LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 917
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
айви -след всяка направена поръчка попълваш заявка и явно там е текста дето съм съгласна с тяхните условия и ги упълномощавам.
да ,аз самата съм си виновна че ги избрах за превозвач. ooooh!
Или го има текста или го няма.
Я дай да видим.
Ако го няма,тутакси ще го сложат.Но едва ли някой им разрешава да отнемат/не се сещам за по-деликатен израз/ неща от пратката,която отварят/проверяват.

# 721
  • Стара Загора
ето текста от заявката и с това декларирам-демек съм съгласна  с тях.но тази заявка се попълва след всяка направена поръчка и се праща на мейла на франсетобг.
Декларирам, че съм запознат с общите условия, посочени в
                       http://www.francetobg.net/bg/obshchi-uslovija/
                             че формата, която изпращам има значението на изявление
                                        за сключване на договор по смисъла на ЗЕТ!

Заявка за доставка

сега отивам да чета добре условията на франсетобг и Закона за ел.търговия Tired

# 722
Чл. 11. (1) Изпълнителят не носи отговорност:

·      за каквито и да било повреди, причинени при транспортирането на пратките, ако повредите се дължат на свойствата на превозваната стока или на непреодолима сила;

·      при неточно изпълнение от страна на онлайн магазините по отношение на количество, качество и вид на поръчаните артикули;

Т.е. не носят отговорност за нищо. Поне аз така разбрах  newsm78.

# 723
  • София-Лагера
при неточно изпълнение от страна на онлайн магазините по отношение на количество, качество и вид на поръчаните артикули;

При вас изпълнението е точно.Имате си фактури с описание на изпратените неща.Някъде по веригата нещо се случва. Peace

# 724
  • София
Днес на мен ми направиха забележка за спам, сега аз ще помоля да се преместите в правилната тема.

Взех си чувала от пощата и аз преди малко.
Всичко си ми харесва, 45 центовите блузки са екстра за бедни лелки като мен. Grinning
Червеното поларче много ме харесва, но ми опъва в гърдите ...  Confused Иначе самия плат е готин, мекичък, приятен.
 Болеро, или по-скоро ръкавките, в лилаво... хареса се. Вече е облечено даже.
 Щерката много хареса лилавите ботушки от 12 евро.
 Този суичър също много се хареса, тънък, фин памук. Интересна кройка.
 Това е супер попадение1 Много ми хареса и стои чудесно!
Полата-панталон от 1 евро, уж на шега я поръчах, а е готина и е тамън на моята г-ца...
 Анцугът е коментиран, доволни!
 Материята е приятна но деколтето е прекалено разголено...
 Шортите също са коментирани, супер са. отговарят си като за Адидас.
Златния потник от евро, готин и ефектен. Ама едва ли освен на морето ще се носи... Прекалено ми е кичозен и забелязващ се.  Laughing И без това прелестите ми се виждат отдалеч, няма нужда да акцентирам допълнително в/у тях...  Mr. Green

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 18:37 от Evа

# 725
Франсето.
Писах на ЛР за липсващи артикули, но ако получат много такива писма  ще ни отрежат и от там.
добре дошла в клуба
какъв клуб? newsm78
аз съм си коректна-платила съм си нещата на ларедут,плащам си и транспорта на франсетобг и очаквам да си получа нещата-нито съм крала,нито съм лъгала някой.
очаквам коректност от страна на франсетобг,защото вече е ясно че проблема е при тях.
п.п. за моята поръчка,която е била приета разлепена тръпна в очакване да я получа с бг поща и да установя има ли липси
Клуба на клиентите на Ларудут и доставчик Франсето с липсващи неща -пет на брой.

Момичета, всички ли уведохмите превозвача си за тези липси и какво е обяснението му?
От прочетеното ми стана ясно, че и преди е имало драми и сте си близки с тази "Даниела". Защо не я помолите да провери при един и същ служител ли се случват тези липси. Могат да засекат шофьор или човек, който тук в бг ги приема и описва, или там във френско...
Пет сте вече. Те си водят някаква отчетност.
Ларедут плащат липсите, но не е редно да злоупотребяваме с това  Peace

# 726
Ева, би ли споделила от розовия суитчер с интересната кройка какъв размер си взела и дали си отговаря, че аз го гледам отдавна и се чудя дали да си пусна един такъв за мен за пролетта, ама незнам дали ще се напъхам в 156.По принцип взимам винаги най - малко 34 от дамското.  bouquet

# 727
  • София
Ева, би ли споделила от розовия суитчер с интересната кройка какъв размер си взела и дали си отговаря, че аз го гледам отдавна и се чудя дали да си пусна един такъв за мен за пролетта, ама незнам дали ще се напъхам в 156.По принцип взимам винаги най - малко 34 от дамското.  bouquet
Кройката е свободна, ръкавите са бая дълги. Мисля , че ще ти е екстра 156.  Wink

# 728
  • Най-зеленият остров
Ева, може ли линк към суперския потник и суитчера?
Аз пък да си помрънкам, че нямаше нищо за мен в пощата.

# 729
Да попитам-някой получи ли тази чанта?Мнения?Не че не я поръчах вече Embarassed
http://www.laredoute.fr/vente-sac-cuir-(buffle).aspx?productid=3 … 4&secintref=0

# 730
  • София
Ева, може ли линк към суперския потник и суитчера?
Аз пък да си помрънкам, че нямаше нищо за мен в пощата.

Златния е този : DEBARDEUR
Coloris : OR
Taille : 50/52
Ref : 7909292

няма линк, сутринта пуснах 42/ 44 от него.

http://www.laredoute.fr/vente-gilet-a-capuche-ado-fille.aspx?pro … 4&secintref=5

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-jersey-stretch.aspx?produc … amp;source=search

# 731
Аз съм една от тези ,на които им липсваше част от пратката с Франсето. Интересно е ,че нещата са много идентични , срязан , а не скъсан пакет, който после е залепен с тиксо- обикновенно прозрачно , а не на френските пощи, същото тиксо с което бяха залепени трите ми пакета в една пратка .  В първия момент, когато установих ,че ми липсват маратонки, по съвет на момичетата тук писах и на Ла редут и на франсето. Първите ми отговориха ,че съм изтървала 15-дневния срок да ги уведомя за липсващ артикул / писах на 31.01, пратката е експедирана на 16.01 по техни думи/. За такъв срок не знаех, но като се има предвид ,че получаваме пратките с посредник ,май вече няма да може да отправяме претенции към тях за липсващ артикул. След като разгледах пакета и установих че е отварян се насочих само към франсето . Първият отговор от тяхна страна е че не са намерили изпаднала кутия с маратонки . Втория отговор че не може да има при тях недобросъвестен служител, всичко се прави в присъствие на човек от ръководството , пакета си бил скъсан като пристигнал при тях , те само го залепили. Признават че имат пропуск в организацията и не съставят протоколи за повредените пратки и ще го отстранят. Трето писмо - извиняват се и ще възстановят сумата по сметката ми. Пари все още няма!!
Това е кратката история, така че не сте прави ,че имаме претенции само към Ла редут.

# 732
Момичета прочетох за проблемите с Франсето и аз чакам за първи път пратки чрез тях, ето най важното нещо за нас от  договора с тях :  Чл. 8.  (1) Изпълнителят е длъжен:1.   да изпълни точно и с грижата на добър търговец поетите задължения по валидно сключените Договори с Потребители, съгласно настоящите Общи условия. Мисля че можем да си търсим правата стига да има реални лица срещу които да си предявите претенциите за липсите

# 733
Ева може ли референтен номер на детският анцуг, току щто светна в преферето но няма номера. Подозирам че може да стане по референтен номер
Благодаря преварително

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 22:53 от RMR

# 734
  • София
Е, след всички простотии как продължавате изобщо да им ползвате услугите? Отказаха ме още с първите си пинизи с обемната тегло. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт