От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 334
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • София-Лагера
ха,получава м аз един мейл от франсетобг
с дължима сума и т.н. и срещи името ми пише-приета е разлепена
какво става с франсетобг?!
много често започна да се случва? Wink
кой е отварял пакета ми-френските пощи  или  франсетобг?
дано реагират адекватно де.....

Някой да има скъсани пликове със Смарта? Аз нямам проблеми  Peace
Mного гадно.Трети човек.
Според мен Даниела трябва да вземе някакви мерки.Това не е нормално.

# 316
Здравейте!
Направих поръчка от ЛаРедут, но съм сбъркала адреса и сега пратката ми е в пункт. Свързах се с превозвач, но ми отговориха, че от този пункт не можели да ми вземат пратката. Запознати ли сте какво следва? Прочетох, че се връща обратно в ЛаРедут, но парите ми ще бъдат ли възстановени?  
Благодаря ви предварително!

# 317
  • София-Лагера
Здравейте!
Направих поръчка от ЛаРедут, но съм сбъркала адреса и сега пратката ми е в пункт. Свързах се с превозвач, но ми отговориха, че от този пункт не можели да ми вземат пратката. Запознати ли сте какво следва? Прочетох, че се връща обратно в ЛаРедут, но парите ми ще бъдат ли възстановени?  
Благодаря ви предварително!
Да.След като се върне.

# 318
  • Sofia
Ако е платено с Пейпал се възстановяват пари, ако не - ваучер или чек.

Притеснителни са тези разкъсани пратки. Превозвачите сигурни ли са, че някой в транспортната фирма не "губи" нещата? Редно е да се проследи всеки такъв случай - какви кг са записани във Франция, какви в БГ ако е възможно.
Трябва да има сериозно разследване.
За толкова години пазаруване в Ларедут не съм чула да има кражби от страна на френските пощи

# 319
Притеснителни са тези разкъсани пратки. Превозвачите сигурни ли са, че някой в транспортната фирма не "губи" нещата? Редно е да се проследи всеки такъв случай - какви кг са записани във Франция, какви в БГ ако е възможно.
За толкова години пазаруване в Ларедут не съм чула да има кражби от страна на френските пощи
Peace
И това "приета е разлепена" - поне мен не би ме удовлетворило само това. Би трябвало да се уточни на клиента къде е приета разлепена - на адреса във Франция или на адреса тук. Ако е във Франция - какъв отговор са дали пощенските служители за това (не е нормално да вземеш разлепено и да не питаш защо е така); защо клиентът, пуснал тази поръчка, не е уведомен веднага за проблема, за да може да сигнализира ЛР евентуално за липсващи артикули. Ако е на адреса тук - защо по пътя е било разлепено. И т.н.

# 320
  • Пловдив
Момичета парите са изтеглени за цялата поръчка, но детската пижама все още е на 4-та стъпка и не е фактурирана, това означава ли че не е пратена, т.е. да имам претенции само към останалите 2 липсващи артикула?
Сега се усетих, че всъщност липсва и чантата пепе, но нея ще я прежаля.

# 321
  • София
http://www.francetobg.net/bg/njeplatjeni-dostavki/

Интересно се получава....
Мрънкаме, мрънкаме... изисквания милион, а се оказва, че списъкът с неплатени пратки е бая солиден!  ooooh!
Те са некоректни, отварят ви пакетите и крадат маратонки, обаче това, че близо месец хората които са си получили пратките не са счели за необходимо да си ги платят, е в реда на нещата...  Sick

# 322
  • София

Мрънкаме, мрънкаме... изисквания милион, а се оказва, че списъкът с неплатени пратки е бая солиден!  ooooh!
Те са некоректни, отварят ви пакетите и крадат маратонки, обаче това, че близо месец хората които са си получили пратките не са счели за необходимо да си ги платят, е в реда на нещата...  Sick
хайде, хайде, хората сами са казали, че част от тези пратки са платени, просто не могат да свържат плащането с лицето Naughty

# 323
  • София

хайде, хайде, хората сами са казали, че част от тези пратки са платени, просто не могат да свържат плащането с лицето Naughty
"Част" едва ли са повече от няколко...
Не ме интересува, иначе бих се свързала с Даниела да я питам колко точно са като бройка...

# 324
  • Сандански

Ева, напълно те подкрепям 3-ма с разкъсани пратки, а 33-ма не са си платили задълженията Rolling Eyes
И къде е коректността newsm78

# 325
  • Варна
Ако е платено с Пейпал се възстановяват пари, ако не - ваучер или чек.

И аз така мисля, не трябва да се оставят нещата. Имам вече две пратки получени отворени, за щастие нищо не липсва, но е неприятно.

# 326
  • София
Аз все пак попитах... 7 са преводите без име. А останалите?  newsm78

И за отваряните  пакети питах, случва се непрекъснато. Липсващ артикул е за сефте.
Ще вземат необходимите мерки за разрешаването и предотвратяването на подобни инциденти за в бъдеще!

# 327

Те са некоректни, отварят ви пакетите и крадат маратонки
Това кой къде го е казал?!
И къде пише, че ще вземат мерки, къде има обръщение към клиента с това? Има информация, че така е получено. Но трябват повече думички, за да е ОК приемането ситуацията.

# 328
  • София
От последния курс....някак ок.
Ама от предходния има неплатени Shocked
Във всички случаи, такъв списък не ми доставя патос на душата....

# 329
  • София-Лагера
Естествено,че не е коректно да не си платиш.
Аз не видях някой да обвинява Даниела.
Но вече доста станаха с липсващи неща и отваряни пратки.
Според мен това се случва във Франция.

Общи условия

Активация на акаунт