От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • София
И тук да пиша, че съм благодарна за коректното обслужване от страна на СД. Всички пратки с общо тегло 14 кг бяха пакетирани общо и така пощенската услуга струваше само 6 лв. с Еконт. Освен това имах няколко поръчки с тегло под 1 кг и за услугата "доставка" заплатих също върху общото тегло на поръчката, т.е. калкулацията беше направена максимално изгодно за клиента. И понеже се спекулира със сроковете за доставка и редките курсове- най-ранната ми поръчка беше от 11.01, а най- късната- от 20.01., т.е. са пристигнали за по-малко от месец.

И аз да споделя същото мнение за коректното обслужване, доволна съм  Peace много, обадих им се да пренасочат пратките ми от Младост 3 към Дружба, защото живея там, въпреки, че имах и поръчки след 16.01 - това беше датата, до която имахме право да пренасочваме, съгласиха се, днес ще бъдат в Дружба 2, при мен калкулацията също е направена максимално изгодно за мен, защото имах доста поръчки разбити на отделни, малки пакетчета, срокът също не ми се вижда дълъг - няма и месец  Peace
Вдигат ми телефона веднага, когато позвъня, получавам адекватен отговор, винаги, когато имам някакъв проблем той се решава в моя полза  Peace
Ползвам от самото начало на създаване на фирмата и ще остана техен клиент  Peace

# 346
  • София
Аз също не мога да разбера каква е връзката между неплатените поръчки на ФТБ и отваряните пакети ooooh! Самата Даниела не знае със сигурност точно от кой са неплатени, а и със сигурност няма да тръгна да се възмущавам, че има нередовни платци, при положение, че това е самата политика на фирмата Peace Доста е сериозен въпроса с тези отваряни пакети, случаите станаха много и наистина е добре ако не друго, поне фирмата да излезе с едно изявление и да даде някаква яснота  Tired
подкрепям, освен това е малко гадничко да публикуваш имената на хората като нередовни платци, при положение, че те може и да са си платили, но да не са си написали имената и затова да не могат да направят връзката - платена сума - пратка - във всеки случай аз ако съм си платила и ми лепнат името на "стената на срама" хич няма да съм доволна  Peace

# 347
И тук да пиша, че съм благодарна за коректното обслужване от страна на СД. Всички пратки с общо тегло 14 кг бяха пакетирани общо и така пощенската услуга струваше само 6 лв. с Еконт. Освен това имах няколко поръчки с тегло под 1 кг и за услугата "доставка" заплатих също върху общото тегло на поръчката, т.е. калкулацията беше направена максимално изгодно за клиента. И понеже се спекулира със сроковете за доставка и редките курсове- най-ранната ми поръчка беше от 11.01, а най- късната- от 20.01., т.е. са пристигнали за по-малко от месец.
Айви, не е лично. Напротив, хубаво е, че си платила толкова малко.
Но аз искам да попитам дали имам основание да притеснявам СМ, след като за пратка с тегло 0.333гр, цената за доставка с Еконт ми е точно 6.60лв- от адрес в Сф до адрес в София Shocked
Скъпичко ми се вижда Crossing Arms
Къде е преференцията тук Thinking

# 348
  • Варна
Но аз искам да попитам дали имам основание да притеснявам СМ, след като за пратка с тегло 0.333гр, цената за доставка с Еконт ми е точно 6.60лв- от адрес в Сф до адрес в София Shocked

Ползвала си най-скъпата куриерска услуга от адрес до адрес. Обаче ако ползваш пощенската услуга на Еконт (офис-офис) е в пъти по-евтино.

# 349
  • София
Е, добре, че ви подразних малко , та да похвалите СД... Mr. Green
Че иначе само недостатъците се изтъкват. А така, като прегледах последните 2-3 страници, се оказва, че имали повече положителни, отколкото отрицателни страни.  Laughing

Човек ако не следи форума и темите и влезе случайно тук, сигурно ще се стресне и няма да посмее да поръча от френски сайт.

# 350
  • Варна
Е, добре, че ви подразних малко , та да похвалите СД... Mr. Green
Че иначе само недостатъците се изтъкват. А така, като прегледах последните 2-3 страници, се оказва, че имали повече положителни, отколкото отрицателни страни.  Laughing

Нормално е. Когато нямат проблеми, хората не пишат в темите. Wink

# 351

Ползвала си най-скъпата куриерска услуга от адрес до адрес. Обаче ако ползваш пощенската услуга на Еконт (офис-офис) е в пъти по-евтино.
Страшно съм застреляна ooooh!
Сега пък не мога да видя откъде да променя за вбъдеще начин на доставка..да не е куриерска, а пощенска услуга на Еконт. Моля кажете Praynig

# 352
  • София-Лагера
В профилата ти. PeaceВлез и го промени.ь
Ева ,не сме в детската градина за да се дразним.
Всички имат недостатъци.
Въпроса е ,че при Франсето става въпрос за кражба.И това няма как да се подмине с лека ръка.
Предполагам,че ще вземе адекватни мерки. Peace

# 353
  • Бургас
има ли информация кога ще е следващият курс на смарта?

# 354
В профилата ти. PeaceВлез и го промени.ь
Ева ,не сме в детската градина за да се дразним.
Всички имат недостатъци.
Въпроса е ,че при Франсето става въпрос за кражба.И това няма как да се подмине с лека ръка.
Деска, не съм олигофренче де Wink
Сега говорих със Смарта. Те трябва да ми го променят това, не аз. Аз мога да им пусна коментар от профила си, а те да ми променят начина на доставка.

# 355
  • София

Това е много тежко обвинение!  Naughty
Нито ти, нито аз сме били свидетели, нито знаем всички факти, за да твърдим със сигурност!

В едно си права:
Дано бързо вземат адекватни мерки!

# 356
  • София
Момичета, нали не мислите, че някой от превозвачите ще вземе да краде от нас Shocked
Това ме изумява, честно....
За протокола, взех си нещата от СД още в понеделник- доволна съм Peace

Coolmummy  Peace

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 13:20 от Ms.Gorgeous

# 357
За първи път направих поръчка ползвайки услугите на превозвач от Франция-франсето и това ще е последния. Една от пратките е отваряна - да, възможно за проверка...но да разопаковаш анцуг примерно, който е в прозрачен найлонов плик??? какво търсиш вътре. Някой е разглеждал поръчката ми и усещането е неприятно, а за доверие и дума вече не може да става. Всеки сам решава за себе си докъде и до колко може да рискува. За мрънкане и дума не може да става и е нормално да имам изисквания след като си плащам! От много време пазарувам on-line, но за първи път ми се случва да ми се рови в пратка.   Sick Сигурно трябва да съм благодарна, че нямам липси!

Дори при директна доставка до БГ съм получавала отваряни пликове /не на пратката, а на самите стоки/, които после са лепнати с тиксо или пък са си останали така отворени. Е, и? Много добре знаем, че често /особено по време на намаления/ получаваме стоки, които други потребители са върнали. Те са ги отваряли, запечатвали, връщали обратно и Ларедут ги пускат по време на намаления, за да отърват от тях.  Peace Дори етикети са ми липсвали. Да, някои стоки си идват без етикети, но съм поръчвала една и съща стока по няколко пъти, и е идвала както с етикет, така и без. Ако ти се беше случило и това, може би щеше да си помислиш, че Даниела ти е подносила дънките или блузката петък за дискотеката, а после сложила обратно, за да ти ги изпрати в понеделник по пощата.  Crazy
Казаното по-горе е нелепо.

# 358
  • София
Аз си получих 2-те пратки от СД. Едната разделена на 2 части, та трите пратки бяха събрани в един черен плик заедно и съм много доволна  Hug Първо е станаля някакво объркване и пратката ми е отишла в други хора и са ми я върнали в офиса на еконт и нищо не ми липсва и много, много им благодаря   bouquet
Случвало ми се е и на мен да ми дадат чужда пратка от времето на митниците и кашоните, /ако помните  Mr. Green/ И аз я върнах и сега ми се върна добринката  Hug

# 359
  • София
Отдавна ми прави впечатление, но все си трая. Едно не мога да разбера - защо Франсето се идентифицира с някоя си Даниела, все едно ви е първа приятелка, докато СД пък са си просто СД. И защо всеки пък, когато някой отправи упреки към Франсето, някои потребителки скачат все едно тази  Даниела им е първа приятелка или пък имат процент във Франсето?!  Thinking Нещо, като: "За Франсето или добро или нищо".  Naughty

За протокола : преди ползвах Франсето, не съм имала оплаквания. След драмата с ИР, в която нямах моя пратка, ги смених със СД. От тях оплаквания също нямам.

Общи условия

Активация на акаунт