На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Ноеми Аз пък вчера припаднах  Laughing Как не сме се засекли във въздушното пространство??

С Калин като бях бременна пак 3 месеца ми се виеше свят и припадах през седмица  Crazy. Веднъж припаднах в асансьора за работа върху един сервитьор...от тогава имам чат пат едни фантазии  Mr. Green

# 406
Зайче,пий повече течности.имай винаги под ръка едно пълно шишенце с вода.Аз също съм с ниско кръвно и в начална бременост припадам.Не е за подценяване тази работа.
Сега трябва да пиеш 2 пъти повече вода....кръвта ти се увеличава и ти трябва повече кислород.А с водата се набавя най добре.
С 2 думи:"Марш да пиеш вода!" Grinning

# 407
Зайче,пий повече течности.имай винаги под ръка едно пълно шишенце с вода.Аз също съм с ниско кръвно и в начална бременост припадам.Не е за подценяване тази работа.
Сега трябва да пиеш 2 пъти повече вода....кръвта ти се увеличава и ти трябва повече кислород.А с водата се набавя най добре.
С 2 думи:"Марш да пиеш вода!" Grinning

Еййй! Много благодаря за инфото! Аз пия, но наистина тези дни май май позарязах...

Малко офф:
Нали щях да ставам пилот, та тука се разхождам в един музей след като ме скъсаха  Crazy

# 408
  • Варна
Добро утро момичета  food010(станах в 3 Blush)
Мамо зайке само да кажа,че много ти се радвам на лентичката как расте.До вчера беше 6г.с.,а сега я гледам станала 9г.с. Heart EyesСподеляй как си,така отново ще изживявам/ме страхотното чувство!
Времето тук отново се стопли,вчера най-накрая излязохме малко!
Момичета,някой да има кростренажор?Споделете марка,впечатления.За Кетлера ясно,че са хубави,но са и доста скъпички.В "Метро" има един Топ Спорт на промоция,пробвах го,но нещо не ме впечатли.Някой да има наблюдения в/у тази марка?
Вчера четох и исках да питам-Бебеш не ти ли е неприятно и тежко това разделение-Явор-ТМ,Тея-твоя?Не изтърваваш ли много важни моменти така,пък било то и с основателната "причина" Тея?Не го казвам с укор към теб естествено PeaceПросто мн пъти ми е правило впечатление.ТМ май много се е вжижял в ролята Rolling Eyes
Връщам се да чета

# 409
Ноеми, признай каква беше дрогата, че като гледам бая желаещи се навъдиха!  Joy

# 410
  • София, Лагера
Евтина!  Laughing Само да ти кихна насреща и заминаваш за където щеш! (ама това е тайна, че ако ме набарат туропепаторите  Mr. Green Whistling)

# 411
Tyti Hug Heart Eyes

Ноеми От сърце ти пожелавам да отидеш до Перу Hug Много те е обсебила тая мисъл Heart Eyes Crazy Иначе знам за какво говориш - вируса е ужасен Peace

мама зайка И аз много ти се радвам на лентичката Heart Eyes Връщаш ме назад във времето /даже скоро си мислех какви изследвания точно се правиха в 9 седмица след като написа тук,че ги започваш Crazy/ Heart Eyes

# 412
Тежко ми е и още как, но за момента само това ни спасява,след операцията ще има промени. Wink

# 413
  • София, Лагера
Бебеш, остави Явор на майка си, тогава, а след операцията ще има промени  Wink. Няма са й падне позлатата от гледане на Явор.
А някой ден... като имате възможност и се изнесете (дано да е скоро), задъъъъълго няма да я товарите!

# 414
Евтина!  Laughing Само да ти кихна насреща и заминаваш за където щеш! (ама това е тайна, че ако ме набарат туропепаторите  Mr. Green Whistling)

hahaha hahaha

Щях да напиша "гроб съм", ама нещо много черен ще стане хумора, та...  Mr. Green
Майтапа настрана, оздравявайте всички вкъщи!  Hug

Зая, къ'в пилот, бе мацко? Направо ме изуми!  Shocked  Crazy

И моля, без припадане, че аз един път припаднах и така си разредих оградата, че още ми държи влага..  Tired

# 415
Театъра при майка ми не върви, знаем си номерата  Wink Приказките са си приказки, като опре ножа до кокала ще видим как ще го извъртим. Наистина Явор много плаче за баща си вечер ако не е до него чак се захласва, но може да се намери начин, да му пуснат детско  примерно. На нея просто не и се занимава.

Иначе се направих устата че в момента в който Тея не е зависима от мен си хващаме пътя и отиваме за 2 дни някъде с мм. Няма значение лято или зима...

И да похваля капките на д-р Бах, направо съм удивена за 2 дни усещам осезаема промяна. Аз си взех микс от няколко цвята, чувствително съм по-спокойна и повече се радвам на децата. Преди бях кълбо от нерви и все бях уморена.

Тея вече втора вечер заспива в флинстоун колата. Днес мм се опита да ми прави забележка как Тея от сутринта не е цокала, ама капките помагат , със покоен твърд тон  Mr. Green му казах че си е моя работа и както аз не му се бъркам кога да маха бибата на Явор така и той няма да ми се бърка Тея колко ще цока. Ако не бях на тея капки, сигурно щеше да стане луд скандал. hahaha

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 19:07 от Бебешондел

# 416
Ох. Всички малки болни мишки да се оправят бързо.
Буби - грах и фасул давам целички и грозде и боровинки. Тя се кефи, че може да си ги взима и да си ги яде сама. Праз яде задушен, а лук пресен (зелен).
Еления - и Рая е така - иска сама да си яде. С ръце, с лъжица...
Бубе  Hug - и на мен тези дни ми е едно криво, че сме сами тука и няма с кой да споделя, да си излея душата. Липсва ми сестра ми. Дано повече да не се чувстваш предадена, че е ужасно чувство.

# 417
Тц, тц, тц, Ноеми, душко, трябва да смениш дилъра. Тая дрога не ти понася, силничка ти идва Mr. Green  bouquet Да се оправяте
МайЗай, я каква си сочна на тая снимка. Отива ти, сега защо изпосталя така
После ще пиша пак

# 418
Успях да прочета всичко и ми стана тъжно.
 Hug Hug Hug Hug Отивам да си събирам мислите и кръста, че не мога да си вдигна детето.

# 419
МайЗай, я каква си сочна на тая снимка. Отива ти, сега защо изпосталя така
Хаха, не само сочна ами и само мускул, бягах по 5 км норматив  Laughing Представи си след второто колко ще изчезна...
Буби  Laughing Аз първо се пробвах за ветеринар, после за пилот и накрая за даскал...ми то като майка е даскал познай къде ме взеха  Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 22:14 от мама зайка_

Общи условия

Активация на акаунт