Звездни компромати-128

• 54 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Очаквам скоро да я видим с някой най-много на 24  Mr. Green

и много интервюта за възстановяването, силата на характера и вярата в бъдещето  Grinning

/страхотен аватар;-)/

# 346

Относно Деми Мур, доста се състари след раздялата.

Те съвсем скоро се разделиха и тя почти не се е показвала, видяла ли си й снимки след раздялата?
Тази е след раздялата и не ми изглежда много променена. Но се споменава навсякъде, че е отслабнала много и ще бори и анрорексия , карала на ред бул и медикаменти предимно

# 347
Деми изглежда по-добре сега, отколкото преди двадесет години
Това не променя факта, че и добре да изглежда, все пак е на 42
Една чудесна възраст, стига да не изглеждаше толкова нелепо до Аштън
Как може да приемате за жертва, която е топлила леглото си с мъж, който може да и е дете?

# 348
на 49 е

не мисля, че е жертва, раздялата им сигурно е катализирала нещата, но проблеми си е имала преди това - криза на средната вързаст, обсесии и незрели поведения, нищо ненормално за една холивудска звезда всъщност, пълнят рехаб. центрове

# 349
Dirt колко сезона просъществува, гледала съм 2-3 серии и му изгубих дирите, а беше интересен...Някои от историите ми бяха познати от жълтините, явно е базирано на реални случаи.
Мисля,че само 2,но много го харесвах този сериал ,Къртни беше супер

# 350
  • където ми харесва
Аз искрено се отвратих от последната визия на всеобщата любимка Риана
едно две три четири пет

Хайде и малко различно, че от тази ми стана Sick
Майли пак и пак и пак ииии пааак

# 351
Нина  Добрев с Дейвид Аркет и вратарката на женския нац. отбор по футбол на САЩ
Уитни Хюстън пак посетила е лекаря си в Бевърли Хилс
Селена Гомез в Бразилия
ЛиАн Раймс пак по бански облечена не съм я виждала скоро
А, извинете, тук е облечена.
Хелена Бонъм Картър с дъщеря си  с Тим Бъртън
Кристен Стюърт снима интересна фотосесия с Марио Тестино

А между другото, момчето с Майли е Лиъм Хемсуърт, който ще играе Гейл в дългоочаквания филм по ''Игрите на глада''. Красавец е.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 20:26 от Клото

# 352
# 353
# 354
  • Bayern
Деми изглежда по-добре сега, отколкото преди двадесет години
Това не променя факта, че и добре да изглежда, все пак е на 42
Една чудесна възраст, стига да не изглеждаше толкова нелепо до Аштън
Как може да приемате за жертва, която е топлила леглото си с мъж, който може да и е дете?

Според мен при Деми и Аштън  проблемите  не са  вследствие на разликата  в годините, все пак 16 години  не е някаква  фрапираща разлика Peace Сега   се сещам за Джоан Колинс ,чийто брак продължава вече 10 години , а съпруга й е с   32     години по-млад от нея Wink .Дори  ми харесват като двойка Simple Smile

# 355

Едва ли, при положение, че тя почина преди 10-тина години. Според мен си е Елизабет II.

Риана винаги ми е изглеждала груба и нечистоплътна и не знам защо, но имам чувството, че е голяма простачка.  Embarassed Признавам, че не съм чела ни едно нейно интервю, но не й се кефя ни най-малко.

# 356
Риана винаги ми е изглеждала груба и нечистоплътна

Нечистоплътна и на мен винаги ми е изглеждала. Харесвах онова младо момиче от Барбадос, като което започна кариерата си. Сега ми е повече от неприятна и предпочитам само да я слушам, защото я харесвам като певица.

# 357
  • където ми харесва

Едва ли, при положение, че тя почина преди 10-тина години. Според мен си е Елизабет II.

Не съм идиот. Имах предвид именно Елизабет Втора...

# 358
О, не съм имала предвид, че си идиот! Помислих, че си си помислила, че е Кралицата майка, понеже /според мен/ те с Е. II доста си приличат.  Peace

# 359
  • Варна

Не съм идиот. Имах предвид именно Елизабет Втора...

Елизабет Втора си е действащата кралица, а не кралица майка, затова е станало объркване.

Общи условия

Активация на акаунт