На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Бенджи ей сега говорих с ММ,тва дето сме го взели от Карфур,не било Алфатар,а Домлян,но и него го бяха препоръчвали момичетата(май пак Ноеми).Както и да е де,голяма съм забравана BlushИначе супер за фирмения в "Чайка",а ще ми кажеш ли къде по-точно се намира,че имаме нужда от презареждане на разни млечни тея дни.Аз пък си записах за Оля Серджева за...2-ри март Laughing(първи възможен час Crazy),ама мн добра била,незнам си кво си,та ще я пробвам де.
За ревността-Вики вече взе да протестира и да дърпа батко си като го цункам и гушкам.Иначе и аз съм мама коала,не слиза от мен,реве като изляза от стаята.Още не съм го оставяла на никой(примерно за час-два)-даже и на майка,но той мн реве за мен и ме е страх да не я побърка,че тя е мн чувствителна.
Бебеш на мен ми звучи мн добре идеята ти.Предполагам е свързана със започване на работа от твоя страна.Споменавала си,че е добре платена,което си е супер,защото ще ти даде доста важната в момента независимост Peace
Офф като говорим за отношения м/у деца и т.н. Пехо само тормози Вики,играта му е все да го мачка,заклещва,яха,мята разни дрехи в/у него и т.н. ooooh!Току що как го фрасна,така му разкървави устата,май му се скъса юздичката,която свързва устната и венеца.Аз нали съм сама с двамата,така си изкарах акъла.Сума ти и време не мога да спра кръвта.ММ по телефона ме "успокои",че и по-зле щели да се мятат като поотраснат Crazy Rolling Eyes
Хайде лека,аз отивам да ги преспивам
П.П.Мерси на момичетата,които се включиха с идеи за прощъпулника на бате Преси Mr. GreenМ/у другото има ли някакви обичи там нещо си за премахване на свръхинат и др.такива екстри Crazy

# 106
дайте да драсна и аз няколко реда преди сън.

Какче все се сещам да те питам, ама ти си отговорила, че не си спряла нощното кърмене, а ММ как успява да го приспи Викчо, нали и той заспиваше на цица  Wink?

Вал ох и вие ли се тръшнахте, тези вируси не прощават  Hug

Аз също се чудя, как тия бебета ядат тия филийки, явно мен просто ме е страх още да и дам да си гризка  Laughing

ооох, как ми се доспа, затварят ми се очите, ама незнам от умора ли или от винцето  Joy
Лека мацки

# 107
Ха, добър вечер!
Калифорния, тук съъъм!  Mr. Green Кучът е добре! Като изключим, че Зори го тормози и той се чуди къде да се скрие от нея. Тя ходи да му ляга в леглото, изгонва го и се намърдва на неговото място. Иначе той не е завит, ама то в нас е бая топло и през деня той си прави слънчеви бани - където се мести слънчевото петно, там и той.  Sunglasses

Вал, и вие ли?! Скорошно оздравяване на Стаско!  Hug

Рал, горката Буба! Радвам се, че с малко се е разминало!  Hug Мен много ме е страх от изгаряния - баба ми като малка е паднала в един леген с вряла вода и е била жестоко изгорена на корема. Братовчедка ми пък на година и половина си е обърнала една тенджера с вряла супа на ръката, а на едни приятели преди 2 години малкият се заля с термоканата. Та ми е много страшно и много трябва да се внимава. 

Гали&Преси, най-лесно се спира кръв в устата с разтвор с кислородна вода. Разреждаш кислородна вода 3% с вода 1:1, напояваш марличка и буташ в устата там, където е кръвотечението. Много бързо спира!  Peace

Зори още не спи. Не ще да заспива, само мрънка и се тръшка, в момента ММ я забламосва. Тази вечер се опитах да й дам АМ - отказа категорично и даже го обърна на рев..  newsm78 Ама днес е много лошичка, де... Twisted Evil

Айде, лека и топла от мен!

