Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се засаждат семената на нар?
Какво причинява прекомерното торене на растенията с азот?
Как да наторя доматите с коприва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се засаждат семената на нар?
Семената от нар се засаждат след като плодът се отвори, като семената се разпръскват и няма проблем с покълването. След изсъхване те трябва да бъдат засети и може да се очаква покълване. Това е модерен метод за съхранение на генетичен материал, тъй като семената могат да бъдат възстановени след време, ако бъдат загубени.
-
Какво причинява прекомерното торене на растенията с азот?
-
Как да наторя доматите с коприва?
-
Какви са пропорциите за сапунен разтвор за пръскане на растения?
-
Как се засаждат разсади в оранжерия?
До вчера отчаяно се чудех къде да дам два петела, днес ми минават мисли да взема още две кокошки. Просто осъзнах, че това, дето го искам няма да стане. Още миналата година след толкова много търсене едва успях да намеря дом на един. Какво остава за двама. Та се взех в ръце и се справих и съм супер доволна от себе си. Факт - ограждението е грозновато със снажданите мрежи, но това във времето е поправимо. Никак не харесвам "клошарски" дворове, но за сега и това е решение.

:
,които ми припомнят почивните дни.Поработихме здраво-дърветата са изрязани,къпините-почти,клонките са събрани,и навързани на снопчета за под казана и тавата с лютеница.Баклата,граха,морковите,магданоза и част от чесъна-посети.