Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 211
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 810
Тази година съм решила торта за рождения ден на сина ми да поръчам от Романтика. Тортите са много вкусни, големи и красиви, а цените са приемливи.
На два детски рождени дни хапваме от техните торти, едната беше с бисквити и течен шоколад, а другата с детски пълнеж...облизахме си пръстите.
Yovanka- вашият пълнеж на тортата какъв беше?

# 811
  • София
Детския-с добуш платки и бананов крем.

# 812
yovanka, предлага ли се доставка на място? Радвам се, че тортата се е харесала. Евентуално за детската градина мога да поръчам, въпреки че бях решила да нося донатки.

Тонка, и аз така мислих, но като казах на госпожите, ме посъветваха да не нося донати. Не било препоръчано да се носи пържено, не се знае каква е мазнината и т.н. Отказаха ме. Пак бяхме на варианта торта.
Иначе искам да дам глас за Папая.  За мен си остават едни от най - вкусните торти.
Да дам глас и за себе си, такава вкусотия си направих за домашното парти.  Mr. Green

# 813
Днес отидох до Хит и поръчах торта от Романтика, ще дам отзиви другата седмица.

# 814
В събота бяхме на РД в Капела Плей, тортата беше разкошна  - японска от Гаврош.
Истината е, че се замислям и май за РД на моето дете ще е оттам. Чувала съм добри думи за Гаврош, но май не ги бях опитвала досега, останах очарована, а не съм по тортите по принцип.

# 815
  • софия
В събота бяхме на РД в Капела Плей, тортата беше разкошна  - японска от Гаврош.
Истината е, че се замислям и май за РД на моето дете ще е оттам. Чувала съм добри думи за Гаврош, но май не ги бях опитвала досега, останах очарована, а не съм по тортите по принцип.

Изобщо няма да сгрешиш. Силно пристрастна съм към Гаврош. Няма нещо тяхно, което да не ми харесва. Освен това са много коректни и с отношение към клиента. Използват истински продукти.

# 816
Тортата им наистина беше нещо прекрасно и суперпрясно Heart Eyes.

# 817
да, да и явно си заслужават цената!

# 818
Онзи ден бяхме на рожден ден. Тортата беше на Росита. Кузуначена. Много вкусна!

# 819
  • София
Аз два пъти съм поръчвала от Гаврош и сме оставали много доволни. Цехът им е през един блок от нас и когато минавам покрай него мирише нечовешки вкусно.  Crazy

# 820
 PeaceИ аз съм очарована от Гаврош. Tях и Флай слагам пред 100 гр.сладки и Лагуна (в личната ми класация)

# 821
Аз нищо специално не намерих в банановата торта на Флай. По принцип не ям торта заради килограмите ми, иначе обичам. Последните години не съм яла нещо чааак впечатляващо. Може би една торта на Лагуна на един от рождените дни на дъщеря ми беше вкусна, но пак...нищо кой знае колко впечатляващо.

# 822
  • София
Аз от тортите си имам нов фаворит - бисквитената с горски плодове на Лагуна.  Grinning

# 823
За всички празници се доверявам на ''Ден Рожден''. В нашият град има Неделя и още няколко сладкарници, но вкусът и визията на посочените винаги са ми били фаворит Grinning

https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D0%BD-%D0%A0%D0%BE%D … 720002396?fref=ts

# 824
За всички празници се доверявам на ''Ден Рожден''. В нашият град има Неделя и още няколко сладкарници, но вкусът и визията на посочените винаги са ми били фаворит Grinning

https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D0%BD-%D0%A0%D0%BE%D … 720002396?fref=ts

За първи път ги виждам. Изглеждат страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт