Даже успях едно кафенце от 2ч. да направя с вече бившата колежка,само как ме зареди.
Буби давам на Нелката грах,тя го обожава,няма проблеми от него.Правя и един ориз с грах и късчета пилешко /в къщи се уважава много/-в тигана на котлона,фасул готвя често ,но само на фурна,давала съм и да опита,но не и като основно ядене-харесва и.
Поръчах на Нелката герданче от кехлибар и на Таня гривничка,днес пристигнаха.Сега съм ги накичила,дано имат ефект.
Еления не съм много на ти с тази материя за пробиотиците и АБ,но досега каквото да съм гледала или чела,винаги съветват да се взимат заедно,а и в листовката на Биогаята също е описано,ето :
Възможен ли е прием на BioGaia пробиотични таблети едновременно с антибиотик?
Лечението с антибиотик може да доведе до диария и стомашен дискомфорт. В повечето случаи причината за диарията е неизвестна, но в голям брой от случаите причината е от свръхрастеж на потенциално болестотворната бактерия Clostridium difficile. Проведени са редица проучвания с оценка на ефекта на пробиотиците при диария, вследствие антибиотично лечение, доказващи тяхната неоспорима полза.
Каква е препоръчваната дозировка на BioGaia пробиотични таблети за дъвчене?
Антибиотично лечение - 1 таблетка дневно, до 5 дни след преустановяване приема на антибиотика
Диария - 1-3 таблетки дневно по време на острата фаза, 1 таблетка дневно 5 дни след това
Засилване на имунната система - 1 таблетка дневно /продължително/
Тъпото безпаричие също много ме мачка ... И какво ли още не! Случиха се някой работи около мен, които ме накараха да се замисля аджаба има ли хора, на които безрезервно бих споделила това, което ме мъчи и да не се притеснявам, че то няма да се разпространи , а може би и украсено даже. Предадоха ме хора, които не очаквах...разочаровах се от други, които не вярвах, че са такива ... И като за финал мисля, че в София останах с 1 мацка , на която не се притеснявам да споделя чувствата си, терзанията си и общо взето всичко, макар да се познаваме не кой знае от колко много време! Имам си и една приятелка от детството, която също се радвам, че мога да виждам и чувам често и....това е! Не че ми трябват повече верни приятели - 2-ма ми стигат, когато са истински, но всеки път ме боли, когато някой ме предаде...а напоследък само така става. Започнах да се чудя дали по-голямата вина не е в мен

дано скоро се променят нещата!

Гледам да не го мисля много,защото алтернатива не мога да измисля.Чувствам се като мишка -пленница,затворена в малка кибритена кутия,оставена на произволно оцеляване.ММ също е силно притеснен ,защото не става въпрос за нас,а и за две невинни душички
/. Заради него празнувахме чак днес
И двамата с мъжо сме работеши и образовани хора.ММ дори работи на втора работа,и пак не се получава....