На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Az i ti, честит рожден ден!

За харманлийското село не ми се говори. Имаме роднини там  Sad!

# 451
  • бургас
МАМА ЗАЙКЕ  сега прочетох хубавата новина. Мнооого се радвам за вас,пожелавам ти най-леката и безпроблемна бременност изпълнена с най-хубавите емоции и моменти  Hug Hug Hug

# 452
клеопатра  Hug Hug Hug Hug Hug Мерсиии! Как сте вие?? Марти, мъжо! Цунки!
Днес Калин го върнаха, вдигнал температура...сега ще се гушкаме вкъщи  Sunglasses
Ралииии Ех, някой ден сънищата ще са реалност  Heart Eyes Heart Eyes Тъкмо с новата визия мммммммммммм  Blush

# 453
Ралииии Ех, някой ден сънищата ще са реалност  Heart Eyes Heart Eyes Тъкмо с новата визия мммммммммммм  Blush

Тя работата отече вече, дето се вика стана тя каквато стана Mr. Green
Ей нямате ни срам, ни морал в тоя форум. ММ ще ми забрани да си играя вече с вас.
Какво е станало, днес не съм пускала ТВ, отивам в нюз да чета. Оф отчайващо имам нужда от хубави разкази, Ну Заяц къде си, искаме разказ и снимки от твойто пътешествие, ела да ни стоплиш малко душите

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 15:02 от kak@r@la

# 454
  • София
Здравейте:)

Аз днес съм без джиесем, развалиха се 2 от 3-те вкъщи и сега съм аут ъв спейс Confused А хич не ми се дават пари за нов, с това мизерно майчинство Cry

Та по темата за парите - е*аси, такава ни е държавата! Много е тъпо, че дори образовани хора, с желание да работят, едва свързват двата края. И че всичко до голяма степен е въпрос на късмет, а не на извървян професионален път, който да гарантира стабилност. А развиделяването нещо не ми се вижда близко, макар по принцип да съм оптимист.
Живи и здрави да сме, останалото ще се подреди, аз в това вярвам безрезервно! Макар че то не отменя казаното по-горе. Засега, да чукна на дърво, сме добре финансово, но сме все на тръни. Осъзнаваме, че всичко може рязко да се промени, а не сме си изградили достатъчно сигурност.

elenia, прегръдки и от мен, много ме трогна. Ако имаш нужда от нещо, може и на ЛС да ми пишеш Hug

Верни приятели и аз имам двама-трима плюс още толкова приятели на ММ, стигат  ми. Останалите отдавна емигрираха и се връщат все по-рядко Sad Не създавам лесно приятелства, защото лесно разпознавам фалша и лицемерието и не се стига изобщо до приятелство. По принцип подхождам добронамерено и позитивно към всеки, но издразни ли ме, го режа и край.

клео, да не си стояла в неудобна поза пред компютъра или да си носила малкия? И на мен ми се случва, но не ми се е подувала.

Az i ti, ЧРД и от мен! Много любов и щастие ти желая!  bouquet

Ноеми, напълно те разбирам. Миналата година, 2 седмици след раждането, хванах гадния вирус. Вярвай ми, точно 35 дни ме държа, ходих 3 пъти на лекар, викахме бърза помощ. По едно време бях решила, че имам инфекция от раждането даже.  Ужасно втрисане и температура до 40 градуса. Не искам да те плаша, разбира се, аз тогава не пих нищо освен парацетамол заради кърменето. И пак зарази него не ми оставаше никакво време да си отпочина и да се оправя. Накрая ми се отрази по-зле психически отколкото физически, тъкмо да си помисля, че е минало, и пак и пак Т.

Ние вчера правихме прощъпулник, омесих питката, много вкусна става. Малката хвана пастата за зъби, зъболекарка ще става милата с нейните два зъба Laughing После взе диктофона на мама, не знам как ще ги съчетае двете Simple Smile

# 455
Привет-мривет!

Добрах се до компа. Няма да отварям паралелен прозорец, че ферман ще изпиша  Mr. Green

Бубе, Еления,  Hug По тежките теми доста се изписа и аз няма да се включвам.

Ноеми, мацко, страшни сънища имаш. А какви ли са без да си болна  Whistling

Тонита, ще отработиш един ден и пак ще си в отпуска.

Зайке, и аз се присъединявам към групата на радващите се и следящи ти бременността. Пази се и Калин малко да боледува и бързо да се оправя  Hug

madlen_81, я сподели за АМ.

Вал, радвам се, че децата се оправят и ти успешно се справяш с всички дини които си нарамила   love001

Какарала, ааа не не те пускаме, тук сме високо морални, много срамежливи и тачещи всякакви видове ценности. Нещо си гледала в друг сайт, тука такива неща нЕма  Rolling Eyes

Аз и ти, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 456
  • София
Сега разбрах за трагедията с наводненията Cry

Бебеш, как е положението в Димитровград? Dimara, нали ти беше от Хасково? Дано бързо се нормализира ситуацията и не се случва непоправимото Praynig А колко ли хора ще останат без домове Cry

# 457
рал, нашият педиатър има нещо като малка частна поликлиника и там на място ни взимат кръв срещу 2 лв.., после тя отива в лаборатория, откъде излиза резултатът, който отива директно при педиатъра ни. е, лудите майки като мен си взимат и парола, за да го видят и те де Simple Smile))) но по идея той ги преглежда и ако има нещо се обажда.

# 458
  • София
Клеопатра,имала съм подобни оплаквания преди години.Отидох при лекарката с подута ръка,а тя ме праща да си снимам врата,реших,че се е объркала!След като видя снимката ми обясни,че имам шип на 8ми прешлен,който прищипва нерв на ръкат и тя се подува.Най добре на специалист случая ти може да е и друг.Успех.

# 459
  • София, Лагера
Ей нямате ни срам, ни морал в тоя форум.
Аз имам!  Crossing Arms Mr. Green Ако нямах знаеш ли какви други сънища можех да разкажа Laughing
Пепита, май ти отговарям на въпроса  Mr. Green Blush
БТВ един от най-реалистичните ми сънища беше как изнасилвам Хамилтън  Blush... а после го утрепах и зарязах в една канавка  Blush  ooooh! ... после ми беше неудобно да гледам Формула 1  Mr. Green

Мелона, може Ди да стане журналист Flutter, специализирал в здравната област, по-конкретно стоматологията  Laughing  Или щатен стоматолог към СБЖ  Laughing

Момичетааааа, ще се побъркам дОма!  Misc Ghost newsm77 ku-ku

# 460
  • Варна

Аз и ти ЧРД!Пожелавам ти много усмивки и страхотни преживявания,които да ги пораждат!
Бубе,Тони благодаря за споделеното мнение PeaceПреценила съм,че за мен това е най-удачният вариант.На фитнес нямам възможност да ходя,иначе мнението за скъпата закачалка го чувам доста често.Аз нямам излишни пари за такива екстри,така че смятам да си го ползвам по предназначение.
Нощни бързо адаптиране на Божидар и дано да му е мн интересно.
Дано и малчовците,които сега започват да понесат добре промяната(и мамите също).
Клеопатра бързо да минава!
Тути и на мен ми се търкулна една
Ноеми по-скорошно оздравяване Coffee
Мелона Честита Ви зъболекарка!Мечтата на всяка баба,да има кой да и обравя зъбките на старини Grinning
И ние тея дни трябва да правим прощъпулник,но в момента и двамата са болни ooooh!
Наводнението в Хасковското село е ужасно!Доколкото разбрах има жертви Flowers Rose
Мамо зайке радваш Heart Eyes

# 461
гали и преси, а ти пробвала ли си кростренажор преди?
питам, защото аз когато си сменях велоергометъра се чудех за кростренажор, но след няколко посещения във фитнеса установих, че хич не ме кефи и си купих супер велоергометър, който карам редовно вече маса години.

# 462
  • Варна
Елч да-за малко в една приятелка,също и в магазин.Определено ми се струва,че натоварва повече мускулни групи от велоарг,а и така съм чела/чувала де Rolling EyesА на теб какво не ти хареса?

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 16:37 от gali&presi

# 463
  • София
Аз и ти, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и все така позитивна!  bouquet
Ноеми, бързо да се оправяш, че този парацетамол хич добре не ти влияе! Mr. Green Hug
Мелона, честита ви зъболекарка!  Heart Eyes
Зайке, много ти се радвам на бремеността и на ведрото настроение!  Heart Eyes А пък за сладката Калинка нямам думи просто, браво на детето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само бързо да се оправя,дано да е проста настинка!
Нощни, дано и Божидар да е толкова доволен от детската, като малкия Калинчо! Hug
Елч, и аз платих 4.70 лв. в Цибалаб. Дай боже всекимо да си има по една малка частна поликлиника, като вашия педиатър!  Mr. Green А иначе аз втори ден не мога да събера урина. Ужас просто, сутринта какво ли не правихме, наливахме детето със сок, казвахме му пишшшшшшшшш, пускахме вода, михме го, не и не. Накрая се оказа, че торбичката се е скъсала и пишото е в памперса! ooooh! Кръв му взеха в петък, хемоглубина му е 117, което мисля че е ок.

# 464
Елч за малко в една приятелка,също и в магазин.Определено ми се струва,че натоварва повече мускулни групи от велоарг. Rolling Eyes
спор няма. стига да ти е удобен. аз примерно не мога да си координирам ръцете с краката и общо взето кростренажора го ползвам като степер, което си е бая безсмислено Simple Smile
но щом си го пробвала и те кефи взимай смело!
аз лично бих ти препоръчала обаче да е по-хубава марка. има си значение...

Общи условия

Активация на акаунт