От Франция до България- превоз на покупките ни (12)

• 44 372
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не ме притеснявайте, защото съм поръчала на 4 човека, и то за първи път с превозвач...
Искам да попитам с кой номер мога да проверя докъде е стигнала пратката във Франция като съм си изтрила имейла Sad И поръчката ми е разделена на две в суивре ма соманд и едната е стигнала до 6 стъпка, а на другата не пише нищо, това означава ли че са заедно? На 7 стъпка ли пристигат в клона във Франция?
И последно - кой номер трябва да дам на превозвача N commande или colis?
Това, че ти е разделена-да не те притеснява. Поръчката може да стигне 5-та стъпка, може и 7-ма.
От коя дата е, ползван ли е код за подарък?
N commande даваш, пишеш също, че е разделена.

# 391
  • на морето
Май се коментираше ,но не мога да го намеря.Имам мейл от Смарта за предадена пратка на куриер,а аз съм заявила по поща.Даже съм я и платила.Нали няма да я получа с куриер?
не, по пощата ще я получиш - просто при тях минава куриер от пощата и ги взима - имат абонамент  Peace
Благодаря ти много, Дзвер.За n-ти път вече ми помагаш Hug

# 392
  • София
Desi_2,  jenia_vd - Благодаря ви.

# 393
  • София
Да похваля СД - първата ми пратка с посредник пристигна успешно.
След като си мислех, че е някъде забравена, вчера им писах, веднага ми отговориха, пратиха номер на товарителница и си я взех  - нищо разкъсано или липсващо, напротив здраво обвито с тиксо Simple Smile
Пак бих ги ползвала, стига ЛР да намалят нещо прилично, защото минали години съм взимала по евтини неща отколкото сега...

# 394
  • София
  Вчера си взех 15 пакета от СД, от тях съм доволна. За нещата от ЛР има и прилични, но повечето не са нищо особено, съответно от това намаление и поръчки и аз не съм много доволна.

# 395
Не ме притеснявайте, защото съм поръчала на 4 човека, и то за първи път с превозвач...
Искам да попитам с кой номер мога да проверя докъде е стигнала пратката във Франция като съм си изтрила имейла Sad И поръчката ми е разделена на две в суивре ма соманд и едната е стигнала до 6 стъпка, а на другата не пише нищо, това означава ли че са заедно? На 7 стъпка ли пристигат в клона във Франция?
И последно - кой номер трябва да дам на превозвача N commande или colis?
Това, че ти е разделена-да не те притеснява. Поръчката може да стигне 5-та стъпка, може и 7-ма.
От коя дата е, ползван ли е код за подарък?
N commande даваш, пишеш също, че е разделена.
Ползвала съм код за безплатна доставка и подарък чанта. Поръчката ми е от 23.01. Сега ще им пиша, че е разделена. Благодаря Simple Smile

# 396
http://kati11.snimka.bg/other/laredoute.515831.26320576.big
Моля някой да ми потвърди - правилно ли съм избрала опциите. Нещо се ошашавих.
Благодаря!

# 397
  • София
http://kati11.snimka.bg/other/laredoute.515831.26320576.big
Моля някой да ми потвърди - правилно ли съм избрала опциите. Нещо се ошашавих.
Благодаря!
да!  Peace

# 398
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Smart Delivery Здравейте. С курсът от 29.01 пътуваха всички пратки пристигнали до тази дата. Пристигналите след това ще пътуват със следващия ни курс, който очакваме да е в края на тази седмица. Хубав ден.

от Фейсбук

# 399
  • София
За първи път поръчвам чрез посредник , а поръчката ми е от 01.02. и от тогава седи на 4та стъпка.
Извършила съм плащане чрез ПП и парите са изтеглени.
Нормално ли е толкова време да е на 4 стъпка?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 400
Някой получавал ли е такова съобщение на Колисимо и какво означава
 Votre colis sera livre sur rendez-vous.Le destinataire sera prochainement contacte par nos services.

От преводача разбирам че трябва да се обаждат,обаче кой на кого

# 401
На мен ми дойде смс от Еконт за пратките от франсето, но няма кой да иде да ми ги вземе днес  Sad

# 402
  • София
Някой да чака пратка от СД  в офис на Еконт Люлин на Мария Луиза, със сума 60 лв?
Питам защото сега получих съобщение от Еконт,  че имам пратка там, а аз съм поръчала доставката да е до друг адрес на Еконт, отделно че сумата която дължа е различна.
Същевременно чакам и инфо от СД.

# 403
Някой получавал ли е такова съобщение на Колисимо и какво означава
 Votre colis sera livre sur rendez-vous.Le destinataire sera prochainement contacte par nos services.

От преводача разбирам че трябва да се обаждат,обаче кой на кого

Аз съм имала такъв статус......До 2 дни беше Ливре и получена на адрес.

Днес получих пратка с Франсето. Всичко е точно.

# 404
Получих си пратката от Франсето чрез БГ пощи днес. Това е в София.

Пратките ми със СД от този курс още ги чакам ...А това са поръчки от началото на намалението на Ла Редут. След това поръчах няколко с Франсето за проба, а те дойдоха преди СД.

Общи условия

Активация на акаунт