Звездни компромати-128

• 54 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София

ЗлаВещица, аз затова написах, че има някаква грешка, а не, че ти самата си сбъркала!  Peace
Инфото в този сайт е меко казано съмнително. Или са си го измислили те, или са преписали някоя измишльотина от руските жълти сайтове.
Както и да е, мисълта ми е, че Филип е гей и изказвам твърдение, което лично знам със сигурност от негови много близки приятели (наш известен дует)! Нищо чудно да е имало и да има много влюбени жени в Киркоров, както имаше и в Рики Мартин. Ако си спомняте красивата хърватска манекенка, която снима в клипа на Мартин, не пропусна да си направи реклама и да каже, че са били много близки. Истината за този вид мъже обаче, рано или късно лъсва!  Laughing

# 211
  • в Tara
e, тя я ползва като лична:) гледам, започнала е да готви...
курникова и енрике

# 212
  • София
Още една на хубавото Наде

На мен Камелия очудващо ми допадаше като водеща на "Споделено с ...", беше естествена, винаги с чувството си за хумор, Вихра още не съм я гледала и нямам впечатления.

# 213
  • Bayern
МАДОНА       2             3                4          

# 214
  • Bayern
 Рейчъл    МакАдамс           2       много  е  хубава           4             5           6        

Рийз       за   Glamour   март           3                 4        

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 12:46 от ROSHLA2006

# 215

Вечната Али  Heart Eyes   

На тази жена и отива всякакъв цвят коса - тъмен ,червен,рус . Много я харесвам  Flutter

# 216
  • където ми харесва

Вечната Али  Heart Eyes   

На тази жена и отива всякакъв цвят коса - тъмен ,червен,рус . Много я харесвам  Flutter
Само аз ли грам не я харесвам тази? Thinking

# 217
Някой намира ли "Шоуто на Азис" с гост Мис Плеймейт 2008 Мария Цветкова?

Ето това : http://www.ekrana.info/vemis-pleymeyt-2008ve-mariya-tsvetkova-na-go.html

# 218
Миглена Ангелова, май завижда, а?
Разбрах, и че скоро се е продала в Нова ТВ, но какво предаване ще има, или в какво ще участва, някой ако знае, да поясни, моля?
На Лео съм му голям фен, крайно време е да вземе Оскар, но май тази година не е номиниран.....

# 219
Ryan Gosling без номинация за Оскарите.
 Ръсел Кроу публикувал в Туитър "Райън Гослинг без номинация за Оскар?!Е,това вече е голяма глупост!"

Обожавам Гослинг. Но не мога да си изкривя душата и да не кажа, че специално за Драйв не заслужаваше чак Оскар Confused Има къде-къде по-добри изпълнения във филмите си. В Драйв дори не му отиваше ролята, която играеше - на лошо момче, побойник, че и психар накрая се оказа.. Еми някак не си пасна. Много по-добре си изигра психо-ролята в All good things, който го е гледал. Също супер беше и в Crazy, stupid, love. ! А пък аз още не съм гледала Blue Valentine - оставям си го за десерт май Flutter

ПП: Това си е мое мнение! Mr. Green

Такова е и моето мнение-Драйв не ми хареса никак.Гослинг добре се справя,но като цяло филма е тъп и просто няма как да се получи.
Аз ти препоръчвам ето този The Ides of March .
По-скоро за него би трябвало да получи някоя награда.

Но едно е истина-момчето е талантливо и се раздава пред камерата.Рано или късно ще си вземе Оскара.
Гледай също и The Believer -страхотно изпълнение-ще се изкефиш.
Но за десерт не гледай "Синя Валентинка" -гадничък е.Обаче непременно гледай The Notebook (2004)-те това е идеален десерт.Вкусът му остава дълго,дълго в устата  Heart Eyes

# 220

още
още
още
още
още
и още

от филма "Снежанка и ловецът "

# 221
Отново се появи интересна информация за Веселина Попова

# 222
Аууууу, Чарлийз е съвършенна!! Heart Eyes

# 223
  • Burgas
Аууу,да и на мен много ми харесва!

# 224
  • Tам през Атлантическия океан

Za първи път ми направи впечатление в "Адвокат на дявола" май и от тогава стартира кариерата и  Grinning

Вчера в  гледах 'Americam Idol' i там дадоха част от   новия клип на Madonna ,много готин  тя също   Peace

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/03/article-2095812-1191F7 … C-446_634x450.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/03/article-2095812-1191F7 … C-561_634x356.jpg

Общи условия

Активация на акаунт