# 108
Честит Рожден Ден и януарските изтърсачета - Дани, Марти, Габи и Делян. Пате, Чарли - много да ви правят щастливи и горди   bouquet  bouquet
Шкафовете са заключени вече и сега е едно тръшкане и суркане по земята от яд, че не може да ги отвори. Много се ядосва и ми е много смешна.
БТВ да гледам ли да не гледам ли - хич не ми се депресира...

# 109
  • Пазарджик
Рал корема ми се сви на топка докато прочета до край,радвам се ,че е минало толкова бързо Hug
Вал дано утре Стаско да е като нов Praynig Hug
Днес ходих до Лидъл,имаше приспособления за защита-на шкафове,врати и контакти.Всеки комплект струваше 3 и .........,аз си взех за контакт,че съм си купила само тапи и като ми потрябва го махам и често се случва да забравям да го сложа отново,та тези са хем тапи,хем може да се ползва контакта.За ъглите,имам силиконови топчета на спалнята още от Таня не са мръднали,новите не залепват добре и Нели с две движения на пръстчето ги сваля и ги лапа,като видя ,че го няма на шкафа ,значи е в устата на Нели ooooh!
Сега съм на вълна шкаф за лекарства,че и е вече на нивото и е въпрос на време да го отвори. newsm78
Таня са в грипна ваканция утре ще се спи до късно или не Mr. Green.Малката маймунка вече няколко вечери ме лъже,че и се спи,правя и АМ изпива си го и скача за нови подвизи,днес беше много кисела явно няма да има почивка от зъбите,ще я почват горните Sad

А за моите работни перипетии,след като премина първоначалния шок,се успокоих и реших,че няма за какво да форсирам нещата имам още 6 мес.
В сайта на НОИ вече има 2012г.

# 110
  • Варна
bubi мерси,аз вече я спрях на чешмата с ледена вода,за другия път Crazyще занам Peace

# 111
  • София
Какче все се сещам да те питам, ама ти си отговорила, че не си спряла нощното кърмене, а ММ как успява да го приспи Викчо, нали и той заспиваше на цица  Wink?
Ами преди може би 2-3 месеца реших да включа и мъжа ми в приспиването на Вико, че иначе не можех да мръдна никъде вечер. То не че много мърдам, ама като знам че мога и ми е добре! Wink Та започнахме да му даваме АМ вечер за приспиване и той като вече е доста изморен и заспива даже преди да си го е изпил. Методът на гушкащия тати върши страхотна работа и аз не им се мешам в мъжките взаимоотношения! Whistling
А иначе през нощта се буди към 24 ч., давам АМ, след около 4 ч. пак и след това се буди обикновено към 6 ч. и тогава вече го взимам между нас, той си цока, аз си спя, заспива и той и аз го местя в кошарата.
Ако го мъчат зъби суче повече пъти, ама поне не плаче, което на този етап ми е ок.

Рал, ужас просто, добре че е бил малкия дявол! Hug
Вал, бързо оздравяване на Стаско!

# 112
Добро утро!

Честит рожден ден на дечицата, които празнуваха вчера!  baloni
Честит рожден ден и на Никол и Лазар   bdbaloni
Вчера вечерта имахме авария с тока  ooooh!  Много неприятно..
Ивчо не ме ревнува:) Напротив - идва и той да се гушкаме и целуваме  Heart Eyes
Иначе продължава да си се буди доста често през нощта  Tired И се почва вземане, цоцкане за 2 мин , оставяне в леглото. Като се повтори 10 пъти и сутрин все едно съм била на фитнес  Laughing

# 113
  • София
Добро утро
Честит Рожден Ден на днешните пораснали мъничета
Растете здрави и усмихнати Hug
Клечо,честит празник на теб и много щастлив празничен ден,да ви е жива и здрава Никол   bouquet

Утре ще има преводи от НОИ Peace

# 114
Честит рожден ден на Ники и Лазар!
Много здраве, късмет и усмивки!

Клече, честит празвник!
Дочака отново първи февруари! Много да те обича Николче, все така да топли дните ти, все така да радва очите ти, все повече да разтуптява сърцето ти! Бъдете щастливи!
petience, честит ти пораснал мъж!
Много радост да ви носи!

# 115
Добро утро, момичета!
Светослава, мерси за кафенцето! Мойто си го пийвам пред компа.  Wink

И ние сме сложили капачки на контактите, шкафовете с хола са залепени, но трябва да обезопася и този в кухнята под мивката, понеже там имам препарати.

Днес пак е приятно свежо навън.  cold  Вчера в пристъп на добра воля сложих на терасата поднос с трохички и орехчета за птичетата, но като гледам никой не се възползва от мойта благотворителност...  Rolling Eyes

Зори още от сутринта ме забавлява. Понеже вижда как аз се тегля на кантара и непрекъснато ходи до него, вдига крачето и се покатерва и тя да се тегли. Усещам, че скоро ще има контузени - или тя, или кантара...  Laughing

Как са ни болните дечица днес?

ЧРД на днешните февруаро-януарчета Никол и Лазар! Да са първи в живота така, както са първи в месеца! Да са здравички, щастливи и да носят много радост на родителите си!    newsm67 Tada Tada newsm38 newsm38 Gift Gift

Само да кажа, че в Китай миналата седмица в незнамкояси провинция били измерени температури от -45'С. Препоръчали на хората да си стоят вкъщи. Ей на тва му викам аз студено!

# 116
Зори още от сутринта ме забавлява. Понеже вижда как аз се тегля на кантара и непрекъснато ходи до него, вдига крачето и се покатерва и тя да се тегли. Усещам, че скоро ще има контузени - или тя, или кантара...  Laughing
И при нас така  Laughing Редовно ми мърда стрелката-един път ме беше изненадал +5 кг  и аз бях така  Shocked , а мъжо така  hahaha

# 117
  • София
Момичета, влизам супер набързо да ви почерпя  Hug

Щастлива съм, че съм част от тази страхотна група, с която през последната година и половина се смях, плаках, вълнувах и мечтаех  Crazy Радвам се, че ви има и всички сте толкова готини  Heart Eyes

Днес, преди точно една година в 13.25 часа станах мама  Heart Eyes Нямам думи да опиша какво чувствах тогава и какво чувствам сега, а и вече не съм в състояние да пиша  newsm76

Ето Ники на един час :

И Ники сега:

# 118
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ И ЛАЗАР МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!!!

Клечо Hug

# 119
  • Сливен
Здравейте на всички!
Честит първи рожден ден на Никол и Лазар! Да са здравички и много щастливи!  newsm59
За менюто Емилия също яде 6 пъти, сутрин и вечер мляко, втора закуска попара най-често, някой път и супата от предния ден от ДК й давам. на обед манджа, следобед десерт, някой път и давам и плод след десерта. Вчера почнах да въвеждам супата вечер, мляко за приспиване пак мисля да  й давам, но по-малко количество. Голям студ вкъщи, а имаме парно, ама те и дограмите ни са стари и духа. Добре, че в стаята на Еми е по-топличко. Два дена гоня белите мечки от вкъщи, настанили са се и не искат да си ходят Wink
А това клипче беше ужасно  #Cussing out Още ми е в главата #2gunfire
Аз имам голям проблем с рязането на ноктите. И преди имах затруднения, но се справях, но сега....не мога и не мога, вчера 1 час се мъча да и изрежа ноктите, успях само 1та ръка и толкова нескопосано.... А за краката не ми се мисли, и сънена съм я пробвала, дърпа се това дете, пищи, ужас...толкова ме ядоса, скарах й се и я наказах да стои в кошарата(без играчки). Не знам както да правя.... Thinking
Дайте идея каква триколка да си взема, сега почти няма по магазините, мислех да купувам, ама няма още. Някой нещо да ми препоръча?

Общи условия

Активация на акаунт