Звездни компромати-128

• 54 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
 Черната Златка като каква се изявява, гледам реклама за един клуб в Банско, черно парти с едикой си и Злати, има я на плаката...

# 466
Участва или прави, не съм сигурна, танцувално шоу като Сикрет гардъна на Биляна Йотовска. Birdcage май се казва.

# 467
 Помислих да не е пропяла. Много ми е странно, първо това е ъндърграунд клуб и изобщо не си представям някакви полуголи мацки да се чекнат, второ, то и да си го представя...няма място, освен по самия бар да се разположат:)

# 468
Видях плаката, май пишеше, че ще е зад бара, каквото и да значи това. Иначе ето снимки от шоуто.

# 469
Честито,да е живо и здраво.
Дано Гергов не е много ядосан.

# 470
  • София
И Робърт Дауни Дж. днес е станал татко - има син Exton Elias Downey.

# 471
Помислих да не е пропяла. Много ми е странно, първо това е ъндърграунд клуб и изобщо не си представям някакви полуголи мацки да се чекнат, второ, то и да си го представя...няма място, освен по самия бар да се разположат:)

Тя се опита да пропее. В едно предаване, по The Voice със Сантра (нещо като Един ден с...), Златка беше участник и ходиха в някакво студио, където се опитваше да пее рап. Общо взето нищо не успя да направи, но беше твърдо решена, че ще се получи.

# 472
  • Cофия
Интересно как не са се хванали за гушите с Биляна Йотовска.... Предполагам, че би могла да претендира, че Златка я копира.....

# 473
  • София
Интересно как не са се хванали за гушите с Биляна Йотовска.... Предполагам, че би могла да претендира, че Златка я копира.....

Wink

http://dnevno.bg/go/894

глупости....  Whistling

# 474
  • Cофия
Охооо, то си имало цирк по темата значи  Mr. Green

# 475
И двете са ми безразлични, да не кажа противни ooooh!

# 476
Сатара и Нарая Гергови.  Rolling Eyes
Дано дечицата отрано са в пансион в Швейцария, че няма да им е лесно с тези имена на лабрадори в родината.

# 477
Дано дечицата отрано са в пансион в Швейцария, че няма да им е лесно с тези имена на лабрадори в родината.
Ще ,ще Лени  Joy

# 478

Е, кураторски имена, сега пък и ти.

Пресвета дево, Сатара го почетох/прозвуча в съзнанието ми като Сатъра. Бръъъъ.

# 479

Wink

http://dnevno.bg/go/894

глупости....  Whistling
Биляна поне е малко природно красива, пък и каквото и там да са и тунинговали са го направили хубаво, докато Златка ми е меко казано страшна  #Silly в буквалния смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт