На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
ето я програмата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=565913.0
Пепи,каква е разликата?Може би има и по-прост вариант,без програмата?

# 316
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на днешните ни именници!!!

Вал, аз на Кали и пръсках НАЗИК, дават го за над 2год. но само след няколко пръскания секретите почнохо да се сгъстяват. И освен да ти стискам палци всичко да отмине по-бързо, и децата да преболедуват по-леко, друго не мога да направя.

Мислите са ми със всички болнички- малси и големи. Бързо да оздравявате  Hug

Гъбка, познавам твоята компания, не искам да те разочаровам, но на практика не можеш нищо да направиш.

Аз днес ходих на гинеколог и хирург и ми казаха, че всичко е наред.

Имаше и още ама  newsm78

# 317
Снуки, напиши тук точно какво е изследвано и стойностите. Нищо не ми говори "щаб". Изследването на кръв ли е?

# 318
  • София
Да, венозна кръв - ПКК с диференциално броене.
така дали ще се чете:

# 319
Писна ми от тея болести  smile3511 Тея не се оправя, ама въобще, въпреки антибиотика и инхалациите. Имам чувството че имунната и система се е сринала тотално. Сополите и не се сгъстяват, кашлицата не се оправя  Confused

Ако някой знае нещо хомеопатично имуностимулиращо, моля да ми пише, може и на лични.

Явор определено е по-добре, но той от много време не е пил АБ.

Забравих, Виолини, триколката, която ще взимаме е на бертони. От ибей можеш да поръчаш - няма да ти излезе много доставката, но аз лично не бих поръчала от там, защото не знам какви ще са колелата.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 21:49 от Бебешондел

# 320
Снуки, не се вижда добре.

Бебеш, чувала съм добри отзиви за Биозин, но гледам пише за деца над 2 години. Разгледай състава му и се консултирай с кардиоложката.

# 321
  • sofia
Бебеш, Имунокинд, Ехинацея,  не знам За бебета кое става.

# 322
До сега сме взимали инфлуцид и изопринозин, и двете не помогнаха....

# 323
  • sofia
Инфлуцид е против вируси, не е имуностимулиращо толкова

# 324
Здравейте, момичета!

Бебеш, с Алекс бях доволна от Ехинацеята. Peace

Елениа, интересно звучи тази програма. Но това с пенсионерите защо са го измислили така  Confused

Вал, ще мине вируса. Гаден е, че и много държи. Дани и Алекс на 6-я ден чак бяха по-свежи.
А сополите доста си ги мъкнаха.

За шейна - използваме от старите. Удобни ми е. Peace Днес пак щурмувахме заснежени улици. Утре го дават топличко, дано да познаят.

# 325
Бебеш, пробвай със разтвор на сребърна вода и клеева тинктура. Сребърната вода може и  да се пие самостоятелно.
Прочети тов аhttp://mama.btv.bg/index.php?p=21&l=1, има много ценни съвети, някои от които съм пробвала лично на баткото и на мен самата.

Да Ви се похваля-вчера малката направи няколко крачки сама и въобще не се усети, защото държеше едно шишенце Simple Smile Втория път като се отпусна вече се усети и почна да се хили и да ме гледа да разбере аз как ще реагирам. Laughing Много е смешна като почне от седнало положение да ходи - първо почва да се дупи за да се изправи и като се изправи първо седи няколко секунди мирно като войник и после или тръгва или пада пак обратно като се хили. Много ми е смешна.

# 326
  • София
Калифорния - копирах ги  Hug
        Хемоглобин    118    g/l/24ч.    реф - 110.00 -   165.00
        Еритроцити    4.50    10-e 12/l    реф - 3.80 -   5.80
        Левкоцити    6.7    10-e 9/l    реф - 3.50 -   10.00
        Хематокрит    0.355    l/l            реф - 0.35 -   0.50
        Тромбоцити    288    10-e 9/l    реф - 150.00 - 390.00
        MCV                    79    fl            реф - 80.00 -   97.00
        MCH            26.3    pg            реф - 26.50 -   33.50
        MCHC            333    g/l/24ч.    реф - 315.00 -   350.00
        ANC                    -    10-e 9/l            реф - 2.40 -   6.80
Скорост на утаяване на еритроцититe    17    mm/h    реф - 0.00 -   15.00
Диференциално броене    -    -    -    -
        Щаб    0,01    реф -     0.03 -   0.06
        Сегмент    0,29    реф -     0.51 -   0.67
        Моноцити 0,12    реф -     0.04 -   0.08
        Лимфоцити 0,55    реф -     0.22 -   0.40
        Базоцити    -    -    -    -
        Ео клетки  0,02    реф -     0.02 -   0.04
        Плазмоцити   -    реф -     0.00 -   0.05

# 327
Бебеш, линка май не се отваря, извинявай. Сайта е mama.btv.bg. Виж във форума-съвети на специалист Д-р Атанас Михайлов - хомеопат. Дано съм ти била полезна. Желая ви бързо оздравяване и никакви болести повече!

# 328
Някъде четох, че след годинката може Цитросепт за имуностимулиране по капка на навършена годинка, т.е. в случая за нашите деца 1 капка. Не съм сигурна дали е вярно и разбира се консултация с лекар ще е добре. Иначе от самия продукт аз съм изключително доволна, но е нещо ужасно горчиво и задължително съм си го разтваряла в сокче или мляко, защото във вода не се трае!
Но пък 1 капка колко да се усети  Rolling Eyes

# 329
Бебеш, линка май не се отваря, извинявай. Сайта е mama.btv.bg. Виж във форума-съвети на специалист Д-р Атанас Михайлов - хомеопат. Дано съм ти била полезна. Желая ви бързо оздравяване и никакви болести повече!
Успях да го отворя. Проблема е че от една седмица се мъча да се регистрирам и все не ми праща мейл за активиране. Четох постовете на този д-р във форума им но никой от случаите не е като нашия и исках да му пиша конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт