Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 876
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 915
И ние така след няколко разочарования, вече само домашни торти....от жени които ги приготвят с много любов и най-важното качетвени хранителни продукти!

# 916
И ние така след няколко разочарования, вече само домашни торти....от жени които ги приготвят с много любов и най-важното качетвени хранителни продукти!

А как решавате въпроса със сертификата? Защото и за детска градина, и за детски клубове се изисква сертификат.

# 917
Добър въпрос...Това е една от причините да сме празнували в детски клуб. За детската ще го мислим тепърва...

# 918
Беше "шоколадов мус" нищо общо с мус и шоколад Sad

# 919
Под бутикови разбирам в малки количества и високо качество на материалите. Направени с невероятно майсторство и с изпипани детайли.  Peace

Dark&milk. Отговаря ти на изискванията + сертификат.

# 920
Досега винаги поръчвах от неделя и съм доволна, но тази година се пада понеделник големия ден, а от неделя ме предупредиха, че тортата ще бъде изработена в събота и като почнах едно гледане сега стана чудо от избиране

# 921
Тази година едната ни торта беше от Флай.Дали,защото бях с големи очаквания,но останах малко разочарована.

# 922
  • София
Здравейте, моля за съвет за избор на торта за празник в клубче - съответно предлагат само на Шамони. Иска ми се да пропусна "класиката" за детско парти = еклерова торта. Четох назад в темата и негативно мнение, и положително. За съжаление в положителното не беше цитиран вкуса на тортата. Някой с мнение?

# 923
Японската на Шамони е добра. (не колкото на Гаврош, но  Rolling Eyes)

# 924
  • София
Досега винаги поръчвах от неделя и съм доволна, но тази година се пада понеделник големия ден, а от неделя ме предупредиха, че тортата ще бъде изработена в събота и като почнах едно гледане сега стана чудо от избиране
Според мене нищо няма да и има на тортата.Повече сладкарни и в неделя не произвеждат

# 925
Аз тази година поръчах за 2 път от Флай, защото миналата година поръчах от там (2014 празнувахме в клубче) и много ми хареса тогава като изпълнение. №-ти път няма да поръчвам от там.
Визуално тази година също се справиха, но доставката беше катастрофална и направо провали рождения ден на детето ми в детската градина. Казах им да я доставят между 14:30-15:00, те я доставиха в 15:30. Съответно учителките решили, че торта няма да има и му сложили свещите на една ябълка. На мен ми се обадиха учителките 15:20 да ми кажат, че тортата я няма. Веднага звъннах във Флай и ми наговориха куп глупости, които истински ме изнервиха- в 14:20 тръгнал бил шофьора от ул. Шипка и пътувал 1.10 минути до младост 1 (само за сведение, аз пътувах по същото време и стигнах за 20 минути в градината при условие, че тръгнах от мола на стамболийски). Извинението с трафика в софия е малко смехотворно, не сме в Истамбул или Париж все пак, в общи линии всеки може да си предвиди едни 15 минути отгоре и със сигурност няма да закъснее, особено за такова разстояние. Най- много ме подразни липсата на каквато и да било отговорност и ангажираност, а доставката е 10 лева.

# 926
еее, много неприятно е станало. добре, че все пак са я доставили за тържеството. иначе, ако бях на твое място, щях лично да им занеса на ул. шипка ябълка със свещички и да им я .... отзад  #Cussing out

# 927
Някой може ли да ми препоръча хубава торта от Чочко?

# 928
Поръчахме от 100 грама сладки, приятно съм изненадана,доставката си беше точно на часа, тортата хубава и вкусна-всичко беше ок

# 929
  • София
Някой може ли да ми препоръча хубава торта от Чочко?
По-тежка, по-лека, шоколадова? Каква предпочиташ?

Общи условия

Активация на акаунт