Звездни компромати-128

• 54 096
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Задължително следствие не е и не съм казвала такова нещо. Но при положение, че ходеше на плаж, докато е била бременна е нормално да са се появили. Аз преди не съм ги виждала.
Именно, не разбрах как така са 100%-тово доказателство за нещо, както си писала по-напред. А иначе дреме ми за Бионсе, нямам мнение по казуса била ли бременна е или не и не ме интересува.

# 436
Задължително следствие не е и не съм казвала такова нещо. Но при положение, че ходеше на плаж, докато е била бременна е нормално да са се появили. Аз преди не съм ги виждала.
Именно, не разбрах как така са 100%-тово доказателство за нещо, както си писала по-напред. А иначе дреме ми за Бионсе, нямам мнение по казуса била ли бременна е или не и не ме интересува.

написала съм, че за мен е доказателство  Peace
И... спирам по темата  bowuu

# 437
# 438
# 439

А пък за нас не е. Party Затова продължаваме да чакаме доказателства за бременност ( каквито ме съмнява, че ще се появят ) .

# 440
изобщо нищо не доказва тази снимка... щеше да доказва, ако беше по гол бременен тумбак на нея. мисля, че ханшът и не е по широк от примерно тук или тук.

Е, тя имаше по гол тумбак на плажа, но почти никой не ги отразява тези снимки....

# 441

... още преди две страници го написах, но съфорумките в момента са съсредоточени в ханша и корема на Бионсе....

# 442
  • в Кошера

А пък за нас не е. Party Затова продължаваме да чакаме доказателства за бременност ( каквито ме съмнява, че ще се появят ) .

Айде стига вече  Stop
Бионсето отново завзема темата.

Бар Рафаели - едва вчера се разбрах, че и тя е с ринопластика - цък...много съм изостанала  ooooh!

Чарлийз

Джен Гарнър

# 443
  • софия
Geri Halliwell е представила новата си колекция. Много добро тяло е направила. Малко няма талия, но такава й е структурата.

Toyboy с близнаците и Лопез на плаж

Георги Михайлов и гадже на почивка. Толкова много го харесвах този човек. Едва преживях истината за това, че не е стрейт, а с времето все повече се учудвам и на вкуса му към мъжете Crossing Arms

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 15:12 от zvanche

# 444
  • Tам през Атлантическия океан
Коремът й определено не изглежда плосък.
Звънче, моя съученичка роди преди 3 месеца. На изписването на бебето, ако я погледнеш в профил, можеше и да видиш леко подут корем, но отред изглеждаше абсолютно плосък.
Има жени, които влизат невероятно бързо във форма.
Колкото и да й е бил широк ханша преди, определено й личи, че се е разширила. Дори и на тази снимка изглежда с по-тесен ханш.
Не коментирам коремът, а фигурата като цяло. За жена с нейната структура изглежда доста невероятно толкова бързо да влезе във форма. Тя просто няма структурата, която предполага това (раждалите тук могат да го потвърдят със сигурност. Нагледали сме се на различни бременности и не говорим по снимки Peace).
Аз имах лунички много време преди да забременея. Получават се от слънцето, btw. Mr. Green

Peace

Za мен не е била бременна  Laughing

Mel B  има подобна структира  Wink бе станала като китче , ей я на сега мацка от всякъде

Бионсето сама е казвала че е предразположена към пълнеене и полага режими за подържане на фигурата си  Wink През цялата си "бременност" за мен тази жена не мръдна  Rolling Eyes Виктория Бекъм дето е слаба като вейка пак и пролича на края  Grinning

# 445
  • Варна
Като кажете "жена с нейната фигура", направо падам  Grinning тази жена се скъсва от спорт, мускулите имат памет. Жена с нейния трениран корем има силна мускулатура точно там. Разбира се, че бързо ще й се прибере корема. Аз нищо странно не намирам... Бионсе не е някоя дропла с висящи меса, колкото и на всички тук да им се иска  Rolling Eyes

Точно такива тренирани кореми получават диастаза и възстановяването е още по-трудно. Peace

# 446
Като кажете "жена с нейната фигура", направо падам  Grinning тази жена се скъсва от спорт, мускулите имат памет. Жена с нейния трениран корем има силна мускулатура точно там. Разбира се, че бързо ще й се прибере корема. Аз нищо странно не намирам... Бионсе не е някоя дропла с висящи меса, колкото и на всички тук да им се иска  Rolling Eyes

Точно такива тренирани кореми получават диастаза и възстановяването е още по-трудно. Peace
Преди да забременея, яко тренирах и имах супер стегнат корем, трудничко се възстанових, т.е. теорията с бързото и възстановяване , защото спортувала, за мен е недостоверна.
Аз мисля, че Бионсе не е била бременна.

# 447
  • Tам през Атлантическия океан
Така е  Peace изпитала съм го
възтановяването не че е трудно , по-скоро продължително  Simple Smile

# 448
  • София

Малката май му се кефи, докато Макс хич не го отбелязва  Simple Smile

# 449

... още преди две страници го написах, но съфорумките в момента са съсредоточени в ханша и корема на Бионсе....

Aбе винаги съм се чудила от къде изкарва фантазия за такива имена?  Rolling Eyes Айде Патрик, Ричард, Джон - ясно ми е! Но как на родителите им хрумват имена като Ситара, Китара, Нарая, Акуна и Матата!?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт