В очакване сме на ритничета от АВГУСТовските мъничета!

• 33 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Обетованата земя
Hris, честито ви бебенце, родило се е почти с мерките на моя син (4.100, 52 см ).
Paper Monster, и аз винаги забравям по нещо важно да питам, особено при детските консултации на моя син, и си записвам на едно листче  Mr. Green
Меги, и аз мисля, че личната не може да ти пусне тези изследвания, тя може да ти даде направление за ЖК и от там да ти пуснат тези изследвания. Можеш пак да си ходиш на частно, а ЖК да са ти само заради изследванията.
 Абе момичета, пак го усетих тоя малък щурчо  Crazy Не съм си мислила за това, но си го усетих, рядко е, но вече съм 90 % сигурна че е то!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 И аз си мисля, че амниоцинтезата е само след притеснителни резултати от ФМ и БХС. На моето БХС пише даже и риск, свързан с възрастовата група-еди какъв си.
 Мързеливка, на мен пола ми го казаха уж с уговорката да не се самонавивам още, но ми се струва че докторът беше доста категоричен, че това е пишка (3 пъти я видя, дори и на 4Д). Ще стане ясно по-нататък.  Mr. Green

# 31
Здравейте момичета,

Ето и аз да се впиша . Два пъти бях на доктор и чухме сърцето, засега всичко е наред, бебето е цели 5 см. и доктора каза, че е доста активно. Миналата година имах един аборт и досега изчаквах да мине седмицата, когато се получи, да видя дали се развива. Утре и аз ще хода на БХС, а на консултация ще се запиша на 1 март, защото при моя доктор няма места.

medi_emo,  потърси си доктор, който работи със здравната каса, защото иначе ще трябва да плащаш всички изследвания.

Хубав ден момичета

# 32
  • софия
Здравейте и от мен.

Вчера се записах на ЖК, пуснахме всички необходими изследвания, направихме ФМ, днес ми взеха кръв и за БХС. Сега търпеливо ще си чакам резултатите.

Мен също ме сърби ту корем, ту гръб.За корема ясно, ама се чудех за гърба. Щом и при други  е така явно е от бременността.

Страхотни гоблени и пъзели сте показали. Аз също обичам да шия гоблени, ама все не ми остава време.

За море още не сме мислили. Ще го решаваме в движение.

megi_emo - вече са те посъветвали. Запиши си ЖК по каса заедно с частната, за да ти издават направления за изследвания и евентуално болнични.

# 33
Благодаря ви за бързите отговори момичета HugЩе се запиша при доктор който работи със здравната каса,само да ви питам още нещо сега трябва ли да се обадя на другия лекар,който не работи със здравната каса,защото предния път ми направи картон или направо да си се запиша при друг лекър без да му звъня newsm78

# 34
Хоп, и аз да се престраша да се впиша най-накрая..
Термина ми според единия док. е на 13.08, според другия на 16.08  newsm78. Първа бременност ми е, след 2 год. опити.

Доколкото мога следя постовете, тъй като съм на работа.
И аз съм от тези дето още ги е страх да кажат на шефа за бебето..

Благодаря на блонди за хубавите темички!

Леко бременеене на всички мами....

# 35
Койчева, хайде, честита ти датичка вече  Hug

Роси, от суха кожа сърби, бременността изсушава много кожата, навсякъде. Затова особено на лицето, но и за тялото подхранващите кремове и честата им употреба са силно желателни  Hug

Маги, добре си дошла и лека бременност  Hug Докторите е нормално така да се лашкат из термините.  Crazy Ако искаш, направи си според калкулатора горе по последната дата на цикъла ти и с тази дата да те впиша; както си избереш  Simple Smile

# 36
Hris,да ви е живо здраво бебенцето! Hug  bouquet
меги_емо,а личният лекар дал ли ти е направление за ЖК по ЗК?Защото ,ако не ти е издал ,кой гинеколог да ти ги пусне по каса изследванията?Избери един лекар ,който да те следи по ЗК ,заради изследванията ,а на частните прегледи пак си ходи. Аааа момичетата вече са ти отговорили докато публикувам-според мен не е нужно да уведомяваш този ,при който ходиш на частно.Картона при него си е за неговата практика.Но и да му кажеш ,него не го бърка.Тъкмо ще сравняваш двете лекарски мнения Laughing
Аз си мислих за море в края на Юни,началото -до средата на Юли някъде...С първата бременност пропуснах,тъй като малката се роди на 25 август и не исках да ходя изглеждаща като кит на плажа.Но сега...дреба не е спирала да говори за морето и едва ли ще я лишим от това удоволствие.Мъжо иска да ходим към Гърция,ама все още не сме започнали сериозните дебати по темата Laughing
При бременност до колкото знам кожата става по-суха ,не само на корема и бюста.Ще трябва яко мазане по цялото тяло,ако не искаме да се чешем като крастави магарета Laughing

# 37
Е то точно края на юни, началото на юли не е съвсем за Гърция Wink Аз обаче нищо чудно да бъда изнудвана от сестра ми за същата история- Гърция в началото на юли, но поне ще е съвсем близо до границата, където не е чак толкова различно времеот от тук, не че нач. на юли в Сандански е хлад Shocked

# 38
Блонди според горния калкулатор сам за 13/08.  

# 39
Извинете ме за правописните грешки, но клавиатурата ми е на латиница и пиша по фонетика....
 Blush пък и тук съм новак все пак  Simple Smile

# 40
Здравейте,сладурки:)
След като разгледах профилните ви снимчици е много по-различно да си пиша с вас Hug Hug Hug Прекрасни бременалинки Simple Smile
Аз още не съм усетила бебчо, но то и с това непрекъснато повръщане и гадене не ми остава време да усещам май каквото и да било Sick
Честит юнак, Hris- да ви е жив и здрав:)
Добре дошли на всички мами и леко бременеене:)

# 41
  • София - град
Блонди,моля те  запиши ме за 2 септември според калкулатора горе  Rolling Eyes

# 42
danip точно така ще направя,иначе от личния лекър няма проблем каза че каквото направление ми трябва ще ми даде,то трябва да е специялно за ЖК нали?

# 43
Блонди,моля те  запиши ме за 2 септември според калкулатора горе  Rolling Eyes
е то с термин септември вече няма да се разберем Wink Айде не си го сменяй де, такава хубава дата 27, не се знае натам как ще се развият нещата Hug

# 44
  • София - град
Блонди,моля те  запиши ме за 2 септември според калкулатора горе  Rolling Eyes
е то с термин септември вече няма да се разберем Wink Айде не си го сменяй де, такава хубава дата 27, не се знае натам как ще се развият нещата Hug
Ааааа нещо си се объркала не съм била с дата 27ми. На мен док не ми казва термин и за това от калкулатора  Wink Въпреки че гледам с еднакви седмици сме, но аз съм забременяла на 11ти декември...

Момичета сетих се да ви питам. Вие чайчетата врели ли ги пиете?  Защото аз мога да го пия и много топъл , но пък дали не е вредно нещо..... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт