Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 18

• 83 789
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Kasidy , трудно ми е да преценя кое е по - добро за първа среща.
Може би, ще се включи психолог от форума.
Аз бих избрала да видя и двете деца. Сравнението ще е много по- лесно, въпреки, че не са еднояйчни близнаци.
Хубаво е да присъстват и двамата родители на първата среща.

# 362
  • София
Аз на първата среща миналата година бях и с двамата - признавам беше пълна лудница Rolling Eyes

# 363
 Ами аз освен като наближи датата този месец да взема да звъня и да питам дали да водя и двете деца. В нашия град не пожелаха да ги видят заедно, дори след първите пет минути ми казаха да изведа и малкия та да остана само аз Rolling Eyes
 Аз обаче на д-р Димитрова телефон нямам та ще трябва да питам жената от телефона за записвания...

# 364
От регистратурата след като си определена за д-р Димитрова и си съгласна можеш да поискаш вътрешния телефон на лекаря и да й се обадиш и да се представиш.

# 365
  • София
Ако не се лъжа, д-р Симеонова и д-р Димитрова делят един кабинет. Ще знам във вторник, а мога да питам и директно за номера, ако искаш, че жената от регистратурата е сред най-любезните Confused

# 366
  • София
Днес мина обледването заедно с още едно детенце, което беше в норма за мене лек говорен дефект. Присъстваха д-р Иванова, д-р Симеонова и д-р Димитрова...Аз лекинко се притесних, защото моя "блесна" в цялата си същина - не пожела да се събуе, да свали шапката, тръшкане и тн...
Та в суматохата съвсем забравих да попитам за казуса на Касиди Sad Само да ти кажа, че д-р Димитрова е много внимателна и се опитваше да обърне внимание и на двете деца Simple Smile
Утре пак сме там...

# 367
 Доника, аз като все още почти нищо не разбираща не знам какво да ти кажаза днешното ви посещение с детенцето. Има си характер човечето, вероятно са видели каквото е трябвало.
 Аз съм най-малката ти грижа. Не се тревожи. Аз да се похваля че успях да се уредя при д-р Аврамова. Другата седмица сме в София. Само дето звъня на обявения и телефон за да питам дали трябва и двамата близнаци да са там ама никой  не вдига.

# 368
Не мисля, че ще е проблем второто дете да е там  Peace

# 369
# 370
Някой от вас чул ли е, че ще махат чуждата помощ на инвалидите и ще ходим на ТЕЛК всяка година?

# 371
Някой от вас чул ли е, че ще махат чуждата помощ на инвалидите и ще ходим на ТЕЛК всяка година?

Не съм чувала такова нещо. Това ще е голяма глупост ако стане  Crazy

# 372

Не съм чувала такова нещо. Това ще е голяма глупост ако стане  Crazy
За деца ли се отнася.
Ако е така е напълно възможно, заедно с последствията.
Прочетох, че до 2 години няма такава защото майката е в майчинство и няма как да не бъде придружител на детето. Нищо не е чудно от закона за постоянен надзор над детето до 14 години, някои да решат, че е едно и също.

# 373
Вчера случайно разбрах за придружителя, но не намерих нищо в нета. Затова питам тук  Simple Smile
Освен да има нещо в новия закон за здравето, ли?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт