ММ по принцип се грижи за тези неща,но нали и в неделя работи....и дървата сама си внасям(радвам се поне ,че не ги цепя
)....Аз също съм от българите,които се оплакват от неуредиците на държавата ни.Буден човек съм и немога да го подмина,много ясно,че ще се възмущавам.И да ви кажа писна ми всеки да се оправдава от т.нар:"криза-заварено положение". Сигурна съм,че ако някои хора си стегнат колана и започната да работят СЪВЕСТНО,тъй както работя аз,ако по-малко крадът и се размотават-няма да е така.Може би пак щеше да е трудно,може би пак ще си има криза,но със сигурност няма да е толкова дълбока!

Буги,разбирам те и аз всеки ден извеждам децата,независимо от метерологичната прогноза.Просто няма как.Всяка сутрин в 7.40 излизаме всички(понякога едвам ги събуждаме и ги товарим почти заспали и топли в този сутрешен студ)
Мадлен-да даскал съм.
Самосъзнанието на хората в известна степен се и възпитава. В Германия, ако си метнеш фаса на улицата поне 100 очи те поглеждат с възмущение и и две от тях идват да ти напишат глоба 40 евро, за да си по-съвестен другия път.

Майка ми толкова се старае обаче Мони реве та се къса и не иска да общува с нея,просто се отчаях много...