Иначе супер за фирмения в "Чайка",а ще ми кажеш ли къде по-точно се намира,че имаме нужда от презареждане на разни млечни тея дни.Аз пък си записах за Оля Серджева за...2-ри март
),ама мн добра била,незнам си кво си,та ще я пробвам де.За ревността-Вики вече взе да протестира и да дърпа батко си като го цункам и гушкам.Иначе и аз съм мама коала,не слиза от мен,реве като изляза от стаята.Още не съм го оставяла на никой(примерно за час-два)-даже и на майка,но той мн реве за мен и ме е страх да не я побърка,че тя е мн чувствителна.
Бебеш на мен ми звучи мн добре идеята ти.Предполагам е свързана със започване на работа от твоя страна.Споменавала си,че е добре платена,което си е супер,защото ще ти даде доста важната в момента независимост

Офф като говорим за отношения м/у деца и т.н. Пехо само тормози Вики,играта му е все да го мачка,заклещва,яха,мята разни дрехи в/у него и т.н.
Току що как го фрасна,така му разкървави устата,май му се скъса юздичката,която свързва устната и венеца.Аз нали съм сама с двамата,така си изкарах акъла.Сума ти и време не мога да спра кръвта.ММ по телефона ме "успокои",че и по-зле щели да се мятат като поотраснат
Хайде лека,аз отивам да ги преспивам
П.П.Мерси на момичетата,които се включиха с идеи за прощъпулника на бате Преси
?

Ама днес е много лошичка, де...

И се почва вземане, цоцкане за 2 мин , оставяне в леглото. Като се повтори 10 пъти и сутрин все едно съм била на фитнес

Вчера в пристъп на добра воля сложих на терасата поднос с трохички и орехчета за птичетата, но като гледам никой не се възползва от мойта благотворителност...

Още ми е в главата