, че да, макр че не съм сигурна какво значи това.  Embarassed Имам други файлове с имена на кирилица.

# 684
Ако нямаш проблем със субтитрите на кирилица, и ако текстовите документи на кирилица се четат нормално, значи нямаш проблем с това.  Peace

# 685
  • София
Да, явно друг е проблемът... странна работа.  Thinking

# 686
  • в тристайна гарсониера :)
Аз пък въобще не можах да го сваля  newsm78

# 687
  • София
Ще поръчвам Киндъл 4 за подарък - ще ми го донесат от САЩ. Сега се чудя какъв калъф да взема. Предпочитам да е с лента, а не копче/магнит. Има ли смисъл от този джоб или каквото е там за хващане? Кои са по-добри според вас - тези с ластичетата или които са като рамка? По принцип съм харесала този, но се чудех дали няма да намеря по-евтин в ebay. T.e. знам, че има, но не мога да избера. Simple Smile
Този изглежда добре, но го няма това за хващането.

# 688
Моят калъф е такъв и съм много доволна  Grinning Има го и в други цветове  Peace

# 689
  • София
Много е хубав, но са ми скъпи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт