Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 74

• 60 409
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Злати, не бях се сетила за това .... има резон, но и дублажа трябва да се прави от актьори и то талантливи, за да не се осквернява едно произведение. В противен случай резултата е отчайващ. Изненадващо и за мен самата, но като зазвучат началните акорди на епизода и превключвам.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 11:10 от rivva

# 706
  • Добруджа
Привет момичета!  Hug

Видяхте ли това

Тази гад Мустафа е издебнал момента,  когато Керим е сам, но Фахретин бей се появява после.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 18:17 от dobrudjanka

# 707
Привет момичета!  Hug

Видяхте ли това

Тази гад Мустафа е издебнал момента,  когато Керим е сам, но Фахретин бей се появява после.

Оф, от тоя плазмодий няма отърване..... Sick

# 708
  • София
http://www.fatmagulunsucune.tv/setfoto/b/fsn-13-3.jpg

Много много обичаната кака Мериам-любимка!Толкова прекрасен човек!!! Hug Heart Eyes

# 709
Привет момичета!  Hug

Видяхте ли това

Скрит текст:

Този гадняр е и тъп, не си дава сметка, че така сам се издава за стрелбата срещу Керим. Толкова е заслепен от омраза и завист, че сам ще падне в капана. Крайно време е вече да отиде на топло при ония с големите бицепси и дългите мустаци. Те ще му разкажат играта. newsm65 Чакам този момент с нетърпение. А татко Фахредин хич не си поплюва, появява се винаги навреме.    fight

# 710
Rivva, не съм разучила още дали го цепят, че нямам време сега да чета хърватския форум. Но има много почитатели - и на филмчето, и на Берен, и на Енгин.. Grinning

Миме, хърватите го почнаха на 02.01.12, но и те си цепят сериите- излъчват го по един час вечер (от 20.05 до 20.55h), но поне не се мъчат с некадърен дублаж, като у нас.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 19:43 от sincerita

# 711
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Здравейте момичета. Слагам Hug за благодарност, че поддържате такава темичка.
Аз стигнах ударно с безмълвен, уморителен, среднощен "труд" до 60 епизод ( и доста рев де).  Ще си остана безмълвна, че няма смисъл и от моите възторзи тук. Но влизам за да благодаря горещо на всички преводачи и майстори на слагането на субтитри, които ми позволиха да открия магията на този сериал. Свалям ви шапка момичета Peace

# 712
  • Варна
Благодаря,Мили Дами,за хубавите думи,вече отдавно съм превъзмогнала всичко,сама и не ми пречи сега да съм щастливо обичана вече 11 години,но вътрешно в себе си малко съжалявам,че не отидох веднага в полицията,имах стабилни доказателства за всичко,спомням си ,че беше тежка зима като тази сега и бягах боса по снега,защото не можах да си взема обувките,но Шефа ще ги накаже,както Той си знае,както и Яшаранчетата,един спокоен и щастлив ден не са имали от онази нощ,така и трябва Hug Hug Hug

# 713
Здравейте момичета. Слагам Hug за благодарност, че поддържате такава темичка.
Аз стигнах ударно с безмълвен, уморителен, среднощен "труд" до 60 епизод ( и доста рев де).  Ще си остана безмълвна, че няма смисъл и от моите възторзи тук. Но влизам за да благодаря горещо на всички преводачи и майстори на слагането на субтитри, които ми позволиха да открия магията на този сериал. Свалям ви шапка момичета Peace

Добре дошла! Hug

# 714

Добре дошла Лава, не знам дали в ю-туб има всички преведени серии. До тук те са 59.

Благодаря за топлото посрещане. hrissi_sz добре заварила!  bouquet

Гледах без превод годежа на Мерием и Кадир в болницата и смъртта на майката на Мустафа.Не видях да има видео със субтитри в ю-туб на тези кадри.

# 715

Добре дошла Лава, не знам дали в ю-туб има всички преведени серии. До тук те са 59.

Гледах без превод годежа на Мерием и Кадир в болницата и смъртта на майката на Мустафа.Не видях да има видео със субтитри в ю-туб на тези кадри.

Добре дошла Hug
Да,предстои превода на 60 серия Peace Момичетата са много скоростни Hug

# 716

Добре дошла Hug
Да,предстои превода на 60 серия Peace Момичетата са много скоростни Hug
Значи това са кадри от 60 серия.Благодаря за уточнението.
Благодаря отново на момичетата,които превеждат сериите .  bouquet 

# 717
Аз багодаря и за превода на 13 серия от Облака. Отново ми достави неизмеримо удоволствие!     bouquetbouquet

# 718
[и аз току що изгледах 13 серия на Ако бях облак.Момичета, ненадминати сте! Толкова съм ви благодарна!Доставяте ни несравнимо удоволствие с подбора и превода на тези прекрасни филми!

# 719

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ - ПЛЕЙЛИСТИ

Клипове направени от фенове в темата

АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА
Искам да попитам, тъй като съм нова тук, а пък много се захласнахме по сериала, но го гледахме досега само в вибокса, в колекцията на дизилер, знаете ли кога ще се преведе 60 серия и по натам, защото гледахме буквално по 7-8 епизода на ден с мъжа ми, ама сега с тази пауза ни липсва сериала, а и двамата не разбираме турски.Къде ли не го търсих преведен, но няма....Sad

Общи условия

Активация на акаунт