и аз така знам.Бебеш само вкарваш напразни надежди
и аз така знам.Бебеш само вкарваш напразни надежди 

) -има ли краен срок,в който да се пуснат документите? Бележка за ваксини е задължителна,така ли? Аз бях забравила за тях,и мисля да пусна документите. Току виж кандидатствам и за някоя друга помощ. Но ако вземат впредвид парите,които са ми превеждали НОИ,май пак няма да се класирам.
Е,лелите му ако искат и по-рано...
на всички . Топла и спокойна вечер
. Нощни, радвам се, че при вас нещата са тръгнали добре!
Четох една книга , много интересна според мен, и в нея пише за постоянното съдействие на децата, как отвръщат на нашите настроения и т.н. Та в тази книга пишеше точно за тръгването на ДГ и ясла и това дали ще плаче или не детето , много зависи от вътрешното състояние на родителя и нагласата му за оставянето на детето. Та явно си се справила чудесно с нагласата си 

Тоя месец докато получим майчински и заплати и парите заминаха. Добре че са родителите ни, иначе сме загинали геройски!
Неприятно ми е, но алтернативата е още по-неприятна.... Да са живи и здрави свекърва ми и баща ми! 

За завиването и ни есме така, вече отдвана се отказах да я завивам, обличам я добре за през нощта и така. не търпи завивка това дете и това си е, буди се и недоволства 
за вас

Наесен с песен
/малии,като си помисля,че и аз ще си имам първолачка
/
Ще споделяме опит

А утре и на мен ми предстои излизане,че имам малко работа за вършене
А каквато съм зиморничава
Ушанка - Боже,аз по два броя шапки слагам
Шапка и отгоре качулката на якето
Мъчно ми беше,ама що приказки изприказвахме тогава и аз,и ММ,пришки ни излязоха на езиците да обясняваме как там отива да си играе с децата,да научи песнички,колко много я обичаме и двамата,но това е нейната "работа",както и мама и тати ходят на работа
.... и т.н , и т.н. Е,тя пък ни разправяше как децата там били бебета,защото плачели по цял ден за мама 

Препоръчани теми