Моля помогнете! Акне, белези, мазна кожа

• 82 096
  • 165
  •   1
Отговори
# 45
По принцип съм доволна от козметичката,съвестна е, ходя от около 3 години все при нея, благодарение на нея си  пооправих кожата, но си имам и аз белези, които не са много дълбоки,  от време на време  ми излиза и по някоя пъпка.Иначе цените в  салона са напълно приемливи, не знам защо само този пилинг е по скъп ooooh! .Зелен елен , твоят пилинг пак ли е на тази марка Alex Cosmetic?

# 46
ivon-bonbona- не знам марката, не съм питал. Но напълно се доверявам на козметичката, защото за 2-3 месеца ми оправи кожата.

# 47
Zelen_elen izvinqvai 4e pitam no da ne stava vupros za edin salon na gladstoun studio Paris, za6toto predi nqkolko dni bqh tam i procediraha po su6tiq na4in i cenata e su6tata.
Ako e taka ne se podlugvaite otidoh za druga procedura i si bqh s pupki taka i si trugnah.
Podlugah se ot edin forum 4e salona e dobur, a se okaza 4e kozmeti4kata si pravi reklama i puska razni mneniq

# 48
Моята болна тема!
Пробвала съм какво ли не, резултатите бяха или временни, или незадоволителни...
Личното ми мнение, че всеки само трябва да намери продукта, който ще сработи за неговия проблем. Няма универсално решение.
При мен най-сериозно влияние за ограничаване на акнето, което ми се появи в последните 2 години, оказаха противозачатъчните таблетки, тъй като при мен проблемът е на хормонална основа.
Също така установих (на принципа на пробата и грешката) кои точно козметични продукти ми влият добре и кои ми влошават положение. Нивея, например, се оказа, че ни ми понася. Добре ми действат Garnier Pure Active Exfobrusher и Garnier Pure 3in1 , но само ако ги ползвам в различни периоди от време (защото по едно време опитах да ги редувам и не се оказа добра идея).
Сега смятам, предвид сезона, да направя и една серия пилинг с Акне аут лосиона на Биотрейд. Бях останала доволна от неговите резултати миналата година, когато трябваше спешно да спасявам външния си вид за едно мероприятие. Но тогава още не пиех контрацептиви и акнето изби отново  след това и резултатите отидоха по дяволите.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:07 от els

# 49
аз да се похваля...от скинорена съм много доволна. Вече трети месец не излизат пъпки. Проблема с петната стои, обаче. Понеже съм от малък град, далеч от София планувам да си поръчам онлайн ТСА. За сега обаче ударих на камък - при кърмене не се препоръчва  Rolling Eyes

# 50
Посетих дерматолог и ми изписа да пия дражета Мерц, както и да се мажа с няколко специално приготвени мазила за моя тип кожа. Имам доста мазна кожа, която бързо се замърсява и в резултат на това си появяват доста пъпки, които трудно зарастват. Някой знае ли дали тези дражета помагат при проблемна кожа, тъй като преди време ги пих за коса, но се отнесох доста несериозно

# 51
При мен много помогна салицилов спирт 2% + разтворен в него 1 блистер Хлорнитромицин, сутрин и вечер с памуче. Положението беше ужасно...долната част на бузите  и брадичката, даже отиваше и към врата... бях адски притеснена.
Както и да е оказа се, че проблемът е вътрешен. Посетих и дерматолог, за да ми изпише някаква подходяща козметика, нищо конкретно не ми изписа, но каза никакъв спирт. Ами, не я послушах и не съжалявам, точно спирта ми оправи лицето, сега не ми излиза нищо, но петната от предишните пъпки си стоят.

# 52
taamaraa, колко време го ползва? Аз за месец нямах ефект Sad

# 53
И аз около месец, от средата на януари. Сега вече не толкова често. Изхабих почти цялото шишенце.

# 54
Здравейте,искам и аз съвет!С акне съм от 2години насам,ужасни пъпки най-вече по бузите абе кошмар!Ходила съм на козметик редовно никакъв ефект,дерматолог миналата година ми изписа козметика и лекарства за 200лв,използвала съм зинерит,далацин,сулфатиацол -това всичо на моя глава и отчитам като грешка-изгаря ми кожата и ефекта е временнен.
Кажете ми някой подходящ крем за лице който да е подходящ и хидратиращ,мисля да използвам тоника на акне оут?А също и фон дъо тен. Hug

# 55
baby, аз бих ти препоръчала крем на Биотрейд, пак от серията на акне аут, води се акне аут хидро актив.Моята кожа така я бях пресушила от всички тези препарати с които я третирам... с този крем я оправих.Ползвала съм и на Авен подобен, но този определено  на мен повече ми харесва:)

# 56
# 57
таиз процедура има ефект само за повърхностни белези , пъпки не се обработват, както и други раздразнения, и то само ако се направи серия с 1,2 няма да стане , обикновенно я предлагат на цена 60лв което за мен е надута цена , защото представлява едно минаване по лицето с едни накрайник , маска и хайде, затова и често пускат ваучери за по 25лв примерно което по бива.

# 58
Купих си актовния лосион на акне аут и хидратиращия крем,лосиона найстина е много силен а крема за сега е супер!Някой ползвал ли ги е?

# 59
Купих си актовния лосион на акне аут и хидратиращия крем,лосиона найстина е много силен а крема за сега е супер!Някой ползвал ли ги е?

И аз му се чудя на хидратиращия, но ме притеснява, че ще ми омазнява кожата допълнително  Confused Би ли споделила на теб как ти влияе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт