Звездни компромати-128

• 54 272
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Ryan Gosling без номинация за Оскарите.
 Ръсел Кроу публикувал в Туитър "Райън Гослинг без номинация за Оскар?!Е,това вече е голяма глупост!"

Обожавам Гослинг. Но не мога да си изкривя душата и да не кажа, че специално за Драйв не заслужаваше чак Оскар Confused Има къде-къде по-добри изпълнения във филмите си. В Драйв дори не му отиваше ролята, която играеше - на лошо момче, побойник, че и психар накрая се оказа.. Еми някак не си пасна. Много по-добре си изигра психо-ролята в All good things, който го е гледал. Също супер беше и в Crazy, stupid, love. ! А пък аз още не съм гледала Blue Valentine - оставям си го за десерт май Flutter

ПП: Това си е мое мнение! Mr. Green

# 196
Joe Manganiello с фотосесия за сп."Da Man
Рики Мартин гостува в шоуто 'Глий' и прави кавър на I'm sexy and I know it

September, 'Blue Valentine' е страхотен, наистина! С право си си го оставила за десерт. Иначе Гослинг като че ли все има смислени и хубави филми като 'The believer' например. Как до сега не са го отличили с поне номинация на Академията....
'All good things' също е силен, с няколко думи - знае как да си подбира работата!

# 197
 За Blue Valentine заслужава, но  той е 2010г.

# 198
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ashton Kutcher, забелязан пред дома на бившата си жена , Деми която в момента се възтановява след краткия престой в болница.

Веднага след него и Брус Уилис е бил при Деми. Има и снимков материал.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/02/article-2095630-118EF3 … C-514_634x405.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/02/article-0-1190FE710000 … C-576_634x409.jpg

Най-голямата й грешка- да изпусне такъв Мъж!!! Laughing
И аз мисля така
А всъщност каква беше причината за раздялата им?

Същата, като при Кътчър.

# 199
Да, и аз мисля, че почти няма лош филм. (Както и Лео ди Каприо, според мен.) И ще си спечели Оскара, няма начин просто.

Ето ви малко красоти да не съм "празна" Лео; Райън Blush

# 200
  • на село
Миглена Ангелова за Вихра Simple Smile http://glory.bg/1225/miglena-angelova-vihra-shte-provali-spodeleno-s/

# 201
  • На земята, която е всъщност звезда.
"Капитан Америка" се оказва голям флиртаджия на снимачната площадка  Laughing:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2095401/Chris-Evans … m-photoshoot.html

# 202
  • в Кошера

Горкият заблуден 'Хриси' продължава да налива  smile3505

# 203

Тази жена привидно с добро впечатление може да ме остави , но връщайки кадри назад и давайки си сметка сега , за мен е доста злобничка  . Преди не знам колко години разправяше в Горещо как Крум поп и фолк певеца бил гей и използвал дъщеря и ( която явно имала закачка с него ) за прикритие и как искала да се направи експертиза на отверстието му за потвърждение пред всички ,че е гей  Sick  В него момент в живота на Крум се развива тежка семейна драма ,за която той разказа  години по-късно. Да знаеш ти ,че този човек си има толкова сериозни грижи и проблеми и да седнеш да чопкаш задното му отверстие леко ми се струва неуместно най-малкото  . И всичко това в национален ефир. Та така , Мигленка ми хареса при Карбовски, но цялостно има неща които са ме отвратили като постъпки ,

# 204
  • в Tara
оня ден гледах предаването на вихра, после полюбопитствах и надникнах в страницата й във ФБ. останах с впечатление, че всичко, което пише там, е с послание към определени хора Simple Smile

# 205
 Относно Миглена Ангелова- гледах я при Карбовски- беше неприятна (както обикновено за мен)- пресилено самоуверена, демонстрираше силен характер, надсмиваше се, пренебрежителна към други (Вихра например). И пак предаване ще прави Sick

Нямям впечатление от Вихра като водещ, но пък Камелия да не би да става за водещ на социално предаване?!?

Григор Димитров и сестрата Уилямс като двойка е интересна новина- снощи бе споменато  в спортните новини по ТВ

# 206
  • София
А коя е страницата на Вихра? Намирам само на предаването  newsm78

# 207
  • ...край Дунава
Надя

# 208
# 209
  • София
Мерси Hug
Аз тази страница я намерих, мислех, че има и лична Simple Smile

Общи условия