Успешно "олежани" бебета - 2 тема

• 38 357
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Мини, и аз не мога да сваля точно 5 кг.Застопорих се на 58 кг и край.Поне да си върна до 54-55 кг, не искам по-малко.Живот и здраве да има, а килограмите са бели кахъри!
Славе, ха дано оздравяваме всички!Дано при вас неразположенията са от зъбки!Аз хубаво ще правя дълги разходки, ама из нашия квартал, че не съм шофьор и съм като откъсната тук от всякакви срещи на мамите и мероприятия.
Ди ва, почвайте го Изопринозина и нека да укрепне малко организма на детето!
А що се отнася до паяка - и Мима ми вървеше първо само назад, много смешно беше.

# 706
Шоки, дано укрепне, ама като чета, че като спреш и се сривал ми се изправя косата Shocked То верно и свободни съчинения има из нета ама...Дано не е вярно Rolling Eyes
Момичета много се поти Алекс, дали е нормално??? Вашите бебчовци как са newsm78

# 707
Момичета, днес бяхме на консултация, наддаваме добре според педи, от 7,250 на 7,600 кг и от 66 на 69 см, обаче ме притесни, че иска да ходим на рехабилитация заради това че не се обръщаме още, а и защото не си стъпва стабилно на крачетата, каза че го следяла изкъсо заради проблемите при раждането, и че развиването на добра моторика ще предотврати проблеми в мозъка... цял ден мисля и се чудя как след 2 ТФЕ и след толкова прегледи и обяснението на неонатолозите в токуда, че го изписват като напълно здраво дете, сега педи ми говори такива неща, даде ми направление едва едва и ме прати в някакъв център при нейна позната, но ние ще отидем при друга, защото ММ иска независимо от педи мнение...

# 708
  • Варна
Мини - според мен шансът да ви ги дадат ваксините е малък...   само личният лекар на детето може да ги постави.  а и трябва да се транспортират в хладилна чанта, знам ли и при каква темп...

Славче - дано се оправи настроението на госпожицата Hug  Максим след драмите с температурата много е крив - днес направо истеричен - едвам съм шофирала - хем майка ми беше с мен, по едно време спрях тя отиде отзад при него, не може да го успокои - дере се това дете, въздух не си поема.

Силвър - дано лекарката ти е просто по - предпазлива!  Силно вярвам, че няма нищо обезпокоително!

За обличането само по боди дълъг ръкав и памучен панталон го вадя и излиза вода от кошницата за кола...  дори понякога пускам климатика в колата на най-ниската степен,но и това ме притеснява.  луда ранббота. Започнах да ходя на разходки от 6 до 8 вечерта.  Другата седмица може би ще имам компания за сутрешни разхоски от 8,30 до към 11  - да видим как ще ни се отразят Simple Smile

Дива -  дано бързо се оправи Алекс:hug: За потенето - Максим страшно много се поти - гръб, главата - прави мокри петна на чаршафа.  Главичката му постоянно е мокра, даже ММ иска да го подстригваме...според мен няма да реши въпроса. newsm78 дали съм права, според него съм щяла да навредя на детето само и само да е рошаво...но с коса или без - пак ще се поти.

за кг - болна тема ми е Sad  аз не мърдам и това е !  бях свалила 5 кг и ги качих отново...  гладна съм, не знам какво е това, но съм гладна...по едно време се зачудих да не съм бременна Simple Smile)))хахаха малей - все съм казвала , че искам 3 деца, ама поне да не са с година разлика Simple Smile)))  по - скоро е това, че Максим суче като новородено ,даже имам повече кърма откогато и да било, поне така си обяснявам завишения си апетит, макар из дебелите книги да пише , че няма значние Simple Smile))

# 709
  • Варна
ужас- прочетох си поста - извинявам се за безкрайно неграмотните и лишени от стил излияния, но адски много ми се спи и съм вкл. автопилота Simple Smile лека нощ Hug

# 710
Добро утро, момичета! Simple Smile

Аз като цяло съм бодра, защото малкия имаше само 2 часа бодуване нощес. Simple Smile

Мини, питай педиатърката за ваксините, аз нямам никаква идея. Simple Smile По повод храненето понеже аз кърмя и все се притеснявам дали му достига храната на малкия човек, но всички ме успокояват че щом на всеки пампер има акита и не плаче значи се е нахранил, не е гладен. Освен кърма давам и глюкоза да пие, заради жълтеницата, която вече започва да се изчиства. Много се притеснявам като му давам да пие от шишето, защото постоянно се задавя и ми изкарва акъла. Аз му вадя биберона, а майка ми ми казва да не го правя, защото засмуквал повече въздух и аз незнам как да е реагирам...????

Мила, разбираем ти е поста, споко, а и ти е простено недоспалите глави сме така! Simple Smile

За кг, на мен също ми е болна тема..., немога да започна диета, защото кърмя и се старая да пия повече течности и да ям поне веднъж дневно някаква супа, ама съм +10кг отгоре... Crazy кога ще ги сваля незнам...Дано да е скоро! Simple Smile

Ние утре ще ходим на контролно мерене и силно се надявам да сме наддали някое и друго грамче! Simple Smile

Желая ви прекрасен и усмихнат ден с малките бонбончета! Simple Smile   bouquet

# 711
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Ние се кърмим и след малко ще излизаме, че няма сън вкъщи.Някой друг като нас, дето да не иска да спи вкъщи?
Лек ден на всички!

# 712
Силвър, нищо му няма на детето, те да не би по часовник всички почват да се обръщат.Ще видиш,само  притеснения неоснователни ще събереш.

От 2 дни Али повръща само яденето си в 20-21ч.Опитва да оригне,но не може.Мисля,че си претоварва стомаха, аз му давам   през 3,5ч денонощно.Тази нощ нарочно пропуснах нощното,в 6ч си поиска със страшен рев. Жал ми е да  не му давам през нощта ама явно  му идва множко.
Имал ли е някой такъв случай?
Няма на какво друго да отдам повръщането,защото не е повръщал скоро,а съм го хранила в такси, на улицата,  в количката,не е имало връщане.

# 713
  • Бургас
Силвърче,не се филмирай,те на 5 месеца не знаят още за какво са им краката.Освен това децата се развиват различно.Аз като чета в Отчетната кое пълзяло,кое викало мама.Моята до преди седмица само лежеше като тулуп и се блещеше.
Нас ни пратиха на ортопед точно на 5 месеца,защото на ЛЛ и на ММ им се сторило,че щади едното краче.Ортопедът направо умря от смях.Каза точно това,което ти пиша,че те още не знаят,че имат крака.Просто се застрахова педиатърката,защото става въпрос за много малко дете.
Пиши как е минал прегледа.Стискам палци и най-вече за теб да се успокоиш.Сигурна съм,че всичко ще е на шест.

# 714
  • Бургас
Силвър, и тук ви пожелавам да си останете само с разкарването и притесненията ви да бъдат излишни!Може би е редно педи да казва, когато има притеснения, но да не плаши така родителите, че нас колко ни трябва да ни продума човек и да се втресем на мига.
Мини, посред нощта буди ли се Али да хапва?И Лъчи взе много да връща и цялата ставам в повръщано, той - също.Не знам на какво да го отдам.
Джули, какво става с вас?Как сте?Малкото взе ли да се поизменя вече?Следи ли макар и бавно разни движения?

# 715
Бонбонче, не повръща дребното, даже не помня откога не е връщал,само тези две поредни вечери в 20-21ч.Днес няма да го къпя  преди това, да видим.Но все си мисля,че му се товари коремчето,той и без друго по-малко си яде откак се е родил. През нощта   замрънка към 3 и аз съм до него с шишето,снощи само,с гризяща  ме съвест, не му дадох,чак в 6.

Сега има нови номера.Не ще да спи.Страх ме е да преброя малкото  му часове сън.През деня как да е, трепе пеперудката в шезлонга,после  грачи на активната гимнастика, накрая слагам по корем на един непромокаем чаршаф,блъска,блъска и не заспива.А нощно време взех  да се превръщам в бухал-ококорва се   към 2-3 и се почва бръмчене и плюнчене,придружено с мощно ритане,с което сам си люлее леглото и така до сутринта.
Много е рано за зъби на 2,5 месеца,нали?

# 716
  • Варна
Мини - може да е такъв периода за будуването, а според мен щом не си повръща по принцип и си е на АМ  - тогава остава единствено да няма нужда вече от съответното хранене или поне не в такова количество.  Мисля близнаците на Алекс на 4 часа се хранеха на тази възраст вече. 
Може и от горещото да е - Максим не иска да яде Wink)  което е показателно Simple Smile)))) само колкото да утоли жаждата.

Шоки - аз като препатила с повръщането - ами може и да преяжда или ти да си се хранила с нещо, което да го е раздразнило.

# 717
Привет момичета. Нямам време да пиша, то се вижда.
Аз почнах работа. Всичко върви много добре. Йоана свикна с гледачката. Тя дори не е ревала. От първия ден е много спокойна с нея. За сега са половин ден заедно. Още седмица така и ще почна да работя по цял ден. Много съм доволна и щастлива.

Не съм чела какво сте писали, през почивните дни ще наваксам.

Лека вечер от мен.

# 718
  • Бургас
Добро утро!
Как сте всички?
Славе, как е детето, справихте ли се с температурата?
Милла, Лъчито всеки ден повръща и почти след всяко ядене или пиене на вода, взе доста да си мокри дрехите вече.Аз начина си на хранене почти не съм изменяла, та знам ли от какво може да е.
Деска, радвам се, че нещата са потръгнали добре.Дай Боже все така е и занапред!
Ставам, че ме викат Simple Smile

# 719
Добро утро!!

Деска,честито връщане в дебрите на професията:))

Али все  едно   енергийни напитки пие, не спира да блъска с крака, задъхва се като на маратон, все едно е бебе на батерия, няма спиране.И заради това  днес сутринта си върна млякото,нахрани се,  подържах го,оригна се и като го сложих в шезлонга и почна въртенето на колелото. Как да го успокоявам поне 30 мин преди и след ядене?То не спи,само бие играчките и  си пее:))Поне да му е спокоен стомаха след ядене за кратко, да не връща.Сега пак след  повръщането седи в шезлонга,грачи,дави се в лигички...Ще взема да направя един клип да видите каква маймунска работа е Mr. Green.

На всички ви хубав ден желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт