Успешно "олежани" бебета - 2 тема

• 38 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Ние сме на почти 6 мес и още не се обръщаме, ЛЛ нищо не каза!?  Стъпваме на птръстите и ни пратиха на ортопед и той каза, че е напълно нормално, още бил бебо малък !!!

# 721
Момичета, утре няма да мога да се включа цял ден. Предполагам няма да изпишете темата. Има ли желаещ да пусне следващата, или вечерта да я направя аз?
Хайде имам само една молба - който иска да бъде включен в списъка на първа страница да ми пише на ЛС данните, които са написани.

Лека вечер от нас.

# 722
  • Бургас
Добро утроо!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ДНЕШНИЯ ДЕН - ГЕРГЬОВДЕН!БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЗАКРИЛЯНИ!

# 723
Честит Имен ден, на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави, много щастливи и късмет в живота!   bouquet

Едва успявам да стигна да компютъра, а до форума направо ми е невъзможно..., не съм си представяла, че ще бъда толкова заета някога и няма да имам време за нищо!!!  hahaha Но си заслужава де, не се оплаквам, но ми липсвате много! Simple Smile
Ние сме добре в петък бяхме на контролно мерене и сме качили 280гр. за една седмица престой в къщи от изписването. В деня на изписването бяхме 3кг, а сега сме цели 3280гр Simple Smile Коликите започнаха обаче доста да ни мъчат. Сутрин на гладно му давам по 5 капки Биогая, а след обяд по един капкумер от вчера инфакол и мисля че днес е доста по-добре детето. Не се гърчи толкова, непочервява от мъка при пръцкане, е пак има лека болка, но не е чак такава. Направо сърцето ми се къса от мъка като гледах онзи ден, миличкия!  Cry
Влезнах набързо да се отчета, да не ни мислите и като мога ще пиша пак.

Целувки и прегръдки за всички от мен и Калоян! Simple Smile   bouquet

# 724
  • Бургас
Асе, дано не ви мъчат дълго време коликите, че нашия още има.Ужасно е да го глдаш как плаче и се превива, а да не можеш да помогнеш.А иначе те разбираме защо нямаш време, нали всеки минава по този път.Аз с две едва се оправям, а Марти, Славето как се справят с 3, не знам, но браво на тях!
А между другото къде се загуби мама Марти?
Желем на всички лек ден!

# 725
Шоколадче,  може съвпадение да е  като ми спря  кърмата спряха и коликите. Не вярвах,че ще доживея края им:))
В жегите вашите мъници намалиха ли яденето,Али-да.Даже сега  отказа млякото в 9,а е на режим 3-6-9-12.

Хайде оплаках се, хубав ден на всички:))
И Марти, и Зори, и Нифм нещо ми се губят.

# 726
Момичета, желание за среща? newsm53

# 727
  • София
Ето ме,тук съм Simple Smile Четох ви вчера,но нещо се отплеснах и после не остана време да пиша. Ходим по разходки,Преси и тя намали яденето в жегите. Почвам да стягам тая седмица багажите,в събота сме на сватбата във Варна,но ще сме 2 нощувки там в хотелче с басейн, а после 2 седмици ще сме на гости двете при наште в Севлиево. Нямам търпение вече да си почина малко,умората ми идва в повече. Дано майка ми не ме ядосва много,но там имам и приятелки разни,мисля,че хубаво ще си изкараме.
Иначе тежко преживявам събитията покрай моята приятелка,те ще се развеждат,мъжа й тотално е изтрещял,много ми е жал за нея и детето,сънувам кошмари,не мога да спя,може и затова да ми е все уморено. Преси не се буди вече нощем,сама си свикна,а ако се събуди,давам водичка и минава номера.
Айде ставам,че се размрънка пак. За срещата няма да мога,тъй като няма да сме в София,ама се надявам по-нататък да се осъществи някоя друга.

# 728
  • Варна
Здравейте - Деска- радвам се, че нещата се нареждат добре!!!

Шоки - нямам идея, тепърва да започне да повръща повечко newsm78  при Максим намаля - не вярвах, когато Славчето и Заза ми казваха, че някога ще дойде този момент - но дойде!!!

Мини - нормално е в горещините да му падне апетита Simple Smile)) а за енергията - гедай какво става като усвои повече движения Wink  Максим е като зайчето на Duracell - а то продължава ли , продължава Wink
И побоят над играчките става все по -свиреп Simple Smile))
Къде ще водите Али?  дано му понесе леко пътуването Simple Smile

Джулия - за среща май е почти невъзможно да се организираме, макар да си го говорим от една година...  Заза ще идват Юли месец във Варна , ще са в Албена - около техния престой ще си организираме мини среща , така че ако има още желаещи, защо пък да не се съберем повече хора...
Би било чудесно Hug

Аселина - за пробиотиците нямам кой знае какво мнение. Понеже ще захранвам Максим тези дни и говорих с педиатърката дали да давам - само ще споделя това, което тя ми каза, като уговорките са няколко - бебе под 6 месеца, изключително кърмено и здраво - не се препоръчват пробиотици - според европейската педиатрична асоциация . Не че ще навредят, но официалното становище е, че при тези условия, нямало доказателства, че помагат.  аз също давах биогайя в цялата истерия около коликите.  Но иначе Максим се повлия от инфакол първо, а после еспумизанът му се отрази още по -добре.  На 3 м. спрях всичко - поизмъчи се малко с пръцкането.

Нимф - весело изкарване!

# 729
Нимф, разбирам напълно съчувствието ти  към приятелката,но  нека помислим и така-очаква я нов живот. Не е е приятно-раздели,делби,горчилка и сълзи,но като за дружка мисли позитивно:))Дано има късмет  тя и да намери скоро любов:))
Приятно изкарване на вас, Преската  сефте на морски бани ли ще прави?

Мила, Али  трепе  всеки ден все по-силно една пчеличка, като виждам,че освен боя иска вече и да я яде:) А него  ще го водим в Бейрут, да  се запознае с родата,а и  обрязването трябва да стане докато е още мъничък. В 5ти месец няма ваксини, та мисля тогава да е, ясно е,че няма как да си нося нашенските ваксини там.

Топло му е много, днес  го извадих  от количката с  влажно на тила, през нощта сумти,отвива се.А съм сложила отгоре  възможно най-тъничката пеленка.
И яде  на половина,днес  със  зор на 3-4 му наливам по 70тина мл.

# 730
  • Варна
Мини - супер, наистина 5 м е добър вариант.  А и спеациално третата доза на хепатитната може малко да се отложи, доколкото ми е известно, ако решите да се застоите.  Да минат гадните ваксини.  Ще разказваш после как му се е отразило пътуването Simple Smile то има още време .  Аз смятах да ходя с Максим на почивка, докато ММ ми е по - работа в Сардиния, но се отказах... цялата дандания за няколко дни.  Но иначе вече е достатъчно голям да понесе едно пътуване спокойно. За останалите пасажери не е ясно колко би било спокойно, но това е друга тема Simple Smile))  И при нас изпотяването е голям проблем Sad  страх ме е да не го простудя...

# 731
Добро утро, момичета! Имам съвсем малко време, аски изморена и недоспала съм и за да си отпочина малко влизам да ви видя как сте! Simple Smile

Нимфичка, пожелавам ти една хубава двуседмична почивка, без нерви и ядове! Simple Smile За приятелката ти..., какво да ти кажа гадно е, направо е ужасно, но ако онзи мъжът й нещо не е в час, по-добре без него! Оффф, тия мъже... Whistling

По повод биогаята и коликите на Калоян да ви споделя започнах да му давам сутрин биогаята, след няколко часа му давам един капкумер инфакол и вечер още един капкомер. Мисля, че се повлиява доста добре детето. Голям зор вижда като пръцка, но е далеч по-спокоен. Вие по колко пъти давахте инфакол, Мила???

Шоки, вие с какво борехте на Лъчи коликите?

Калоян се размрънка, изчезвам! Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 732
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Асе, давам "Колийф" все още.Вчера пак му къркореше страшно коремчето, пръцкаше и проплакваше, а и отказваше да суче в тези моменти от болка.Ужас, дано ни минат, че не знам.Венците също го дразнят.
Нимфи, да си изарате супер!
Милла, защо не заминахте малко за Сардиния Simple Smile На моя мъж леля му живее там вече около 30 години, че и малко отгоре мисля и като гледам снимките каква красота е, ми се приисква да отида, ама няма  Mr. Green
Аз днес съм с кака вкъщи, че отказа да ходи на гадина, защото я карат да яде  ooooh!
Лек ден на всички!

# 733
  • Варна
Аселина  - преди всяко хранене му давах!

Шоки - мъжът ми ще е по работа, т.е. аз ще трябва съвсем сама да си се оправям с Максим, а ще са в някакъв курорт на 40 мин с кола от Каляри, ако бяха в Каляри поне можех да бутам количка и да се разхождам..  а там ще има море и басейни, не че е лошо , но с бебе на 5 м не се виждам..а и не съм по плажа Simple Smile но предполагае е наистина красиво - въпросният курорт има само три хотела на някакъв залив... предполагам е далече по -уединено от Златни пясъци, например Wink)))

# 734
Привет:))

Сардиния...море...бриз.Ехххх! Как ми се ходи някъдее.Откак се стопли  ми се иска разнообразие, излизане,ама нямаааа... Сещам се като съм била на море за хората с деца,около нас.Ами те не можеха да почнат за миг,само се тича,вика. Май няма да има релакс в близките 20 години:))Ама хайде дано сме жилави старци да караме трета младост и да си спретнем едно околосветско:))

Днес сме за втората ваксина, по-спокойна съм,че е една,ама  дреб е киселяк и ще ми мрънка цял ден сигурно:)) Но  следващите  ще ги слагаме по две,ако искаме да пътуваме за по-дълго.

Чета за  вербалното развитие на бебетата, до 3ти месец били само гласните, след това трябвало да почнат и съгласни да употребяват. Али  повтаря често  едно "няня",много ми е любопитно какво е:)))

Славче,Деска,как сте?

Джулс, къде ходите на разходка,да видим дали ще ми е удобно с колата:)

Общи условия

Активация на акаунт