На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Снуки, според мен няма нищо. Щаб е по- нисък при скорошно вирусно заболяване. Имали ли сте такова скоро? Какво казва ЛЛ за изследванията?

# 331
Без да се заяждам д-р Михайлов не е хомеопат ,а по скоро билкар. PeaceТези рецепти които раздава и в часа на мама и други сайтове са далеч от класическата хомеопатия.Но хората са доволни,лошо няма,щом е от помощ. Peace
Бебеш в момента в който сперете АБ е хубаво да възтановите чревната флора с пробиотици. седмица-две та дори и три.
После вече ще я засилваш. Желязо,Вит Ц,.......Цитросепт (ако е удачно за вас)
Пате ,не се залисвай по тази програма,по добре прехвърляй  директно,както ме посъветваха и мен по-горе момичетата.Но за целта пенсионера трябва да ти е близък роднина.
Бенджи,опитвала ли си Цитросепт?Доста е силен дори и една капка.Но пък се равнява на 100 вит Ц-ета!Вики вече пие 3 пъти по 3 капки на ден.Пу-Пу,да си го наплюя Mr. GreenВ кисело мляко с бисквити или в сладка каша минава номера безотказно.В сок се усеща и не го иска.

# 332
Бебеш в момента в който сперете АБ е хубаво да възтановите чревната флора с пробиотици. седмица-две та дори и три.
После вече ще я засилваш. Желязо,Вит Ц,.......Цитросепт (ако е удачно за вас)
Tired Като се оправим няма да имам време да я подсилвам защото най-вероятно ще ходим за операция. След нея ще я наблъскат пак с антибиотици и кортикостероиди, ще ни изпишат и сума си лекарства и може би като се приберем вкъщи ще мога да давам вече нещо укрепващо...

# 333
Бебеш, сироп от черен бъз. Сега се сетих. Не знам обаче от каква възраст го препоръчват.

# 334
  • София
Бебеш много около мен ползват за имуностимулант някаква кравешка коластра(имало няколко ако проявиш интерес ще питам коя е хубава) и са много доволни аз лично не съм давала но има добри отзиви
Гъбка много гадно за работата дано те разберат като майка и те върнат на старото място.
Оххххх като заговорихте за работа и на мен не ми се връща все се надявах че тази криза ще тмине докато Кали стане на две и ще си намеря нова работа но уви май ще се връщам там направо ми се свива сърцето работата ми е интересна но шефовете и повечето колеги са  #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Междуддругото забравих да честитя именния ден на всички празнуващи малки и големи да си носят със здраве имената до дълбооооооооооки старини Simple Smile в частност и моят мил съпруг да ни е жив и здрав и той  Grinning
Бубе забравих да кажа че напълно те подкрепям за говоренето на Влади Калата не говори почти нищо но те води, сочи и вече всичко се разбира просто изведнъж голяма промяна много му се кефя Party
ох исках нещо да ви питам ама забравих.......

# 335
  • Пазарджик
Бебеш това давам на Таня,всяка година почвам от началото на септември,пие се 7 седмици.На вкус е доста приятно и сладко.http://apteka.framar.bg/06005137/%D0%B5%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%B8% … BB-#axzz2pvsxQuup
Пробиотици е хубаво да се дават паралелно с АБ

# 336
Коластра аз давам на сина ми на Аква сорс и знам, че и на новородени може да се дава. Бебеш, може да пробваш, но тя се дава всеки ден и за да подейства трябва много време да си я пил. Малко цената й е висока, но са 120 капсули.

# 337
  • Варна
И аз давам коластра и зелена енергия на Аквасорс. С антибиотика заедно давай и пробиотиците задължително. Има вече и Вит. Ц на капки в аптеките http://apteka.framar.bg/30024482/%D1%86%D0%B5%D0%B4%D1%80%D0%BE% … BB-#axzz1lM8uGh3D.

# 338
  • София
Бебеш, казвали са ми, че кашата на Прима с коластра, много помагала за болни дечица.
Калифорния, Никол имаше разстройство за няколко дни преди 15-тина дни, а сега от 2 дни е с хрема. Ако това има общо. Много ти благодаря за мнението!!!  Hug

# 339
Бебеш, на нас педи ни изписа Самбукус, когато беше болна. Екстракт от черен бъз и ехинацея. Сироп е и е вкусно. Бях писала скоро и на Аз и ти.  Peace
Иначе и аз съм много за пробиотиците.

Бандит, честита пешеходка!   bouquet

# 340
  • някъде
аз давам коластра (от айхърб)  на София респивакс два пъти в годината

# 341
  • ул. "Мечтание"
Морнинг! Simple Smile

Закуска?  Grinning

Снощи си легнах раничко, абе не чак толкова раничко, ама пък се наспах бързо-бързо и към три часа кукнах!  Crazy

# 342
Нощни, тенкс.

Вал, милите дечица. Наистина много гаден този вирус. Оправяйте се бързо  Hug

pepita1973, браво!  bouquet

Ох, Бебеш, защо така малката бузанка. Измъчи се милото. На нас преди време ни изписваха хомеопатично за имунната система, но не пазя рецептата. Иначе сме пили изопринозин, а наскоро Есберитокс. Да чукна на дърво, не е боледувал, въпреки че с баща му влачихме някакви температури и болящи гърла.

Днес съм за поздравления. Тази нощ Петър ме събуди само 4 пъти newsm44. Не се беше случвало поне от 6 месеца. Дано не е инцидентно. То някой път като се похваля..... ама айде.

# 343
  • Пазарджик
Добро утро!
Нощни благодаря за закуската  bouquet
Пепита ,радвам се ,че всичко е наред Hug
Бандит честита ти пешеходка!

Надявам се ,че днес всички болнички са по добре Praynig Hug

Забърках закуска на малки и големи и тръгвам на зъболекар,нямам търпение да ми оправят двата зъба Mr. GreenЕй това за първи път в живото ми тръгвам с удоволствие на зъболекар/а аз съм ходила многооо/

# 344
Добро утро!
Понеже съм още на кафето, да пусна едничко и за вас:

Тути, приятно изкарване при зъболекаря! После една красива 24-каратова усмивка!  Laughing
Пепита, радвам се, че всичко е наред!  Hug  Само така!  Peace
Вал, имате ли подобрение днес? Как е Виолета?
Всички болнички да оздравяват много бързо!

Днес тук е супер гъста мъгла - вън нищо се не види! По-късно ще водя дребната при фризьорката ми да се опита да й резне бретона, че много й пречи.
Снощи за вечеря имах готвен грах с картофи и й дадох за първи път така с цели грахчета. От кухнята готвят, ама е наситнен и без люспите. Чудих се малко, но се реших. Много й хареса. Вие давате ли така? Фасул още не съм посмяла.

Общи условия

Активация на акаунт