LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 920
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • София/Русе
На какъв мейл пишете на ла редут? не намирам никъде май  Thinking
А на 1ва страница на темата?! Rolling Eyes

Там да.  Embarassed Из страниците на Редут търсих преди това.
Отговориха ми (за това, че единия артикул от поръчката ми трябваше да е доставен вече, а стои на 4 стъпка) Не се тревожете, изпратено е, не обръщайте внимание, ако продължава да стои на 4. Хм, Дано!  

# 706
И аз най после си взех нещата.
Много съм разочарована от тази рокля AW и по-точно от материята. От сега е мъхеста, заваляна и  предполагам бързо ще стане на топчета. ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-manches-courtes-maille … ;customertarget=2
 И пак имам различно мнение за размерите- лота слипове от 1е № 36/38 стана на ММ, който носи 40/42. Heart Eyes
Благодаря ти,че сподели!  bouquet  bouquet
Вчера писах в темата,но никой не ми отговори. smile3525

# 707
  • Стара Загора
Франсето.
Писах на ЛР за липсващи артикули, но ако получат много такива писма  ще ни отрежат и от там.
добре дошла в клуба
какъв клуб? newsm78
аз съм си коректна-платила съм си нещата на ларедут,плащам си и транспорта на франсетобг и очаквам да си получа нещата-нито съм крала,нито съм лъгала някой.
очаквам коректност от страна на франсетобг,защото вече е ясно че проблема е при тях.
п.п. за моята поръчка,която е била приета разлепена тръпна в очакване да я получа с бг поща и да установя има ли липси

# 708
Днес си взех 2-та поръчка.

1.Ботушите от 8Е,горе долу ми харесват.Като ги понабръчкам надолу и стават.Ще видим дали са удобни.

2.Имаше едно сако в началото,на гърба с висящо коланче.Елегантно стой,че №съм си нацелила.Очаквах да е по-мек плата.

3.Блузката от 3Е с едно цвете и 3/4ръкав си е супер.

4.Прословутия панталон от 1Е щеше да е добре за работа,като се ходи в склада,но р-ра е малък38.

Ако някой иска реални снимки да пише  Simple Smile:

irkata7 съвпадението на изчезналите неща е все от Франсето,редно е там да се провери.Мирише на бъл.работа,едва ли нещо от ларедут

# 709
  • Варна
Франсето.
Писах на ЛР за липсващи артикули, но ако получат много такива писма  ще ни отрежат и от там.
добре дошла в клуба
какъв клуб? newsm78
аз съм си коректна-платила съм си нещата на ларедут,плащам си и транспорта на франсетобг и очаквам да си получа нещата-нито съм крала,нито съм лъгала някой.
очаквам коректност от страна на франсетобг,защото вече е ясно че проблема е при тях.
п.п. за моята поръчка,която е била приета разлепена тръпна в очакване да я получа с бг поща и да установя има ли липси
Клуба на клиентите на Ларудут и доставчик Франсето с липсващи неща -пет на брой.

# 710
А нещата как идват облепени с лепенки от френските пощи или обикновено тиксо,Франсето удостоверяват ли с протокол с поне 2ма подписани,че така е прието,знам ли,вече започва да е съмнително само при единия превозвач да се случва  newsm78

# 711
  • София-Лагера
Защо не пишете на Франсето?
Има Фейсбук има и имейл.
Какво е виновен Ларедут в случая?
Всички пропищяхте по едно и също време.
Не си трайте ,ще се случи пак на някой друг.
Вдигнете шум за да се види кой краде.
Търсете си нещата.

# 712
Защо не пишете на Франсето?
Има Фейсбук има и имейл.
Какво е виновен Ларедут в случая?
Всички пропищяхте по едно и също време.
Не си трайте ,ще се случи пак на някой друг.
Вдигнете шум за да се види кой краде.
Търсете си нещата.

Да де,нали и аз това питам,защо ла редут,а не към Франсето!? smile3512

# 713
  • Стара Загора
Деси-писах им по мейла още веднага като получих техният мейл с дължимата сума и като видях да пише -приета е разлепена и писах няколко мейла като исках описа с входящ номер ,с комисията ,която е приела така поръчката и какво е установила
отг на франсето беше-Все още не сте получила пратката си и не виждам причина за исканията Ви. Ние сме упълномощени от Вас да отваряме и проверяваме съдържанието на пратките Ви. Моля, имайте това предвид!
разбирам да проверяват,но трябва да има опис и поне наколко човека комисия....
незнам каква отчетност водят......

# 714
  • София-Лагера
blue eye kаква комисия?Нищо не разбрах. Embarassed

# 715
  • Стара Загора
Деси-комисия с хора-служители поне 3 на брой ,които е приел така поръчката и после като я лепят и обработват......
това е описа,описва се всички-какво и що ,от до........
така се прави обикновено или с протокол....
незнам малко съм работила в счетоводство,но все пак имам бегла представа Crazy

# 716
отг на франсето беше-Все още не сте получила пратката си и не виждам причина за исканията Ви. Ние сме упълномощени от Вас да отваряме и проверяваме съдържанието на пратките Ви. Моля, имайте това предвид!

Ама наистина ли сте ги упълномощили?!
Момичета, не са виновни Франсето. Вие сте, защото сте се доверили на превозвач, който вече е дискредитиран и то доста сериозно.

Ъ, влязох да дам линк за дънки, пък като ви прочетох, се раздразних и забравих да го постна. Ето, Елос, всички размери:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-5-poches-denim-stretc … 1&secintref=0
Светлите са 5.98 евро и захапват хубавия код 3 на цената на два. Действайте! Simple Smile

# 717
  • Стара Загора
айви -след всяка направена поръчка попълваш заявка и явно там е текста дето съм съгласна с тяхните условия и ги упълномощавам.
да ,аз самата съм си виновна че ги избрах за превозвач. ooooh!

# 718
Здравейте,
http://shot.photo.qip.ru/005iLi-3009TdO/
това означава ли, че няма да си получа туниката?  Cry
Ако е така, някой от Велико Търново може ли да ми я пусне  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-tunique-asymetrique-imprimee-ou-un … 2&secintref=0

# 719
  • София-Лагера
айви -след всяка направена поръчка попълваш заявка и явно там е текста дето съм съгласна с тяхните условия и ги упълномощавам.
да ,аз самата съм си виновна че ги избрах за превозвач. ooooh!
Или го има текста или го няма.
Я дай да видим.

Общи условия

Активация на акаунт