От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,

Имам такъв проблем - имам поръчки от ЛаРедут от 24.01, 25.01 и 26.01. Тази от 26.01 ми е на 7 стъпка с № на Колисимо и т.н. Заявила съм я за транспорт в СД - ще дойде предполагам. Обаче тези предните две - стоят на 5 стъпка и без № на Колисимо. Възможно ли е да са носени на адреса, но да няма никой там и да са върнати? Дава ми за тях бутон да ги върна ако искам? Как се процедира? Благодаря!

# 376
  • Варна
Здравейте,

Имам такъв проблем - имам поръчки от ЛаРедут от 24.01, 25.01 и 26.01. Тази от 26.01 ми е на 7 стъпка с № на Колисимо и т.н. Заявила съм я за транспорт в СД - ще дойде предполагам. Обаче тези предните две - стоят на 5 стъпка и без № на Колисимо. Възможно ли е да са носени на адреса, но да няма никой там и да са върнати? Дава ми за тях бутон да ги върна ако искам? Как се процедира? Благодаря!

Никак, щом са на 5 стъпка ще ги получиш.

# 377
Хексе,  Hug.

# 378
От последния курс....някак ок.
Ама от предходния има неплатени Shocked
Във всички случаи, такъв списък не ми доставя патос на душата....
аз се чудя как има неплатени пратки, нали фирмата изпраща с наложен платеж или по пощата с предварително плащане т.е. ако някой не си е платил пратката не би трябвало да са му я изпратили  newsm78
или аз нещо не разсъждавам както трябва, да не би да са хем неплатени, хем да са останали при франсето

Франсето НЕ изпраща с наложен и НЕ изисква предварително заплащане за БГ Пощи.Бъркаш със СД. Peace

Разчита на лоялността на клиентите си. Peace
за БГ пощи не знам, но с куриер праща с наложен платеж, вече съм ги ползвала веднъж и сега пак чакам една пратка, която вероятно е затрупана от снега в Русе и още 2 по европейските пътища  Grinning
след като имат толкова нелоялни клиенти, най-вероятно ще почнат да работят като СД с предварително плащане
В профилата ти. PeaceВлез и го промени.ь

Деска, не съм олигофренче де Wink
Сега говорих със Смарта. Те трябва да ми го променят това, не аз. Аз мога да им пусна коментар от профила си, а те да ми променят начина на доставка.
не е точно така
да те могат да ти го променят, системата си е тяхна
но начинът на доставка се избира от падащото меню всеки път като пращаш към тях заявка, просто вместо куриерска избираш пощенска услуга  и отдолу пишеш до кой офис на Еконт искаш да ти я пратят

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 17:15 от anbibian

# 379
  • София
Моля, дайте ми банковата сметка на СД.

# 380
  • София
Моля, дайте ми банковата сметка на СД.
дадох на лични Peace

# 381
  • на морето
Май се коментираше ,но не мога да го намеря.Имам мейл от Смарта за предадена пратка на куриер,а аз съм заявила по поща.Даже съм я и платила.Нали няма да я получа с куриер?

# 382
  • София
Май се коментираше ,но не мога да го намеря.Имам мейл от Смарта за предадена пратка на куриер,а аз съм заявила по поща.Даже съм я и платила.Нали няма да я получа с куриер?
не, по пощата ще я получиш - просто при тях минава куриер от пощата и ги взима - имат абонамент  Peace

# 383
  • София
Днес ходих до Еконт,мислех че не са ми пуснали СМС,чакам пратка от Франсето.Нямах пратка-отговориха ми че всички пратки от Русе били спряни на Лясковец или нещо подобно. Някой друг с моя проблем?

# 384
  • София-Лагера
Уважаеми клиенти,

След забраната за движение на тежкотоварни превозни средства, тази нощ трафикът на Еконт бе организиран с лекотоварни автомобили. Карго и обемни пратки не са пътували. Трафикът преминава по обходни маршрути заради затворени пътни отсечки.

Независимо от тежките условия, всички куриерски пратки ще бъдат доставени днес до техните получатели и до населените места, за които условията позволяват и достъпът е разрешен.

Поради затворени пътища в области Русе, Силистра и Разград, пратките от страната за разпределителен център Русе са налични в РЦ Лясковец, а за Разград в РЦ Търговище. Имаме готовност да ги отправим веднага след отварянето на пътищата в областта за движение.

Ще подаваме актуална информация за това тук, както и при запитване към нашите консултанти на безплатен телефон за връзка с нас на 0 8001 8001.

Благодарим Ви за проявеното разбиране и доверие!

# 385
  • Къде ли не
Има ли други като мен, направили превод, към СД още в събота, и съответно пратили имейл с копие, да им седи статуса " В очакване".  Нямам имейл от тях за пратена поръчка и ако се окаже, че пак нещо са неразбрали и объркали, ще ги зарежа окончателно!

# 386
Днес ходих до Еконт,мислех че не са ми пуснали СМС,чакам пратка от Франсето.Нямах пратка-отговориха ми че всички пратки от Русе били спряни на Лясковец или нещо подобно. Някой друг с моя проблем?

На вниманието на очакващите пратки с Български Пощи и Еконт
2012-02-07 12:27
Колегите от Еконт ни уведомиха, че поради изключително голямото количество пратки, които вчера им предадохме, не са успели да обработят и изпратят всички, въпреки че са работили до късно вечерта. Увериха ни, че днес всички пратки ще бъдат обработени, но поради лошите метеорологични условия не могат да се ангажират с точни дати за доставка.

Read more: http://www.francetobg.net/news/na-vnimanijeto-na-ochakvashchitje … poshchi-i-jekont/

# 387
  • Бургас
Има ли други като мен, направили превод, към СД още в събота, и съответно пратили имейл с копие, да им седи статуса " В очакване".  Нямам имейл от тях за пратена поръчка и ако се окаже, че пак нещо са неразбрали и объркали, ще ги зарежа окончателно!

И моят статус на плащане е такъв. Днес, следобед, получих мейл, че пратката е предадена на БГ пощи.

# 388
  • Къде ли не
Оф, ами аз и това не съм получила и вече почва да се прокрадва мисъл, че нещо не е както трябва. Не съм параноична, не ми е първата поръчка, но с тази имаха голямо объркване и нищо чудно пак да са се омотали с нея.

# 389
Не ме притеснявайте, защото съм поръчала на 4 човека, и то за първи път с превозвач...
Искам да попитам с кой номер мога да проверя докъде е стигнала пратката във Франция като съм си изтрила имейла Sad И поръчката ми е разделена на две в суивре ма соманд и едната е стигнала до 6 стъпка, а на другата не пише нищо, това означава ли че са заедно? На 7 стъпка ли пристигат в клона във Франция?
И последно - кой номер трябва да дам на превозвача N commande или colis?

Общи условия

Активация на акаунт